11 vastausta artikkeliin “Pitäisiköhän jakaa näitä jotakin blogikirjoituksia myös muualle->”

  1. Oikeastaan Heikki, en ole jakanut sepustuksiani vaan kirjoittanut, esim US kommentin/topicin mutta Pirkan blogeissa olen samansisältöisen, joskin eri samoin julkaissut

  2. Laajempaa pohjaa keskusteluille olisi hyvä kehittyä ihan Pirkan blogien sisällekkin.
    Joskus minäkin nimelläni US Vapaa- ja Puheenvuoroon kirjoitellut. Sen olen huomannut että siellä ei kannata pehmeitä tai löysiä puhua, on teräviä kommentoijia, äkkiä saa nenilleen, palauttavat maan pinnalle ihan asiaperusteillakin.

  3. En oe jakanut minnekkään yhtään mitään enkä tule jakaan .
    Kirjoitan joskus silloint älöin usariin mutta en samaa juttua joka on ollut vaikkapa pirkan blogisa ne jutut ovat kahdesta eri aiheesta . terv tepivaari

  4. Kyllä kirjoitan tosin harvoin mutta siinä on eroavaisuutta se etten kirjoita samasta asiasta molempiin blogeihin .
    jotenka jakaminen on siinä aika lailla eri juttu . terv tepivaari

  5. Itse valikoin semmoiset ”tätä haluan koittaa täkynä muualla” jutut, ehkä noin yksi kymmenestä jutusta jotka jaan muualle.

    Makuasiahan se.

  6. Minä en jaa yhtään mitään, en edes rahojani, saati sitten kirjoituksiani. Ne ovat ihan ”uniikkeja” kaikki, ne kaikki kaksi joita korkeintaan kuukaudessa saan aikaiseksi.

    Minä olen paremminkin siellä lukupuolella, varsinkin näillä blogeilla ”kyylään” hyvinkin tarkkaan ja huomaan jokaisen ruman sanan ja vihakirjoituksen.

    Joskus kyllä luen muuallakin, joskus US;n sivuillakin, eivätkä ne sielläkään niin kaksisia aina ole.

    Eikä tarkoita sitä, etteikö täällä kirjoittajien lisätarvetta olisi. Joskus sitä asiaa olen peräänkuuluttanut, varsinkin naisia. Kai sekin asia on ihan meistä itsestämme kiinni ja varsinkin niistä aiheista, herättävätkö ne mielenkiintoa. Onko täällä ilmapiiri sitä ja onko täällä mahdollisuus tuoda äänensä kuuluville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *