Hyvä, jos vihreät palaisivat edes piirun verran alkuperälleen Haaviston perässä

Pekka Haavisto oli mukana Koijärven liikkeessä Linkolan, Komsin, Hautalan ym. kanssa, joka oli sitä oikeaa vihreyttä. Saas nähdä, miten pärjää näiden city-vihreiden akkojen kanssa ?

En usko siihen, että Haaviston  valinta olisi ”pätkäpuheenjohtaja”, vaan hänet tullaan valitsemaan uudelleen” pitkäpuheenjohtajaksi”.

Ei yksi Haavistokaan kuitenkaan ole maailman napa, mutta nyt kylläkin vihreille järkiukkona.

 

5 vastausta artikkeliin “Hyvä, jos vihreät palaisivat edes piirun verran alkuperälleen Haaviston perässä”

  1. On tässä se positiivinen puoli ettei Haavisto joudu cityvihreiden akkojen meetoo# miinaan….

  2. Haavisto on joko eniten tai toiseksi eniten kunnioittamani suomalainen poliitikko (Lepomäki on se toinen). Siinä mielessä olen erittäin ilahtunut tästä.

    Toki vihreitä voi ilmiönä katsoa. Edellinen pitkäaikainen puheenjohtaja on omassa elämässään rajusti ympäristövastaisia valintoja tekevä, rääväsuinen, vihainen, valkoinen heteromies, joka halveksii vähemmistöjä ja tekee pilkkaa sairauksista. Nyt tämä nuorekas naisten puolue on valinnut johtoon maailmaa jo kovasti nähneen perinteisen poliitikkoherrasmiehen.

    Joku voisi haukkua vihreitä tuon takia kaksinaismoralisteiksi, mutta voi sen toki nähdä myös kykynä valita ihminen stereotypian sijaan.

  3. Saattaapi olla, ettei paluu mustan auton takapenkkimaailmasta todelliseen asiaan tule onnistumaan…

  4. No onhan Haavisto herrasmies, siitä ei mihinkään pääse. Mutta oma käsitykseni on että tämä pätkäpuhenjohtajuus on vain askel vihreiden salaisessa agendassa, sopii jostain syystä kuvioon että Ohisalosta sitten kesällä vasta kun on jo kansanedustajakin tehdään puolueen puheenjohtaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *