Kyllä työmies on palkkansa ansainnut

Juuri lehdestä (IS) luin että jääkiekonpelaaja Patrikki Laineen ansio tulevalla kaudella olisi jopa 9 – 10 miljoonaa euroa kuukaudessa. Räpsyttelin epäuskossa silmiäni, luin uudestaan eikä se siitä muuksi muuttunut.

Vaikea on minun äkkiseltään olla jotain mieltä, niin tähtitieteellisistä rahoista puhutaan. Onko tässä mitään tolkkua, mistä rahat tulevat, mitä ihminen tuollaisilla rahamäärillä tekee. En minä kade ole, ei sinne päinkään mutta pakosta tulee mieleeni että suhteellisuudentaju on hakusessa. Jos itse tuollaiset summat tienaisin saisi minusta pidellä kiinni etten repisi rahojani niin menisi oletettavasti pääni pyörälle. Jotenkin minulle käsittämätöntä on sekin että pelailijaa hänen taitojensa ohella kansa arvostaa sitä enemmän kuta paremmin hän tienaa tai kuinka monta autotallia hänen talossaan on.

Käynnissä olevissa jalkapallon MM kisoissa kuuluu monien pelaajien palkka olevan useampia miljoonia vuodessa. Sirkushupien tuottaminen massoille on tuottoisaa niin huvittajille kuin heidän ympärillään pyöriville perskärpäsille ja bisnekselle. Näin se elämä on että mitäpäs kai tätä suotta taivastelemaan.

 

 

2 vastausta artikkeliin “Kyllä työmies on palkkansa ansainnut”

  1. ”Juuri lehdestä (IS) luin että jääkiekonpelaaja Patrikki Laineen ansio tulevalla kaudella olisi jopa 9 – 10 miljoonaa euroa kuukaudessa.”

    Ehkä kirjoittaja on ollut hönössä. En nyt kuukaudessa ainakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *