Poliittinen pelisilmä – mitä se on- valehtelua !

Politiikkahan on vain ja ainoastaan oman tai eturyhmänsä edun ajoa keinoja kaihtamatta ja sillä siisti. Paitsi, jos joku muu ryhmä saadaan kampitettua samaan suuntaan, kammetaan ikäänkuin omaksi aikaansaanokseksi.

Jos politiikan ulkopuoleta tulee henkilö, joka ei ”ymmärrä” tätä ja  ay-propagandaa, on hän kokematon ja tyhmä ilman poliittista silmää.

Ilman poliittista ”silmää” ikään kuin sen puutteessa meillä on toiminut pääministeri Juha Sipilä.

Oli jo aikakin saada joku, joka osaa pöylyttää täysin entisiin kaavoihin jämähtänyttä politiikkaa.
Sekin luo kateutta, että hän on taitavasti osannut hoitaa varallisuuttaan ja lentelee Tiibetiin itse lentämällään koneella omalla kustannuksellaan poiketen muista valtiomiehistä.

Tekee käsillään, mitä muut eivät osaa. Ja ajattelee kuten insinööri vuo-kaavioineen – hyvä.

Me tarvitsemme jatkossa uudenlaiset poliitikot, jotka ovat ihmisinä käytännössa mukana ja vaikka omin käsin.
Nyt meillä on pääosin suuri joukko ”papupatoja”, jotka ovat eksyttäneet kansaa tosiasiolta.

Miksi otin Pääministerin tähän, vaikka ei ole ollut koskaan keskustalainen. Siksi, että hänen aito tavoitteensa on saada oikeasti jotain aikaan suhteessa näihin politiikan puliveivareihin.

Minussa on aitoa verta olla kuten hän, insinööri, jopa politiikassa.

39 vastausta artikkeliin “Poliittinen pelisilmä – mitä se on- valehtelua !”

  1. Tuolla persukammollasi olisit todellinen katastrofi politiikassa.
    Ethän kykene ajattelemaan asioita realistisesti, kun koko ajan etsit asioista persuja.

  2. JK:n poliittinen silmä on kiinni ja toinen silmä näkee vain mustan värin. Siksi hän on persukammoinen.

    1. Joo, Juhak ja Väiski semmoinenhan minä olen ja silmät kiinni kaikesta – sokeana. Voi, kun noita nykypersuja ei olisi, olisi ikävää nauraa muille. Nyt on ainakin on naurun aihe.

  3. No politiikast ei sipilätJU vieläkään mitään ja ei ole insirööristä maan asioita hoitamaan kepulle se on antanut kaiki mitä antaa voi ja kempeleelle terv tepivaari

  4. Korjaus edelliseen politiikasta ei sipilä ymmärrä vieläkään mitään terv tepivaari

  5. Sipilän ÄO on ilmeisesti korkeampi kuin tällaisten tepien – ay-fanaatikoiden, jotka eivät ymmärrä muuta kuin, vain omaa poliittista asemaansa tai kohta sen puutetta.

    1. On turhaa keskustella ÄO määristä varsinkaan silloin kun ei tunne edes ihmistä mistään kohtaa .
      Ei mulla ole polIItista halua olla edes päivän politiikassa siihen ei tarvita ÄO lukemia missään kohtaa terv tepivaari

          1. No ilmankos ÄO haisi nii erikoiselle. Myrkytyskeskuksen oode gologne, huh.

            1. Niin se vaan on sama numero on kun soitat myrkytys keskukseen sama numero oli aikanaan oode gloknessa tuo 4711 sitä ei taidaa enää olla terv tepivaari

  6. Mää ajattelen että katsotaas helmikuussa kuka on kukin. Jos en ihan hukassa ole niin ehkä Antti saattaa joutua tilanteeseen jossa ajatellaan.

  7. Tykkäsin Karjalaisen avauksesta. Onnistunut tai ei mutta ainakin vaihteluksi tämä Sipilä, tekomies, poliittisia vain ja ainoastaan oman ryhmänsä etuja ajavia poliittisella vainusilmällä puheensa suunnittelevia ”papupatoja” riittää, kolmetoista tusinaan mahtuvaa, heitä jotka käyvät polkuaan toisten moittiminen edellä.

  8. Eihän siinä mitään vaikka tulee politiikan ulkopuolelta, pikimminkin siitä voi olla enemmän hyötyä kuin haittaa, mutta politiikan ulkopuoleltakin tuleva pääministeri on kuitenkin alisteinen laeille, joilla määritellään esim. lakien valmistelu ja niiden käsittelyjärjetys ja mm.tähän tämä insinöörimies hallituksineen on törmännyt useammin kuin kerran tahi kaksi.

    Eikä siitä poliittisesta pelisilmästäkään haittaa ole varsinkaan silloin kun tekee politiikkaa työkseen, siinä voi välttyä monelta töpiltä.

  9. Laki esityksien pitää olla valmisteltu niin hyvin ettei politiikon tarvitse kun hyväksyä niitä .
    Jos noin ei ole yleensä ne törmää perustuslakimme jota on ollut riittävän useassa asiassa sipilällä terv tepivaari

  10. Politiikan ulkopuolelta. Totta. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Sipilä olisi riippumaton omasta viiteryhmästään. Kyllä Sipilä keskustalainen poliiitkko on.

    Kyllä Sipiläkin propagandan vaikutuksille altis on, vaikkakaan ei välttämättä ay -väen. Juurihan tuosta näyte saatiin.

    Toki Sipilä aikaansaanutkin on, mutta leimallista tämän hallituksen työskentelylle on ollut eestaas puliveivaaminen. Tehdään aloitteita, jotka sitten huomenissa perutaan. Usen juuri kompastumalla vallitseviin lakeihin.

    Lopuksi vielä. Paljonkohan puita tarvitsee istuttaa korvatakseen Tiibetin lentelyn aiheuttamat ilmastopäästöt?

  11. Sillehän ei mahda mitään että tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu mutta kyllähän vähän yläkanttiin Sipilän kohdalla on mennyt.

    Taitaa olla muotia nykyään tuo moitiskelu ilman saastuttamisesta.

  12. En ole ilmastohihhuli, pois se minusta. Lähinnä tuo kysymykseni johtui siitä, kun Karjalainen kateuteen viittaili Sipilän yksityiskoneen suhteen. Koen tietynlaista ristiriitaa siinä, että ensin lennellään yksityiskoneella ilmojen halki ja sitten istutellaan puun taimia pelloille omantunnon rauhoittamiseksi.

  13. Kurjassa jamassa oltiin kun tämä hallitus aloitti työskentelynsä,joka johtui vähintäin edelliskausilta. Jokainen tiesi missä oltiin kuin mitä pitäisi nokkaa edes yrittää suoristaa ” etteivät työttömät,sairaat ja köyhät ymv” – joutuisi mieron tielle – sillä pääomatehtailijat ymv.pääsevät vaikka kuin : – rotat hukkuvasta laivasta satamaan. Turvaan !

    Kokoomuksen on aivan liian varhain kuin jopa turhaan paukutella henkseleitään tässä vaiheessa.

  14. Minusta alkaa näyttää enemmänkin siltä, että gallup-johtajaa saattaa yllättää rökäletappio, kunhan muut panevat porukkansa liikkeelle. Niin kovia lupauksia, kun SDP voittokiimassaan tekee, se ei pysty lunastamaan- huom! – hallituksessa usea muukin puolue.

  15. Kolme suurinta ilman saastuttajia ovat Kiina Intia ja Yhdysvallat ei siinä sipilän ruikkasu ollut mitään toki voi sitä arvostella .
    Mutta ne jotka ovat käyneet Pegingissä savusumu päivänä tietää mitä on ilmansaaste terv tepivaari

  16. Sipilän suurin virhe on ettei ymmärrä oy suomea ei voi johtaa yrityksen tavoin sillä osaa kansaa ei voi irtisanoa ja jakaa voittoja vain eliitille.

    1. Eikös Sipilän ja hallituksen suurimmat vastoinkäymiset ole johtuneet juuri siitä ettei hän / he vaikuta ymmärtävän kokonaisuuksia.

      Yhteiskunta on ihan pirun paljon monimutkaisempi kokonaisuus kuin mikään yrtitys, olipa yritys sitten minkälainen tahi kokoinen tahansa.

      En sitä sano, etteikö yrityksen johtamisesta voisi ottaa monessa kohdassa mallia, mutta yhteiskuntaa ei voi johtaa kuitenkaan kuin yritystä.

    2. Taitaa olla niin että Niilo ymmärtää kokonaisuuksia paremmin kun sipilä kempeleestä jolla ymmärrys tasossa taitaa olla vain insiröörin taidot .
      Nekin kirjasta opittuna terv tepivaari

  17. Mulla on vissiin sitä poliittista silmää, joskin ne ovat kaihin sumentamat, mutta näen kuitenkin sen verran, että en ole mnkään puolueen jäsen. Se ei poista sitä, että persuilla on Suomen paras poliittinen ohjelma suomalaisten onneksi ja oarhaaksi. Vanhat puolueet ovat jo menneen ajan puolueita, niiden aika oli ja meni. Nyt tarvitaan uusia ajatuksia visioita ja ennen muuta kuunnella herkällä korvalla kansan tuntoja.

  18. Todellakaan yhteiskunta kokonaisuuksineen,ei ole mikään kylmä hohkaava yritys insinöörien kylmällä mittatikulla varustettuna_no,palataanko jälleen – 90 lukuun kylmään trioon : Lipponen vastaan Sipilä ?

    Niin ja kapsahdettiin EU;n ”ytimiin-kin” …muutoin tuon nykyisen ytimen lojaalisuus väestöryhmien tasa-arvoisuudella _ diilit lienevät muiden taskuissa korkojen ja pääomien kera !

  19. Jos jonkin hallituksen päätökset eivät miellytä kaikkia, on se hallitus tai pääministeri, joka ei ymmärrä mistään mitään. Meillähän näitä muitakin hallituksia on ollut, joissa kukaan ”päättäjä ei ole ymmärtänyt yhtään mitään ”. Lipponen, Holkeri, Aho, Katainen, Stubb. No, noita Kataisen ja Stubbin hallituksen SDP:n rahaministereiden hölmöilyistä ( Urpilainen – Rinne) minä en ole todella ymmärtänyt yhtään mitään. Se on nyt vain niin, että sosialisteille ei pidä antaa rahaministerin pallia saati pääministerin.

  20. Nii, ny sitte eläkeläiset saa valita kahdesta lupauksesta.
    Antti lupaa 100 kuussa lisää.
    Juha ehdottaa että jos pantais asioihin vauhtia ja saatais jälkikasvulle työpaikka ja tienestit.
    Minä eläkeläisenä totean että Juhan ehdotus järkevämpi.

    1. Silloin on hallituksen tehtävä muutakin kun tonni käteen se ei riitä pitää olla tulevalle pohjaakin muuta kunpikku raha terv tepivaari

  21. Sellasta hallitusta ei ole missään jolle koko kansa sanoo oikuihanaa mahdottomuus koko juttu .
    Ja siinä on se ero yrityksen ja kansan välillä jotka ei ole koskaan verrattavissa keskenään terv tepivaari

  22. Yritystä ja hallitusta ei pidä verrata keskenään mutta, jos ei ymmärrä yrityksien toimintaperiaatetta ei ymmärrä myöskään valtiontaloudesta, rahasta tuloinen ja menoineen yhtään mitään. Yritykset, tämän maan talouden, ihmisten palkat ja elämän taloudelliset mahdollisuudet pitävät mahdollisina. Yhtään julkista työpaikkaa ei olisi, jos ei ole niiden ylläpitäviä tuottavia yrityksiä olemassa.

  23. Kyllä ne talous puolella voi olla aika lähekkäin mutta sitten kansa onkin n viis ja puoli miljoonaa joka sittenon jaettuna n 12 porukkaan ja kaikki eri mieltä terv tepivaari

  24. Yksikään mennyt pääministeri ei ole ollut kansan mieleen eikä tulevilla ole sen kummempaa asemaa tuossa asiassa .
    Aina tullaan joltakin siiveltä moittiin terv tepivaari

  25. Teho Paketti mulla ei ole minkään asteen arvauksia politiikan asioissa ja vaanha totuus on kaikkia ei voi miellyttää pitää varsinkin ministerien kohdala .
    Kepu ei ole kansa vaan pieni osa kansasta terv tepivaari

  26. Joiltain osin olen Karjalaisen kanssa samaa mieltä. Esim. Kataisen,Stubin yhdessä Urpilaisen,Rinteen aivoituksista_ mutta pitää tietyin osin huomioida Urpilaisen ”ulosheitot” mutta sai ns.rättiä silmilleen omiltaankin.

    Piru – totta ettei kaikista ota selvää ,,.ministereistä-kään.

    Esim.”vaalilupaukset eivät saa olla mitään aivopieruja,jollei ole todellista katetta”,sillä jotenkin kansan kosiskelu ei onnaa !

    1. Lisänä… aikoinaan Huttu-Juntunen (vasem.) laitettiin heti pirulliseen paikkaan kuten nykyinen Mattila ( sin.)… ensikaudellaan ministeriksi…ministereiksi !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *