Sotaa ja taas sotaa.

Olen jo jonkin aikaa seuraillut tätä sivustoa. Sotaa ja taaskin sotaa; väittelyä puolin jos toisinkin, minulle tuntuu riittävän.

Haluaisin keskustelua yleisistä elämän ilmiöistä, ruuasta, matkailusta, historiastakin mutta en välttämättä sotahistoriasta, vähintäänkään en sodasta ja sen uhasta. Kun tämä nyt tällä sivustolla näin näyttää menevän; ei ole minun sivustoni.

13 vastausta artikkeliin “Sotaa ja taas sotaa.”

  1. Kuka kieltää keskustella ruasta tai vaikka säästä, ei kukaan, älä tee itse rajoitteita itsellesi, olkaa hyvä, sana on vapaa. Olipa huippu keli käppäillä äsken jäällä koirien kanssa, alkoi tulla jo mukavan lämmin.

  2. Niin, enpähän minä mitään rajoitteita itselleni jos en muillekkaan tee, enkä halua asettaa.
    Keskustelu on aina ok mutta kyllä ainakin minua nämä-/sotauhkakeskustelut vähintäänkin tympivät.
    Eläkäämme nykypäivää, ilman ennusteita; lienee parasta suomalaisen mielenrauhalle.

  3. Minua alkoi sama hatuttamaan oikein todella. Mikä s……nan sotahullujen höyryjenpäästöpalsta tämä on ? Painuisivat niin kauas kuin pippuri kasvaa ! Ja soittaisivat sitä yhden nuotin torvea siellä.

  4. Katsokaa joskus ikkunasta ulos…monessa maassa nyt sattuu olemaan sota…se on tätä päivää mm Syyriassa, Ukrainassa jne…menkää sinne sanomaan ettei sodasta saa puhua….
    Ja edelleen, ei kannata lukea sellaista mistä ei pidä… ja olisihan se hyvä jos joku pitäisi vaikka hyvää ruoka blogia, ei se ole keneltäkään pois.

      1. Niin, onneksi ei Suomessa moista ole ja jos pidämme puolustuksemme laadukkaana ja toimivana ei sellaista tänne tule ja jos tulee sen sen ajan murhe. Maailma sinäänsä on ikävä kyllä aikas sotaisa.

  5. Voihan Karjalainen aloittaa vaikka blogin, missä kehuu omia mahtavia saavutuksiaan ja suhteitaan…

      1. Suomessa on vielä luultavasti sananvapaus ja vapaus kirjoittaa aiheista mitkä kiinnostaa. En ymmärrä miksi näitä mielensäpahoittajia löytyy jokapaikasta, tulee mieleen kun aikoinaan asuin nuorena pien kerrostalossa ja siinä oli puuportaat toiseen kerrokseen jossa asuin. Alakerrassa asui vanhempi immeinen, mielensäpahoittaja, kunnon kyttääjä, valitti siitä jos klo 22:00 jälkeen kävelin ylös kun bootsit jalassa ”kopina kuuluu”. Kun muutin jossain vaiheessa pois sieltä tilalle muutti joku aineiden väärinkäyttäjä, kerran kun siltä oli avaimet unohtunut sisään se meni kirveen kanssa oven läpi jotta pääsi asuntoonsa, kuulin tämän siltä alakerran mielensäpahoittajalta kun marketissa nähtiin, kaihoisasti sitten muisteli kuinka hyvä naapuri minä olin, mitäs me tästä opimme….

  6. Kyllähän täällä kirjoitta voi mistä tahansa. Kysyinhän minäkin hiljan ”koska tulee kärpäsiä”. Se vaan on toinen asia, ketä se kiinnostaa ja kuka viitsii vastata.

  7. Kalle, allekirjoitan kyllä murheesi. Vaikkakin sotajutut ovat onneksi vähemmistö, niitä on kuitenkin todella paljon ja ne tuntuvat herättävän väkeä.

    Olen saanut ylläpidon sähköpostiin muitakin kommentteja. Tämä peli vihelletään poikki. Seuraapa päivityksiäni kohta.

  8. Hyvä päätös Kyuu.
    Toisaalta jokainen meistä voi itse osallistua tai olla osallistumatta ja voi aina kirjoittaa itseä kiinnostavasta aiheesta ja jättää lukematta avaukset jotka eivät kiinnosta ei myöskään ole mitään tarvetta alkaa inttämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *