USA toimitti Javelinit Ukrainalle

Hyvä Trump, teit miehen työn. Ukraina on jo vuosia halunnut ostaa USAsta kolmannen sukupolven, ammu ja unohda, pitkän kantaman panssarintorjuntaohjuksia Javelin – voidakseen paremmin puolustaa itseään Venäjän hyökkäyksiltä. Venäjä on tietysti ollut ja on asetoimituksia ja varsinkin ohjustoimituksia vastaan. Obama kieltäytyi toimittamasta minkäänlaisia ”tappavia aseita” Ukrainalle, joka kävi ja käy puolustussotaa Venäjää vastaan.

Onneksi Trump nyt viimeinkin toimitti ohjukset ampumalaitteineen Ukrainalle. Se tietää, että ryssien hyökkäysvaunuista tulee tehokkaasti romurautaa.

4 vastausta artikkeliin “USA toimitti Javelinit Ukrainalle”

  1. Ukraina lopetti kummallisen ”Terrorisminvastaisen operaationsa” Itä-Ukrainassa ja aloitti ”Yhteisoperaation (Joint Forces Operation) vastaavasti Ukrainan parlamentin säätämälle laille Donbasin palauttamisesta (On Donbas reintegration).

    1. Jos ryssä tekee täysimittaisen hyökkäyksen, niin keskenhän ne loppuu, mutta jo tietäminen että sellaisia on sadoittain pistää panssarimiehille kilin ajatukset päähän.

  2. Javelineja kannattaa käyttää säästeliäästi nimenomaan taistelupanssarivaunuihin kaukaa. BMP, BTR, jne. tuhotaan muillakin välineillä ja lähitorjuntaan on vanhempia ohjuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *