TENS-hierontalaite.

Olen nyt pian kuukauden käyttänyt ko hierontalaitetta (iskias), alaselän ja oikean jalan hermosärkyihin. Aktiivinen käyttö 3x15min/vrk; helpotusta olen saanut.

Laitteessa on 9 ohjelmaa ja  kaksi elektrodiparia, voimakkuus säädettävissä 9 asteikolla. Helppo kiinnittää ja uudet elektroditkin maksavat vain 2,9€/4kpl. Valmistaja ilmoittaa elektrodien käyttöiäksi n 300 liimauskertaa.

Ahkerasti olen käyttänyt myöskin oikean olkaniveleni kulumaan ja helpotusta saanut.

Laitekokonaisuus maksaa alle 100€ ja on todellakin toimiva.

Tämä kaikki tiedoksi ehkä kivuista käsrsiville helpotuksen saamiseksi.

7 vastausta artikkeliin “TENS-hierontalaite.”

  1. Minulla on tuo TENS- laite ollut jo vuosia ja, se helpottaa akuutiin vaivaan. Kun aloin säännöllisen ohjatun kuntosalijumpan, en ole sitä enää aikoihin tarvinnut.

    Kävelin juuri edes- takasin koti-kuntosali n. 5 km ja tunnin voimatreeni siistillä salilla ja venyttely päälle.

    Siellä on laitteistot joka lihakselle, tärinähieronta, manuaalihieronta, hiljainen musiikki, eikä ole ärisijöitä eikä hiki haise.

    Suosittelen kaikille, joilla on siihen mahdollisuus.

  2. Tuollaisella TENS-laitteella olen saanut lähes jumissa olleen olkapääni melkoisen hyvään kuntoon muutamassa viikossa.
    Toki siellä vielä jokin tulehdus on eikä se tuolla parane, mutta lihasten rentouduttua näköjään myös kivut vähitellen pienenevät.

  3. Jep, myös lihaskramppeihin se tehoaa nopeasti, kun laittaa elektrodit kramppaavan lihaksen päihin.
    Jo parissa minuutissa kramppi laukeaa.

  4. Minä tulin juuri oman hieromakoneeni kanssa metsästä, sekin auttaa. Nyt on aika hyvä olla, vaikka sekin on kovin suhteellista. Mutta kun hetkeksi menen sängylle seljälleni, niin se on täysin kivuton paikka. Auta armias jos ja kun nousen siitä ylös, niin on kuin olisi rautalangoilla sidottu koko vyötärö lapaluihin asti, siis sattuu oikein kunnolla.

    Pitäisi kai uudestansa kokeilla sitä sähköistä impulssivekotinta. Viimeksi kokeilin sitä vain pari viikkoa ja lääkäri neuvoi sen käyttöä kai hiukan väärin, kun käski pitämään kaukana kipupisteestä. Niitä näkyy olevan myynnissä jopa Prismassa alta satasen hinnoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *