Venäjän viides kolonna Suomessa

SDP on Venäjän viides kolonna Suomessa. 100 vuotta sitten SDP nousi aseelliseen kapinaan Suomen vapailla vaaleilla valittua Eduskuntaa ja laillista hallitusta vastaan Venäjän yllyttämänä ja Venäjän aseistamana.

Nyt SDP estää tiedustelulakien voimaantulon kiireellisenä – se on selvä turvallisuusuhka Suomelle.

Historia näkyy toistuvan.

19 vastausta artikkeliin “Venäjän viides kolonna Suomessa”

  1. Ja taitaa imperialistinen Kalifaattikin isis-sotilaineen olla demarien suosiossa.
    Ja sou-wat -Lipponenkin taisi potkaista onnenpotkun Tuplaveen takapuoleen, kun tämä lähetti sotilaansa Irakiin saamaan kaaosta aikaiseksi.

  2. SDP:n Otto Wille Kuusinen, Paavo Lipponen, Tarja Halonen ja kumppanit ovat Suomen ystäviä… sama koskee mm Kepulaisia…ja joitain muitakin puolueita. Jos eivät suoranaisesti Suomea vastaan toimi niin sitten hyötyvät rahassa toimiessaan idän vassalleina.

  3. Juuri kehuivat radiossa kuinka hyvää tiliä Esko Aho tekee venäläisessä pankissa ja koko Kepu hyötyy….huom. Ei ole ilmaisia lounaita…

    1. Joo, myös muissa puolueissa kuin SDPssä on venäjämielisiä paskiaisia, mutta SDP on puolueena tiedustelulakien kiireellistä hyväksymistä vastaan.

  4. Ettäkö oikein venäjämielisiä? Tota tiedustelulakia alettiin puuhaan terrori-iskujen varalta, kun Turun puolessa hilluivat. SDP ei vaadi muuta kuin Supon valvontaa. Valvonta on yleensä kaikissa sivistysmaissa. Paitsi ei Venäjällä.

    1. Tiedoksi, että tiedustelulakeja on kaksi. Toinen on sotilastiedustelulaki.

      Molemmat tarvitaan voimaan kiireellisesti. Kyseessä on Suomen ja suomalaisten turvallisuus. Itärajan takana on valitettavasti imperialistinen roistovaltio Venäjä.

  5. Sitähän varten neukkula jätettiin rauhaan toisen maailmansodan jälkeen että voitaisiin luoda tiedustelulakeja ja vakoilla kansalaisia kansallisen turvallisuuden nimissä.

  6. Stalin sanoi myös: näytä minulle mies, minä näytän rikoksen. Tässähän siitä on kyse tiedustelulaista.

    1. Molemmissa tiedustelulaeissa on kysymyksessä Suomen ja suomalaisten turvallisuus. Tavallisilla rehellisillä ihmisillä ei ole mitään pelättävää. Ryssän kätyreillä ja ryssillä voi olla.

    1. Myös tavalliset suomalaiset jotka esittävät maahanmuuttokriittisiä mielipeitä tai ovat hallintoa vastaan missään asiassa joutuvat tiedustelulain uhriksi.

      1. Minäkin esitän usein julkisesti omalla nimelläni ”maahanmuuttokriittisiä” kommentteja. Jos minulle haluttaisiin niistä vaikeuksia, niin siihen ei tarvittaisi mitään tiedustelulakeja.

  7. Esimerkiksi tämä venäjämielisten porukka varmaankin vastustaa tiedustelulakeja:

    Visuri, Talvitie, Kivinen, Kangaspuro, Lehtomäki, Volanen, Hägglund, Alafuzoff, Halonen, Tuomioja, desantti, Molari, Väyrynen

  8. Kommunismi oli uhka Suomelle. Nykyinen Venäjä ei ole. Olkoon suurvallan nimi Venäjä, Kiina tai Yhdysvallat, uhka pitää ottaa huomioon. Myös nykyinen Putinin Venäjä.
    Näkisin kuitenkin, että Ruotsi on Suomelle suurempi uhka kuin Venäjä. Sieltä tulee länsimainen turmelus, täysillä.

    Uskonto näyttelee pääosaa nykymaailmassa, uskokoon ken haluaa. Rooman valtakunnan hajoamisen jälkeen kristinusko säilyi puhtaimillaan bysantissa. Katolinen kirkko lähti harhateille ja Martin Luther vei kristinuskoa vieläkin harhaisempaan suuntaan. Tässä seison enkä muuta voi, sanoi Luther, ja sanoi samalla, valitettavasti, tulkoon harhaoppi ja turmelus. Luuli tietenkin olevansa oikealla asialla, mutta oli kuitenkin filosofi Hegelin mainitsetseman maailmanjärjen asialla. Hegelin mukaanhan tämä maailmanjärki eli Järjen viekkaus käyttää ihmisen intohimoja hyväkseen.

    Eli näkemykseni mukaan Venäjä on kristinuskon viimeinen linnake.

    Tuosta Hegelin Järjen viekkaudesta. Jos olen ymmärtänyt oikein, Hegelin Maailmanjärki ei ole Jumala eikä se ole myöskään antijumala eli paholainen. Mikä se sitten on? En tiedä, mutta käsittääkseni tämä Hegelin manaama Maailmanjärki vie vähä vähältä ihmiskuntaa kohti parempia aikoja, ja sanottakoon vielä, että tälle Maailmanjärjelle ihmisten kärsimykset ovat yhtä tyhjän kanssa. Eli, jos Hegel on oikeassa, Aleksanteri Suuri, Caesar, Napoleon, Hitler ja Stalin toimivat vain tämän maailmanhengen välikappaleena, vaikka tietenkin luulivat muuta. Polleita miehiä olivat kaikki, joille verenvuodatus oli välttämätön välivaihe heidän umpihulluilta vaikuttavissa utopioissaan.
    Tietenkin tämä on pelkkää teoritisointia, mutta valitettavasti tuo pirun Hegel näyttäisi olevan kiusallisen oikeassa.

    1. Lasse, nimenomaan Venäjä on ollut, on ja tulee olemaan suuri sotilaallinen uhka Suomelle ja suomalaisille. Ihan siitä riippumattaa millainen yhteiskuntajärjestys ja/tai johtaja siellä on ollut, on ja tulee olemaan.

      USA ja/tai Saksa ovat mahdollisia auttajia kun Venäjä taas hyökkää Suomen kimppuun yrittäen jälleen valloittaa koko Suomen orjuuteensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *