Kepun märkä uni: koko kansa vaatii maan pitämistä asuttuna

Kun mielipidetiedustelu niin kertoo, niin vailla vastausta on vain kysymykset, kuka rahoitti tutkimuksen ja miksi juuri nyt, kun maakuntauudistus on katkolla, mitä kysyttiin ja miten ja milloin kysyttiin  sekä missä?

Haiskahtaa Kepulle koko tutkimus ja jos niin on, siinä on myös astian hajua. Jos se ei ole Kepu, niin Kepu on piiloutunut jonkun selän taakse.

Kansan enemmistö ei tiedä, että maailman megatrendi on ollut jo pitkään kaupunsituminen. Se tarkoittaa, että suurista kaupungeista tulee yhä suurempia, kuten Helsinki ja pienemmistä kaupungeista tulee suurkaupunkeja. Mikään mahti ei voi poliittisilla päätöksillä muutta tätä trendiä. Ja erittäin tyhmää ja lyhytnäköista se olisikin, kun kaupungit ja erikoisesti suurkaupungit toimivat koko maan talousvetureina.

 

 

6 vastausta artikkeliin “Kepun märkä uni: koko kansa vaatii maan pitämistä asuttuna”

  1. ”koko maan pitämistä asuttuna”

    koko Suomi ei koskaan ole ollut asuttuna. Suurin osa on autiota metsää tai muuten avaraa tilaa, ja tulee olemaan.

  2. Suomen pinta- alasta on kolmasosa soita, siihen metsät ja vesistöt päälle, ei niissä kukaan asu. Loppu asutetaan, helppo homma.

  3. Saahan kansa olla jotain mieltä. Vaikka, että viinan hinta alas. Jos kansa haluaa pitää asuttuna niin ei se kepua ala äänestämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *