Kenestä jalkapallon maailmanmestari 2018?

Nyt on edetty jo semifinaaleihin, joissa ottelevat Englanti ja Croatia sekä Ranska ja Belgia. Merkillepantavaa on, että kaikki mitalipeleihin selviytyneet ovat Eurooppalaisia.

Lohkovaiheen aikana oli monia suosikkeja ja joista yksi toisensa jälkeen putosi kelkasta. Etelä-Amerikan joukkueista vahvimpia olivat Brasilia ja Uruguai, mutta hekin epäonnistuivat. Viime hetkiin asti Venäjä oli suuri kysymysmerkki. Kisojen isäntämaa pääsi aina puolivälieriin, mutta sitten tuli stoppi. Kyllä kait Putin on nyt pettynyt. Putin sai kisat korruptiolla ja maailmanmestaruus olisi kruunannut Putinin saavutukset, mutta toisin kävi ja se on hyvä asia.

Kenestä tulee maailmanmestari 2018? Oma veikkaukseni on, että Englanti ja Ranska menevät finaaliin ja Englannista tulee maailmanmestari. Haluan kuitenkin korostaa, että en ole koskaan voittanut  veikkauksessa mitään. Jospa nyt onnistuisi.

14 vastausta artikkeliin “Kenestä jalkapallon maailmanmestari 2018?”

  1. No kyllä se vastustaja voi Gallian kukolla olla Kroatiakin ei ole lainkaan selviö että se olisi Engnlanti .
    jotenka katsotaan toivon mukaan MM voittaa joku muu kun Englanti terv tepivaari

  2. Ei olekaan selviö, se on veikkaus. Mitä sinulla tepimast on Englantia vastaan? Englanti on ollut Suomelle tärkeä kauppakumppani jo satoja vuosia ja myös viime sotien aikana tuki taisteluamme ryssää vastaan monin tavoin. Nykyäänkin Suomella ja Englannilla on puolustusyhteistyösopimus kaiken muun yhteistyön lisäksi.

  3. Ei mulla Englantia vastaan ole missään mutta ei ole Englanti vakuuttanut peleillään sellasta tasoa jossa voisi tulla mestariksi .
    GallianKukko on ollut paljonkin parempi omissa peleissään tuo Kroatia on taas ollut mukava ylläri .
    Eikä näissä jalkapallon MM kisoissa ole kauppa puolesta kysymys terv tepivaari

  4. Kyllä tuosta kauppa puolesta voi sen verran sanoa että Saksa on Suomen kaupassa sijalla yksi 12% osuudella .
    Englanti sijalla 7 5,4 % osuudella sitä ennen on monia maita mm Ruotsi en nyt muista kauppa osuuden prosenteja .
    Mutta on Englantia edellä .
    Mitä taas tulee sodan aikaan niihin en sano muuta kun kuka julisti sodan Suomelle länsi maista .
    Ja sodanjulistuksissa ei ole paperi sotaa aina ne on otettava vakavasti terv tepivaari

  5. No kyllähän se on Ranska tai Croatia joka voittaa niin ovat ylitse muiden taidoissaan. Mutta ikävä kyllä kuten liian usein on nähty niin näitä jalkapallopelejä voitetaan sattumusten ja hyvän onnen myötä.

  6. Kyllä siinä on myös tuurista kiinni ja voi sanoa maalivahdin osalta että tolpat on parhaat kaverit hänelle .
    Taikka sitten suurimmat viholliset . terv tepivaari

  7. Vaikea uskoa Putinin olevan pettynyt, Venäjä eteni uskomattoman pitkälle. Ranska vaikuttaa todella vahvalta, Kroatia on taitava ja yllätysvalmis.

    Oma suosikkini on Englanti, jonka en uskonut pääsevän tähän asti, mutta onneksi olin väärässä.

    Kolmen suuren, Saksan, Brasilian ja Argentiinan putoaminen johtui mielestäni ennen kaikkea siitä, että ne pelasivat juuri sitä omaa jalkapalloaan, jota ovat tehneet ikuisuuden, mutta se ei enää yllätä ketään ja se osataan torjua.

    1. Mika on oikeassa. Saksa, Brasilia ja Argentiina sekä Englanti, Ranska, Croatia Belgia ja Etelä-Amerikan joukkueet pelasivat perinteistä futista, mutta lähes kaikki muut pelasi Islantilaista betonipuolustuspeliä, joka ei ole jalkapalloa, vaan muistutti enemän rugbyä. Se islantilainen futis on epämiellyttävää katseltavaa, mutta onneksi on kaukosäädin.

  8. Mestari onkylläkin joko Gallian kukot taikka Kroatia Ei yksi Kane tee mestari joukkuetta sen verran kehnoa peliä ovat esittäneet ja pilkulta voitot keränneet terv tepivaari

    1. Olen eri mieltä tepin kansa. Englanti pelasi kaunista futista Ruotsia vastaan ja siksi voittikin. Mutta makuasioista ei kannata kiistellä, yks tykkää äidistä toinen tyttärestä.

      1. Voihan se kaunista olla mutta tehotonta kun pelaajia ei ole kun Kane, joo makuasia kokonaan kuten nuot äidit ja tyttäretkin .
        Jokku kahelit tykkää molemmista terv tepivaari

  9. Suosikkini on Englanti.

    En katsonut ainuttakaan alkusarjan ottelua, vasta neljännes- ja puolivälierät, joten näkökulma on kapea.

    Mutta kova pitää puolustuksen olla, jos Englannin pääpelin selvittää ja/tai pitää hyvät pääpelaajat poissa tilanteista ja/tai tilanteet poissa pääpelaajien ulottuvilta – elleivät sitten Albionin pojat koe sysisynkkää päivää.

    Kroatian taakkaa lisännee korttipakan paksuus, kun peräti kahdeksalla pelaajalla on keltainen alla, jos nyt oikein laskin.

  10. Kyllä Pelkia on kova sana, vaikka ”joukkueen kasaamisessa on ollut ongelmia kieliriitojen takia” siinä, missä maan hallituksenkin kasaamisessa. Maahan on liittovaltio, jossa jokainen osavaltio halaisi kunniaa. Miksi eivät perusta kolmea eri liittoa Brittien tapaan, joita briteillä peräti neljä? Olisi flaamit, valloonit ja bryssit karsinnoissa koettamassa onneaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *