Airiston Helmi; jäitä hattuun.

Luin artikkelin eilen 4.10.2018 Seurasta; Valokiila, Petri Korhosen artikkelin ”Turhaan peloteltu Airiston Helmi”.

Artikkelissa todetaan selkeästi:

  1. Kyseessä todella valuuttarikollisuus.
  2. Ns ”pienet vihreät miehet” eivät omaisi minkäänlaisia mahdollisuuksia puolustusvoimiemme vilkkaasti käyttämällä alueella. Tämän vahvistivat useat korkea-arvoiset Puolustusvoimien edustajat.
  3. https://seura.fi/digilehti/40-2018/turhaan-peloteltu-airiston-helm    Googlessa asiasta useita artikkeleita.

3 vastausta artikkeliin “Airiston Helmi; jäitä hattuun.”

  1. Eikös blogien varsinaiset asiantuntijat ole täysin varmoja, että kyseessä on venäläisten hyökkäyksen valmistelu?

  2. Kyllähän tuo kaiketi näin lienee. Nämä asiantuntijat kun tuntevat Putinin ja Putinin hallinnon; ajatukset, suunnitelmat ja strategiat.
    Minulla kun ei ole mitään tämmöistä tietoa; kunhan katselen tapahtumia ja ihmettelen. Näin varareserviin kuuluvalla ei ole enää kaksista intoa näihin sotilaallisiin asioihin, kyllä mielestäni 25 vuotta on riittävästi minun osaltani maanpuolustukselle, kunhan havainnoin ja ihmettelen asioita kotimaassa ja vähän naapurimaissakin..

  3. Kysyisin tuon rinnakkaistopicin ”asiantuntijoilta”. Kuinka moni tuntee väylästöä ulkopuolelta merikorttien Saaristomerellä? Merisotakoulussa opiskelin näitä asioita; sotilasväylästöt opiskeltiin päällikön alaisuudessa merenkulku-upseerina. Kaksi vuotta ja sai sitten päällikkyyden.
    Sotilasväyliä kun ei ole merkattu kuin Merivoimien esikunnassa. Sieltä sitten sai kirjalliset väyläohjeet malliin; ”tuon huvilan lipputanko kun tulee linjaan takanaolevan saaren kummeliin, suoraan kunnes tulee näkyviin ristiviitta saaren takaa; vapaata väylää….
    kuljetin rannikkojääkäreitä, rannikkotykistön henkilöstöä. ine.
    Jos joku luulee ajelevansa saaristomeren kivikoissa noin vaan; koettakoon. Ne ovat vaarallisia vesistöjä; historiakin on opettanut.
    On helppoa esitellä kauhuskenaarioita, vaan kannattaisi ehkä tutustua tosiasioihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *