Terrori-iskun yrityksiä Suomessa?

Yle uutisoi kahdesta tapauksesta, joissa ulkomaalaisperäinen, noin 30-vuotias mieshenkilö oli Suomessa tarttunut kesken ajon bussin ohjaimiin ja yrittänyt ajaa sen tieltä tai päin vastaantulevaa. Onko kyseessä pienimuotoinen itsemurhaterrorismi? Poliisi tutkii asiaa. Molemmissa tapauksissa hyökkäys oli epäonnistunut, koska kuski oli ollut valppaana ja muut matkustajat olivat pistäneet hyökkääjän matalaksi.

Toinen hyökkäyksistä tapahtui Loimaalla tiistaina iltapäivällä ja toinen viime yönä Uuraisilla. Uuraisilla hyökkääjä oli tarttunut kuskia ranteesta ja ilmeisesti yrittänyt ajaa bussin tieltä. Loimaan tapauksessa etupnkillä istunut mies oli hypännyt vääntämään rattia yrittäen ajaa päin vastaantulevaa bussia. Selvästi on ainakin suunnitteltu rikos. Jos tällainen yleistyym niin kannattaa siinä etupenkin lähellä olla valppaana. Ehkä lähipäivinä saamme lisää tietoa poliisilta motiiveista.

https://yle.fi/uutiset/3-10541213

 

 

 

Jaa käyttäen:


11 Replies to “Terrori-iskun yrityksiä Suomessa?”

 1. Ei pidä provosoitua jos provosoidaan, ei rasismille, kultturierot. Hienoa. Lisää näitä, vallan mainiota. Kyllä on hyvä mieli. Vääriymmärrys.

  1. Ei saa jakaa moisia linkkejä, tällä aiheutetaan vain sekaannusta ja vihamielistä puhetta tiettyä kansanryhmää vastaa. Anteeksi anto ja posken kääntäminen on oikea teko. Ei saa provosoitua.

  1. Rasistista puhetta, ministerin vainoamista, pitää ymmärtää. Yksittäisjuttuja, sattumasoppaa ja luulotautia. Kaikki sisäministerin valitsemat tulijat on erinomaisia raketti-insinöörejä, ei valitusoikeutta.

 2. Näitä ja raiskauksia tulee vielä paljon lisää ja silti edelleen naisliitto unionin ainoa agenda on, että valkoinen heteromies on kriisissä.

  1. Ei saa provosoitua jos provosoidaan. Jos sinut raiskataan, pitää kestää, ei saa yleistää. Yksittäistapauksia. Poliisi kehoittaa varomaan niitä ja näitä, pysykää kotona. Hiljaa.

 3. Tuntuupa mukavalta olla suvakki 🙂 . Sisään vaan vaikkei seisoiskaan… jotain siihen tyyliin. Eipä välitä enää mitä täällä Suomessa tapahtuu. Antaa mennä vaan paikat kappaleiksi, raiskaukset jokapäiväisiksi, väkivaltaa ja anarkiaa. Mitä väliä.

 4. Hemmetin epätoivoista touhua tuo on – eipä sillä kovin herkästi Suomen oloissa olisi jättimäistä tuhoa saatu aikaan millään todennäköisyydellä.

  Pelkoa se sen sijaan herättää pitkäksi aikaa. Terroria.

 5. Vähän huono veto Mykkäseltä minusta alkaa selittää asiaa kielteisillä turvapaikkapäätöksillä. Oulun seksirikos porukasta osa oli saanut jopa kansalaisuuden. Selittely ikään kuin oikeuttaa rikokset: ”Teki varmaan kostoksi kun me ei ymmärretty antaa turvapaikkaa”.

Kommentoi