Jumala loi miehen ja naisen ei kolmatta sukupuolta

Luomiskertomus Raamatun mukaan kertoo otsikkoasian. Nyt kuitenkin vaaditaan lähinnä homojen taholla, että Suomeen pitäisi luoda kolmas sukupuoli, että tasa-arvo ja ihmisoikeudet totetuisivat. Tarvitseeko sitä luoda, kun se jo on? Jos niin halutaan, niin eivätkö kaikki, jotka poikkeavat heteroseksuaalista edusta juuri sitä kolmatta sukupuolta? Pitääkö sekin ensin lailla vahvistaa, ennen kuin homot ovat tyytyväisiä.

Mikä nimeksi kolmannelle sukupuolelle, jos asia etenee ja se etenee, kun sateenkariväki tarpeeksi on kulkenut kaduilla ja toreilla ja Yle toitottanut asiaa.

Nyt siis on vain kaksi sukupuolta mies ja nainen, joilla on se pieni ero jalkain välissä. Voisiko sitä homojen vaatimaa kolmatta sukupuolta kutsua vaikkapa sukupuolettomiksi?

Aatamin ja Eevan ajoista on kulunut paljon aikaa, mutta vasta nyt 2000-luvulla on alettu vaatia kolmatta sukupuolta. Homoja on aina ollut, niin kertovat aikakirjat.

Onkohan tässä kysymys perimmältään tarvehierarkiasta? Kun me tämän päivän ihmiset olemme saaneet perustarpeet tyydytetyiksi, niin nyt meillä on aikaa alkaa vaatia kaikkea mahdollista, jolla pönkitämme omaa itsetuntoamme ja itsekunnioitustamme sekä pätevyyden tarvettamme.

18 vastausta artikkeliin “Jumala loi miehen ja naisen ei kolmatta sukupuolta”

  1. Kyllä asiaa pitää oikein eduskunnassa työryhmineen pohtia jos vaikka.
    Maallikkona katson onko munat ja ellei niin on nainen.
    Mieleltään ihmisiä on sitten moneksi.

  2. Meillä on kaksi biologista sukupuolta ja sen päälle joukko sakkia, joilla korvien väli on jotain muuta.
    Joku käyttää termiä ”muunsukupuolinen”, mutta en itse sen tarkoitusta ymmärrä.
    Tuo sukupuoleton olisi yksi vaihtoehto.
    Toinen asia on se, että itsensä naiseksi tuntevat miehet käyvät naisten vessoissa ja mieheksi tuntevat naiset käyvät miesten vessoissa eikä asiasta tarvitse nostaa älytöntä älämölöä, kuten tässä taannoin oli jossain tapahtunut.

  3. Heterona en ymmärrä koko homoseksuaalisuutta. Ihmisen sukupuoliviettihän on tarkoitettu lisääntymistä varten, seksistä nauttiminen tulee bonuksena päälle.
    Homoja on ollut tietty määrä ihmiskunnasta niin kauan kuin historia tietää. Olen pohtinut omassa pienessä päässäni, että ehkä tämä on äiti luonnon keino (epäonnistunut) estää ihmisiä lisääntymästä liikaa. Tai sitten syntiinlankeemuskertomus on kirjaimellisesti totta ja tämä johtuu siitä. En tiedä. Mitä tulee tähän länsimaissa riehuvaan homo-ja translobbaukseen, epäilen että se on sitä itseään – kulttuurimarxismia. Frankfurtin koulukuntahan naitti Marxin ja Freudin keskenään. Ja kun pohjaksi otetaan Marxin luoma utopia ja ateistisen Freudin ”löytämä” ihmisen alitajunta, tästä sumpusta voidaan nostella esille mitä villimpiä teorioita ihmisen seksuaalisuudesta, aivan kuten taikuri nostelee hatustaan esille kaneja, silkkiliinoja ja mitä milloinkin..
    Kuten yleisesti tiedetään, Puolan juutalainen Karl Marx ja sveitsiläinen yhtä kuuluisa psykiatri C.G Jung työskentivät yhdessä. Jung ei hyväksynyt Freudin ylikorostunutta näkemystä ihmisen seksuaalivietistä. Jung sanoi: ”Miksi et voi myöntää, että seksuaalisuuden(kin) pinnan alla on henkinen taso, josta kaikki kumpuaa?” Freud vastasi että sittenhän häneltä menisi maine. Miehet riitaantuivat ja Jung lähti ovet paukkuen ja välirikko oli lopullinen.
    Niinpä. Kun naittaa keskenää kaksi maailmankuulua ateistia, joista toinen loi utopian nimeltä Kommunismi ja toinen näki seksuaalisuutta olevan joka puun takana, jälki on sellaista kuin se länsimaissa nykyään on.

  4. Pieni korjaus. Marx oli Saksan juutalainen ja Freud oli puolanjuutalainen.

  5. Homous johtuu rikkinäisyydestä – homoudesta voi eheytyä.

    ”Asiantuntijat ja homoudesta eheytyneet pohtivat dokumentissaan syitä homoseksuaalisuuden syntyyn. Suurimmalla osalla on taustalla hylätyksi tai hyväksikäytetyksi tulleen historia: rikkinäisyyttä, yksinäisyyttä, masennusta, rakkauden puutetta, loukkaantumista, välirikko oman isänsä kanssa, jokin yksittäinen traumatisoiva asia lapsuudesta.
    Lukemattomat entiset homoseksuaalit ovat kuitenkin kokeneet omien sanojensa mukaan eheytymisen ja vapautuneet entisestä homoseksuaalisuudesta elämäntavastaan ja saaneet rauhan ja todellisen ilon ja rakkauden elämäänsä.”
    Lähde. Oikea media 27.6.2018, kirjoituksen otsikko sama kuin kuin tässä. Teksti: Jukka Rahkonen.

  6. Toinen korjaus.C.G.JUng ei tietenkään työskennyt yhdessä Karl Marxin vaan Sigmund Freudin kanssa.
    Vaikka nukuitkin, kaimapoika, huonosti, tällainen hutilointi on syvältä!
    ( Olisin mielelläni poistanut tuon kyseisen kommentin ja kirjoittanut sen uusiksi, mutta jostain syystä se ei minulta tällä foorumilla onnistu.)

  7. Nyt menee sekaisin kaksi asiaa.

    1. Sukupuoli
    2. Seksuaalinen suuntautuminen

    Maailmassa on maita, joissa ns. kolmas sukupuoli on kuulunut elämään vuosituhansien ajan. Lääketieteellisesti se on tunnettu jo vuosisatoja. Mikä tärkeintä, ei se ole keneltäkään mitään pois. Turha sitä sukupuolta muutenkaan kirjata joka paikkaan. Oikeasti: mitä väliä sillä on?

  8. Se on tuurin peliä onko hetero vai homo, oikea tai vasenkätinen, hyvä laulunääni tai sitten ei. Luontoäiti kokeilee, evoluutio evaluoi ja siinä menossa on toden totta monimuotoisuus kunniassa.

  9. Kyllä tämä kaikki on kulttuurimarxismia jolla on haluttu murentaa länsimaat.

  10. Just näin, Myllymatti.

    Minä en näe ihmisten synnynnäisessä identiteetissä mitään salaliittoa minkään murentamiseksi. Euroopan vahvuus on ollut kehityksessä. Opimme uutta, kehitämme uutta, mukaudumme ja tulemme vahvemmaksi. Euroopan mustimmat hetket ovat olleet ne ajat kun katolinen kirkko määräsi kaiken, tiede ja kulttuuri rapistuivat.

  11. On myös syntyessään intersukupuolisia, joilla on molempien sukupuolten fyysiset ominaisuudet syntyessään.

    1. Oleellista on ”molempien sukupuolien”. Siihen ei mahdu kolmatta vaihtoehtoa määritelmälllisesti. ”Muu sukupuoli” tai ”kolmas sukupuoli” tms. ovat älyllistä itsepetosta.

  12. Norppa, ystävä hyvä, raamattu on kanssasi samaa mieltä mutta lääketiede ei.

    Ehkäpä se yleisin petos näiden kaikkien johannakorhosten ja muiden ”homot ovat parempia ihmisiä” saarnaajien kanssa on se mittakaava. Puhumme vähemmistöstä joka on suomenruotsalaisia pienempi osa kansaa. Puheet saavat sen kuulostamaan kuin tämä olisi elämän ja kuoleman kysymys koko kansalle.

    Edelleen palaan siihen että mitä haittaa siitä on jos joku kuuluu tähän vähemmistöön. Jos hän pelaa samoin säännöin ja puhaltaa samaan hiileen, siitä vaan. Olkoon kukin kansalainen aivan mitä haluaa olla, kunhan ei pakota ketään muuta siihen.

    1. Perustin jo asiasta uuden blogin. Voit yrittää määritellä sen ”kolmannen sukupuolen”. On olemassa uroksia ja naaraita, mitä muita?

  13. Lisääntykää ja täyttäkää maa oli Jumalan käskyistä. Siihen ei kuulu homostelu ja aborttien tekeminen.

  14. Ihminen syntyy joko pojaksi tai tytöksi, on myös poikkeuksia, mutta ne ovat marginaalissa.
    Tämä että ihminen olisi sosiaalinen konstruktio eli että kasvatus/ympäristö saisi aikaan sen tunteeko ihminen itsensä mieheksi tai naiseksi, vaikuttaa enemmmän kuin se mitä on jalkojen välissä, on minusta älyllistä hölynpölyä.
    Totta kai kasvatus/ympäristö vaikuttaa ihmisen kehitykseen, myös sukupuoli-identtiteettiin, mutta määräävänä tekijänä on se mitä ihmisellä on jalkojen välissä. Tutkimuksissa on huomattu, että jo pienet pojat leikkivät mieluummin autoilla kuin nukeilla, ja tytöt leikkivät mieluummin nukeilla kuin autoilla ja leikkisotilailla. Näissä tutkimuksissa pojille on annettu nukkeja ja muita tyttöjen leikkikaluja ja tytöille vastaavasti on annettu poikien leikkikaluja. Lapsille tämä on käynyt. Pojat ovat kuitenkin panneet nuket taistelemaan keskenään ja tytöt ovat rakentaneet autoista ja muista poikien leikkikaluista koteja ja muita feminiinisiä juttuja.
    Jo vastasyntyneeseen on koodattu tuleeko hänestä mies vai nainen, kasvatus/ympäristö suorittaa hienonosäädön.
    Kuten sanoin, poikkeuksiakin on, mutta ne ovat marginaalissa.eli sukuolielimien perusteella ei voi sanoa onko kyseessä tyttö vai poika.
    En osaa sanoa millä nimellä heitä pitäisi kutsua,ehkä transsukupuolinen on hyvä sana, mutta mitään kolmatta sukupuolta ei ole olemassa. Jos on, se on enkeli eli sukupuoleton.
    Toki ihminen voi sukupuoli-identiteetiltään kokea itsensä vaikka poroksi, mutta konkreettisesti ”kolmas sukupuoli” on Frankfurtin koulukuntaan kuuluneen Erich Frommin alullepanemaa hölynpölyä, eli osatekijä ”pitkässsä marssissa läpi instituutioiden” eli länsimaisen kulttuurin murentaminen otolliseksi utopialle nimeltä kommunismi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *