Elon Musk jättää Teslan

Monenlaisia vivahteita on Teslan tulevaisuudesta raportoitu. Milloin se on jättämässä pörssin, milloin taas se on perunut sen huhun. Viimeaikaisessa todellisuudesssa sen pari johtajaa on jättänyt yrityksen.

Koko ajan on Tesla kärsinyt kannattavuudesta, eikä se ole saanut tuotantoa sen tavoitteiden mukaiseksi, että se olisi ollut kannattavaa. Yritys on tuottanut toistaiseksi pelkkää tappiota, eikä taida enää riittää multimiljardöörinkään rahat.

Nyt onkin viimeisimmän tiedon mukaan toimitusjohtaja / omistaja Elon Musk jättämässä koko yrityksen. Hän on siirtymässä virtuaalivaluutoilla pelaajaksi / omistajaksi. Sielläkö se on se autuaampi tulevaisuus.

7 vastausta artikkeliin “Elon Musk jättää Teslan”

  1. Eikös äijän pitänyt valloittaa Mars ja puoli aurikokuntaa, pössytteleekö se liikaa vai mikä tässä mättää.

    Jotenkin kun ihmisellä on kaikkea niin osa näistä alkaa sekoomaan, kumma juttu, köyhällä kun ei ole mitään ei ole saumaa sekoilla.

    1. Tässä on tapahtunut väärinkäsitys nimittäin Elon musk ei ole missään kohtaa hänen uraansa aikana sanonut että hän jättää Teslan. *Jokainen nuori uskoo uutis artikkeleihin*

      1. Pekka, saatat olla hyvinkin oikeassa, minä vaan törmäsin netissä tähän uutiseen ja menin uskomaan siihen. Mistään nyt en löydä sitä lähdettä, joten saattoi olla mitä hyvänsä, kuitenkin se oli jonkinlainen lehti.

  2. Ei taatusti helppoa olla rikas. Koko ajan maailma vahtii ja media valvoo joka askeltasi. Minä kun katson taakseni, niin siellä ei näy ketään. Ei sekään tietysti ole helppoa, mutta ei muusta ole kysys, kuin pelkästä leivästä. Sillä ei ole mitään uutisarvoa, onneksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *