Suomen olisi aika tehdä sama ja nopeasti

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802112200735884_ul.shtml

”Poikien ympärileikkauksista halutaan eroon Islannissa – teosta jopa kuuden vuoden vankeusrangaistus

Esitys huomauttaa, että lapsen oikeudet merkitsevät vaakakupissa enemmän kuin vanhempien oikeus tarjota ”uskonnollista ohjausta lapselleen”.”

Samoin vanhemmille tyttöjen silpomisesta tai lähettämisestä silvottavaksi sama tuomio.

Jaa käyttäen:


8 vastausta artikkeliin “Suomen olisi aika tehdä sama ja nopeasti”

  1. Kaikenlainen lapsiin kohdistunut silpominen on tuomittavaa touhua oli kumpi sukupuoli hyvänsä terv tepivaari

  2. Tällaiset leikkaukset ovat ääripäätä myös sangen arveluttaville ”kauneuden” vuoksi tehtäville leikkauksille. No ei leikin paikkaa, kaikin keinoin jotka poliitikoilla ovat hallussaan on taisteltava vastaan niin puhein kuin teoin, ihan vaikka kaupalliset tai muut intressit muuta edellyttäisivät. Mutta ei kuitenkaan apua hädässä oleville potentiaalisille leikattaville pidä evätä, päinvastoin.

  3. Kannatan Juhan ehdotusta. Tosin vankilassa elättämisen sijaan olisi kohtuullisempi rangaistus ajaa ne rikolliset maasta ilman takaisintulo-oikeutta.

  4. Leikkausten yhteydessä syyllistytään ilmastonpilaus- , aavikoittamis- ja nälänhädänaiheuttamislentoihin, mutta esimerkiksi vihreiden älykkyysosamäärä on niin alhainen, että heidän on miltei mahdotonta tätä ymmärtää.

  5. Fiksu valinta. Tosin kiihkomieliset vanhemmat eivät vankilaa pelkää. Ympärileikkauksen tekijä tai teettäjä on omalla listallani yksi pahemman luokan rikollisia jota en päästäisi vähällä.

  6. Eihän Suomessa tarvitsisi tehdä muuta kuin selkeästi ja yksikäsitteisesti linjata teko kuuluvaksi törkeän pahoinpitelyn luokkaan. Maksimirangaistus on silloin 10 vuotta vankeutta.

Kommentoi