Suositus bloggaajille

Kirjoitin juuri pitkän, perusteellisen artikkelin, tietenkin linkein tosiasioihin perustuviin artikkeleihin. Yht’äkkiä artikkelini katosi bittiavaruuteen ennen kuin ennätin sitä tallettaa tai julkaista. Suuri työ meni hukkaan.

Taitaa olla parasta kirjoittaa ainakin pidemmät artikkelit Wordilla ja tehdä tallennuksia tiheään. Siten ne eivät mene hukkaan ihan noin vain.

5 vastausta artikkeliin “Suositus bloggaajille”

  1. Juhani, varmaankin tarkoitit tuota ylläolevaa, löysin tuolta poistetuista. Syytä en tiedä, miksi se sinne on eksynyt. Minun on joskus käynyt samoin, varsinkin kännykällä, se vaan hukkuu, eikä löydy mistään.

  2. Hyvä että löytyi mutta joo. Kirjoitan aina blogini tekstieditoriin (käytän Notepad++:aa, sopivan kevyt ja maksuton) ja sieltä sitten blogiin. Näin ne pysyvät myös pysyvästi tallessa ja on kätevä hakea sopivaa tarpeen mukaan.

  3. Kotisivulleni tulevat oikeat pitkät artikkelit lähdeviitteineen teen automaattisesti Wordilla, kun sillä ne loppuviitteet toimivat hyvin.

    Tänne blogiin tulee kirjoitettua ”päähänpistosta” jotakin lyhyttä ilman varsinaisia loppuviitteitä, joten niitä on tullut kirjoiteltua PirkanBlogien omalla editorilla – eikä ollut ensimmäinen kerta, että siitä tuli ongelmia. Joskus on kadonnut ”kuin pieru Saharaan” ja on pitänyt kirjoittaa koko homma uusiksi tai hylätä koko ajatus.

    Wordin käynnistämiseen menee muutama sekunti ja se tuntuu joskus pitkältä ajalta.

  4. Pidemmät tekstit Wordilla, mutta kaikki lyhyemmät Notepadilla.
    Ei katoa ja saa mielensä mukaan helposti muokattua ja sitten kopioiduksi blogille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *