Katainen on suosittu

LM: Komission varapuheenjohtaja Kataiselle kiitettävä arvosana suomalaismepeiltä.

Pitääkö tästä olla huolestunut? Onko mepeissämme jotain vialla kun Kataista kehuvat,  olemmeko valinneet väärät mepit.  Ainakin näillä sivuilla Katainen on useimmin poljettu maan rakoon.

Vai onko se niin että  nykyvirassaan mies olisi hyvä  mutta pääministerinä huono.

10 vastausta artikkeliin “Katainen on suosittu”

  1. Veikkaanpa että se on ihan vain hypetystä. Ajatus siitä että on suomalainen näin korkeassa virassa. Vähän sama kun jotkut juhlivat urheiluvoittajaa.

    Joko se, tai sitten rima on niin matalalla…

  2. Kataisen osaaminen suhdetoiminnassa on onnistunut erityisesti suhteessa Junkceriin. Katainen, Siilinjärveltä on opiskellut ranskan sujuvaksi. Samoin teki Ari Vatanen ja pääsi jopa presidentti Chiracin suosikiksi ja mepiksi.
    Kielitaito on yhtä tärkeää kuin osaaminen, sillä luodaan suhteet, millä siellä mennään eteenpäin.

  3. Suomen mepit ovat useimmat olleet jo niin kauan Brysselissä, että he ovat ”bryssittyneet”. Heille EU on ensin ja vasta sen jälkeen Suomi.
    Kaikki tällaiset liitot hajoavat ennemmin tai myöhemmin. Niin meni Kansainliittokin, joka oli EU:n edeltäjä ja josta piti tehdä Euroopan liittovaltio. Myös Neuvostoliitto meni, vaikka moni luuli, että se on ikuinen.
    EU ei ole mikään samankaltaisten valtioiden liitto, vaan jäsenet ovat hyvin erilaisia taloudellisesti ja kulttuurisesti.
    Nyt juuri käydään taas EU:ssa keskustelua siitä, pitäisikö joidenkin, kuten Suomen, joka on nettomaksaja, maksaa lisää, kun Englannin maksuosuus jää pois, että jotkut maat, kuten Puola elää vain muiden kustannuksella. He kun ovat nettosaajia.

  4. Kataisen ainut oikea työ on ollut ruokakaupassa nuorena, leikkasi sormensa lihatiskillä ja jätti sen pestin siihen…ei tässä muuta….

  5. Eikun lunta tupaan, no sitä minä jo vähän aanailinkin että ei tuolla gallupilla juuri arvoa ole. Väärin kysytty ja väärin vastattu.

  6. Kataisen tehtävä mielettömässä hallituskokoonpanossa oli ”mission impossible”.

    EU-virassa hän on ilmeisesti hoitanut hommansa kohtuullisen hyvin.

  7. Käteiset, Urpolaiset ja kumppanit ryvetti itsensä meidän verorahoilla. Ei soi muuta mielessä kuin : ” me teimme Kreikan kanssa sopimuksen ja he maksavat meille lainaamamme rahat takaisin, takaus…” vähän samaa kuin Englannin päämisteri tulee neuvotteluista Hitlerin kanssa , Chamberlain heiluttaa sopimusta kädessään huutaen : ”rauha meidän elinajaksemme ”, tavallaan oikeassa…potkaisi itse tyhjää 1940…En luota tälläisiin tyyppeihin pätkääkään.

  8. Kilpailee Suomen huonoimman pääministerin tittelistä. Kovinkaan moni ei pitänyt hänen touhuaan isänmaallisena.

    1. Mitenkähän pärjää Sipilälle ja Lipposelle tuossa huutoäänestyksessä että ken on Suomen surkein pääministeri.

  9. Katainen on lähinnä kallis vitsi Suomelle, asiakirjaväärentäjä josta tuli pääministeri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *