Näin unessa seuraavan hallituksen

Näin mennäyönä unen, yleensä en juuri aamulla öisiä uneksimiani muista mutta tämä oli niin veret seisauttava että jäi mieleen.

Elettiin seuraavien eduskuntavaalien jälkeistä aikaa, oli käynyt niin että demarit pääsivät muodostamaan hallitusta. Että saatiin aikaan niukka enemmistöhallitus oli Rinne ottanut mukaan  Vihreät, Vasemmistoliitto,  RKP, Kristilliset ja Harkimon kansanliike. Ministerijako meni  niin että pääministeriksi tuli Rinne, valtionvarainministeri oli Anderssoni Li, ulkoministeri Erkki Tuomioja, opetusministeriksi RKPläinen, en muista ken, sisäministerin paikalle oli valittu Enbuske, muita ministereitä en muista mutta tuossahan ne tärkeimmät.

En tiedä oliko se painajainen vai toiveuni mutta kylmä hiki oli otsallani kun heräsin.  Pitkin aamupäivää olen pohdiskellut että mitenkä muuttuisi meno Suomessa tuollaisen hallituksen viisauden pohjalta. Sellain arvelu nyt ainakin että SOTEa sorvataan seuraavatkin neljä vuotta.

 

6 vastausta artikkeliin “Näin unessa seuraavan hallituksen”

  1. No minä näin unen jossa kokoomus oli saanut vaalivoiton koko kansa oli antanut sille äänensä .
    Sitten heräsin hikisennä ja torttu housussa ja kokoomus ei ollutkaan saanut kun 1 äänen no eiväthän nuot nollat mitään olekkaan terv tepivaari

    1. No jopas sattuikin että samasta aiheesta unia näimme. Sanottu että unissa tavalla tai toisella näemme pelkojamme ja toiveittamme.

  2. Voihan ne noinkin tulkita, mutta vanha totuus unista joka uniinsa uskoo se varjoaan pelkää . terv tepivaari

  3. Minä kuulen unissani seikkaperäisiä esitelmiä eri aiheista. En ole tehnyt unistani muistiinpanoja ja tarkistellut tietojen paikkansapitävyyttä. Edellisyönä oli jokin ympäristöaiheinen esitelmä, jonka yksityiskohtia en enää muista.

    Sanotaan, että ennen nukkumaan menoa voi päättää, mistä aiheesta tulee unia näkemään. Kun tästä köllähdän peiton alle, päätän uneksivani itseni Ruotsin kuninkaanlinnan ylivahtimestariksi nimeltään Kalle Kustaa, joka suunnittelee lähtöä tänne Suomeen, jotta saisi täällä ilmaiset lounaat ja ihailua.

  4. On sulla, Myllymatti, melkoinen hallitus tulossa. Toivottavasti ei koskaan toteudu.

    Joskus unen muistaa pari kolmekin päivää, koskaan vaan ei tule kirjoitettua ylös, ehkä parempi niin. Säilytä tämä vaaleihin asti.

    Minulla on kynä ja paperi valmiina, jos vaikka sattuu näkemään oikean lottorivin. Koskaan en sitä muuten pelaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *