Antaako hallitus kohta tukea viinan ostoon?

Hallitus keksii huvikseen joutavan oloisia tukia. Tuetaan sähköntuotanto- ja sähkönjakeluvarmuudelle vaarallista sähköautoilua, uusien autojen ostoa ym.

Herää kysymys, koska hallitus alkaa tukea viinaostoksia jollakin perusteella. Ehkäpä joku keksii, että viinatuella voidaan vähentää kiljun valmistusta ja salapolttoa.

Sähköpyörätuki panee kysymään, tenutteleeko hallitus. Kiinalaisvalmisteiset sähköpyörät tulevat aiheuttamaan räjähdyksiä ja tulipaloja ja toimiessaankin ne lisäävät liikenneonnettomuuksia. Ja sekin vielä, että liikuntatarve laiminlyödään, josta syystä sairauspalveluiden kysyntä kasvaa.


 

PB: Sähköpyörien hankintatuki ei ole luvattua normien purkua vaan uusi tukihimmeli | Päivän Byrokraatti

”Mihin edes tarvitaan vasemmistoa, jos shampanjasosialistit itse ideoivat jopa uudet irrationaaliset tulonsiirrot?

Hankintatuki avaa mainion mahdollisuuden lisäansioihin. Tällä hetkellä halvimmat sähköpyörät maksavat verkkokaupassa 529 euroa. Sellaisia kannattaa neljänsadan alennuksella perheen hankkia jo muutama, ja käydä kauppaamassa ne markkinahintaan rajan takana.

Ja jos pyörien hinta laskee vielä vähän, odotettavissa on valtava meteli vaateliailta tuensaajilta, kun sosiaaliavustusten ammattioptimoijat nostavat metelin siitä, että 400 euron tuesta menee osa hukkaan. Alle neljänsadan hintaisista pyöräostoksista vaaditaan varmasti saada tuen loppusumma käteisenä.”

 

 

 

 

5 vastausta artikkeliin “Antaako hallitus kohta tukea viinan ostoon?”

  1. Voishan sitä kysellä mihin tarvitaan oikeistoa taikka kepua joka on se petturi ollut aina . terv tepivaari

  2. Aavistelen, että tuo sähköpyörätuki saattaisi liittyä Sipilän kontakteihin kiinalaisten kanssa. Kiinalaiset ovat ehkä pyytäneet markkinointiapua?

  3. Sähkö hyvä, mutta millä sitä tehdään kun ydinvoimalan valmistumista odotellaan?
    Akkujen kehitys ei vielä ole riittävällä tasolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *