Musiikkia radio PUHEeesa

Anna mun kaikki kestää, ovat sitten alkaneet soittaa musiikkia  PUHE radiossa. Ymmärtääkseni  valittavana on runsaasti kanavia joissa juuri musiikki ja kevyt sellainen on keskiössä, että edes yhtä kanavaa ei suoda jossa vain puhutaan, se ei mene jakeluuni.

No toimittajien työn kannalta tämä on tietysti helpotus, voivat musiikkikappaleiden kestäessä surffailla vaikka netissä.

Omalla kohdallani tämä tarkoittaa sitä että ryhdyn yksinomaan radio ykkösen kuuntelijaksi.

Toivoisin myös että radio PUHEeen nimen muuttaisivat vastaamaan ohjelmistoa mitä sieltä lähetetään.

6 vastausta artikkeliin “Musiikkia radio PUHEeesa”

  1. Lueskelin YLEn sivuilta miten PUHEtta ”kehitetään”, sieltä luin mm että kanavan pääasiallinen kohderyhmä on 30–44-vuotiaat, ja heitä halutaan palvella jatkossa entistä paremmin. Tämä selittänee asiaa, siis tarvetta keventää PUHEeen antia mutta silti kummastelen etteikö kevyen musiikin kuuntelijoille muka jo ilman tätäkin ole yllin kyllin tarjontaa radiokanavilla.

  2. Minä kuuntelen Suomessa pelkästään Ylen ykköstä ja sieltäkin tiukalla seulalla.

    Musiikkiohjelmista lähinnä aamuinen Muistojen bulevardi ja iltapäivällä Faunin iltapäivä.

    Puheohjelmista Ykkösaamu on joskus hyvä, varsinkin jos toimittajana on Päivi Neitiniemi.

  3. Voisin todeta että hevonpaskaa kyllä tämä.

    Yksi… siis YKSI kymmenistä kanavista olisi voinut olla sellainen jossa on puheohjelmaa, mutta katin kontit.

    Musiikkia ei voi autossa kuunnella, menee huomio liikenteestä. Siksi puheradio on turvallinen.

    Tämän siitä saa kun olen kehunut yleä liikaa viime aikoina.

  4. Meillä melkein aina, jos vaan joku on sisällä niin vähintään on pari radiota auki. Kanavana Yle radio Suomi. Sieltä tulee aika mutkatonta kuunneltavaa, niin asiaa kuin sitä musiikkiakin.

    Aika hyvin Yle täyttää tonttinsa, eikä tarvitse lähteä kuuntelemaan mitään mainoksia, ei edes television puolella. Siellä sitten onkin valvovan viranomaisen määrittelemät mainosten määrät ja niiden pituudet. Niiden valvonta vaan on täysin unohtunut, näin äkkiseltään ainakin tuntuu, että minkään rajojen sisälle enää ei pysytä.

  5. Katselin PUHEeen Facebook sivuja, lämmitti mieltäni että oli siellä niin runsaasti kanssani samoin kokevia, näet runsaasti buuauksia kevyen musiikin mukaan otosta PUHE ohjelmaan.

    Toinenkin juttu missä sukseni Jokisen YLEn kanssa ristissä on että uutissa ei pätkääkään Vaasassa jääkärien saapumisen 100 vuotismuistelon kunniaksi järjestetystä paraatista. Ei kuulemma ole uutinen kun tapauksesta jo sata vuotta kulunut.

    Yhtään en tykkää Jokisesta enkä monopolista, kirvelee vielä tämäkin uhonsa sukupuolettomasti henkilönimittelystä.

  6. ISssä oli galluppi missä kysyttiin että oliko hyvä idea laittaa musiikkia PUHEeen ohjelmiin. Siellä näkyi 3379 ihmistä äänestäneen joista 92% sanoi että huono idea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *