15 vastausta artikkeliin “Sivusto ei toimi.”

  1. Kalle, jotain vikaa on sinun yhteyksissäsi, koska ainakin täällä toimii normaalisti.

  2. Yritäppä kirjautua uudestaan, ihan alusta alkaen! Siis poistu ensin, tietysti.

  3. Hei, laita ihmeessä kuva virheilmoituksesta minulle sähköpostiin tai yllapito(ät)pirkanblogit.fi.

    Tiedossa on että somekirjautuminen on aina vähän turhan monen palasen soppa ja ohjelman kehittäjällä on ongelmia – he selvittävät näitä. Nämä ihan paikalliset kirjautumiset sekä Google-kirjautuminen ainakin toimivat ongelmitta joka selaimella, testailen aktiivisesti.

    Tietenkin on mahdollista joku vika täällä päässä jota en pysty näkemään mutta kun saan nähdäkseni virheet, pystyn varmasti selvittämään.

  4. Tein pienen lisäyksen nyt. Nyt on päävalikossa aina ”Kirjaudu sisään” tai ”Kirjaudu ulos” linkki näkyvillä. Tämä helpottaa mobiilikäyttäjiä varmistamaan tilansa. Tässähän on tuo että kommentoida voi kirjautumalla tai kirjautumatta, mutta se menee eri putkeen.

  5. Olen yrittänyt koko päivän ja vielä eilisenkin ja mikään kirjautumien ei onnistunut. Nyt onnistui entisellä fb:llä ??? Jotain mätää tässä on.

  6. Kun nyt pääsin sivuille, en sulkenut sivustoa, vaan jätin sen auki toistaiseksi ”viivalla” yläkulmasta. Katsotaan onnistunko uudestaan samalla tavalla kun suljen.
    Samoin omat tietoni ja kuva tuli taas esiin alkuperäisessä muodossaan.

  7. Virheloki on tyhjä, mutta tosiaan tiketti on auki. Testaan kaiken mitä voin (eli paikallisen ja googlen) mutta minulla on tuttava auttamassa fb-testin kanssa myös heti kun saan kuittauksen ohjelman tekijältä.

    Kun ohjelman hinta on $20 niin ihan siltä istumalta -tukea ei saa, hetki pitää odottaa.

  8. Kyuu

    Nyt näitä virheilmiöitä alkaa olla;
    Kalle
    Heikki
    Tepi
    Timo
    ?
    Tuskin kaikki pelkkiä kuvitelmia. Jätin Timon blogin siivoomatta malliksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *