”Meidän” Mirri.

Meillä on pian vuoden päivät pihallamme liikuskellut pienikokoinen tuhkanharmaa uroskissa, alkuunsa tuli aamusella kun ulos menin tuonne saunan terassille; elettiin syyskuuta. En sitten kissaan reagoinut mitenkään kun niin vaatimaton oli.

Sitten aloin laittamaan sille pientä aamupalaa ja se tuli syömään; hirmuisen arka oli mutta tarjoukset söi.

Tuli sitten talvi, Mirri jatkoi aamiaisella käyntejään, alkoi talven mittaan jo vähän luottaa minuun.

Talvi meni mutta Mirri ei, tähän aikaan vuodesta kun se saapuu, se tulee avoimesta ovesta sisään; hei pitäisi aamiaista saada. Se on oppinut muuten nimensäkkin, siltikään en tiedä vieläkään, kuka sen omistaa.

Koirien kanssa kun elämäni olen touhuillut, tämä kissapuoli on mnulle suuri arvoitus.

Ken haluaa Mirristä tietää lisää, US:n vapaavuorossa löytyy kertoilemaani tekstiä.

5 vastausta artikkeliin “”Meidän” Mirri.”

  1. Kyllä Kissatkin ihan kivoja on tosin itselläni ei sellasta ole ollut nykyään hoitelen muutaman kerran vuodessa kaverin kahta kissaa Arttua ja minttua .
    Nimestä huolimatta tuo Arttu on kylläkin narttu . terv tepivaari

  2. Sanoppas Timo Lennart muuta. Se vaan tuo Mirri jaksaa meitä yllättää aina silloin tällöin. Viime syksynä käyttäytyi kuin aito villieläin, varovainen ja valpas. Nyt kuljeskelee pihallamme kuin ainakin omalla reviirillään. Mielenkiintoista sinällään, että sitä eivät pikkulinnut kiinnosta ja meidän Kiukun nyrkinkokoiset pikkutirpatkin saavat olla rauhassa. Ei kauhean kissamainen kissa.

  3. Minä kun en kissojen sielunelämästä paljonkaan tiedä, enemmän koirien vastaavasta, tuo Mirri on kyllä opettanut.
    Tähän aikaan vuodesta kun postilaatikolla käyn, jätän ulko-oven auki, Mirri ilmoittaa saapumisen tulemalla tuohon eteisen lattialle, istuu siihen ja alkaa katsoa killitellä minua; olis nälkä.
    Aamiainen sitten katetaan niin Mirrille (saunan terassille), kuin meillekkin.
    Mirri on alkanut selkeästi seuralliseksi, tulee helposti ruokailunsa jälkeen sisälle mutta kun se on rajoitettua, torun aivan normaalilla äänenpainolla ja Mirri siirtyy ulos. On jo oppinut, että vain rajoitettu visiteeraus on luvallista, ei kuitenkaan peremmälle sisätiloihin, siis fiksu kissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *