Häärintää Airiston Helmen ympärillä

Tässä oiva kirjoitus siitä, että Paraisten viranomaiset ovat toimineet lupa-asioissa vastoin lakia ja kaveri- rakennusporukat ovat päässeet rakentamaan kuin villissä lännessä hyötymällä sievoiset summat rahaa- siis Paraisten kaupungin viranomaiset.

http://jannesalonen11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261504-airiston-helmen-lopero-luvitus

jannesalonen11.puheenvuoro.uusisuomi.fi

 

 

 

 

9 vastausta artikkeliin “Häärintää Airiston Helmen ympärillä”

  1. Salosen blogin luin; ei nyt mitenkään täytä maanpetoksen kriteereitä. Kyseessä näyttäisi olevan melkoinen suhmurointi tontti- ja lupapolitiikalla. Ilmiselvästi myöskin venäläisperäinen raha.

  2. Ennen vanhaan rakennustarkastajia voideltiin mm viinapullolla, tuossa Paraisten touhussa on tainnut olla kahisevaa. Outoa on myös Paraisten johtoryhmän toiminta, kukaan ei ole kuullutkaan eikä nähnytkään mitään, kaupunginjohtaja Nygren ei ole käynyt kertaakaan paikalla edes katsomassa kuinka massiivisia rakennuksia alueelle on rakennettu. Meillä päin toimitaan toisin kun miljoonaluokan kiinteistöjä nousee rantojen varrelle.

    Varsinkin kun kyseessä piti olla matkailualan yritys…

    Eiköhän tämä sakki tiedä, muttei kerro: http://www.parainen.fi/web/forvaltning_och_fortroendeorga/fi_FI/ledningsgrupp/

  3. Onhan tämäntyyppinen suhmurointi kunnallispolitiikaaskin, ihan meillä Tammelassakin. Silloinen rakennustarkastaja rakennutti kesämökin Natura-alueelle ja ilman rakennuslupaa.

  4. Kalle, nyt on pakko uskoa, mitä Kanervakin kertoi. Mutta kyllä tämä asiantuntijakin sanoo asiat siten, miten ne ovat. Mikään muu ei selitä tällaisten strategisten alueen valloituksia kuin Venäjän varautumien pahimpaan esim. tapaukseen Nato.
    Venäjän vallanpitäjätkin saattavat vaihtua ja kuka tietää, mitä sitten seuraa.
    Sanon suomeksi, että hölmöjähän me olemme olleet.

  5. Kyllähän se on tosiasia, ilmeisestikkin, että talousrikokset lienevät kärkenä; muuta faktaa sitten ei olekkaan…vielä pystytty esittämään. Eivätkä ne talousrikoksetkaan välttämättä pidä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *