Vielä kerran kirjauduin.

Karjalainen valehtelee jälleen minun blogissani. Minun pitäisi voida estää haluamieni kirjoittajien kommentit omassa blogissani.

Onko nyt hyväksyttävää tämmöinen argumentointi? Mielestäni sääntöjen mukaan ei.

Heikki Karjalaisen kommentti oli täysin blogisäännösten mukainen.

Tämän linjauksen jatkuessa, kestänee jonkin aikaa kun kirjaudun uudelleen.

5 vastausta artikkeliin “Vielä kerran kirjauduin.”

  1. Kiitos Kalle !

    Jos esittää tälle ko. henkilölle toisenlaisen näkemyksen, jonka lähteet ovat neutraalisuudessaan totta ja uskottavia vrt. hänen lähteensä Kai Donner.

    Lähteet Hoppu, Ylikangas,Timo Malmi ja Ari Järvelä; AL 24.3. kuvattuja tapahtumia ei löydy hänen julkaisemastaan lähteestä, muuta kuin vähättelevät 2 lausetta.
    Totuus oli kuitenkin toisenlainen, joka kertoi valkoisten valtavista tappoista Messukylässä.

    En viitsi enää moisista väitellä, se on kuin päätä seinään hakkaisi.

  2. Tiivistän – ja korostan että moderointipyynnöt tulee laittaa sähköpostiin yllapito(ät)pirkanblogit.fi ja linkki mukaan.

    1. Asioista saa olla eri mieltä. Mainituista aiheista saa kirjoittaa kuin itse katsoo sopivaksi. Aivan liian monista asioista ei ole olemassakaan absoluuttista totuutta.
    2. On sallittua ilmaista että on eri mieltä henkilö x:n tulkinnan kanssa, kunhan kritiikki on sisällöstä. Henkilökohtaisuuksiin ei saa mennä. Asiaa saa kritisoida voimallisestikin.

  3. Kovasti harmittaisi jos Kalle meidät hylkää. Itseäni ei niin kovasti kiinnosta nämä sota ym verikärhämistä kiistely mutta Kallella on niin paljon kokemusta ja näkemystä ihan veritekojen ulkopuoleisesta arjesta että eikun Kalle kynä savuamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *