9 vastausta artikkeliin “Myy kovalla hinnalla, saat hyvän katteen?”

  1. Sama ”logiikka” toimii verotuksessakin.
    Pistä kova vero päälle ja verotulot kasvavat – kuten kävi Virossakin viinan suhteen.

    1. Joo ja nyt hakevat Eestiläiset alkonsa Latviasta eroa on sen verran paljon että se jopa kannattaa .
      Myyjä on silti sama sellasta se verotuskin sitten on ja kuka sen sai siellä aikaseksi no Suomen hallitushan sen sinne vaati terv tepivaari

  2. Juu Viroon lähtee kohta niitä matkailupisnesmiehiä pakettiautoineen ja myyvät sitten täällä ns kovalla hinnalla. Tuonti kannattaa.

  3. Kyllähän se joskus onnistuukin, ei kannata erikoisliikkeen lähteä kilpailemaan markettien sisäänheittotavaroiden kanssa, jotka myydään volyymilla, lähes olemattomalla katteella.

  4. Kyllä toisinaan; nyt oli kyseessä Forssan Holjat markkinat. Ei ole toiminut koskaan. Viimeiset toimivat markkinat olivat Forssan markkinat 80-luvulla.

  5. … ”ei kannata erikoisliikkeen lähteä kilpailemaan markettien sisäänheittotavaroiden kanssa, jotka myydään volyymilla, lähes olemattomalla katteella”. (Pentti) Pitänee paikkansa. Juuri edellämainitusta syystä käytän Eestissä merkkikorjaamoa; kalliimpi mutta osaavampi ja varaosat pääsääntöisesti hyllyssä. ”Marmoritiskistäkin” kannattaa esim siellä maksaa.

  6. Muuten vielä edelliseen. Ostin joitain viikkoja sitten pashleyn tavarapyörän. Samalla hinnalla olisin saanut kolme vastaavaa Turkissa kiinalaisista osista koottua Raleightia, tai vastaavasti kolme suomessa koottua, kiinalaisista osista kasattua pyörää.
    Pashley nyt on ainut ihan oikeasti Englannissa rakennettu ja vieläpä käsityönä ja siksi se maksaa ja minä maksan.

  7. Mistäpäs ostat kotimaisen pyörän? Suomessa kun ei enää valmisteta polkupyöriä, ainoastaan kootaan ja osat tulevat, mistä tulevat. Pääasiassa Kiinasta. Toisaalta, joitain Jopo-malleja vielä tehdään Hangossa mutta se Jopo nyt ei mielestäni ole edes polkupyörä eikä minun tarpeisiini sopiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *