Ikävää ja asiatonta kehitystä

Täällä on esiintynyt jatkuvasti ja koko ajan lisääntynyt useammankin blogistin toimesta  muiden solvaamista ja asiatonta arvostelua. Näin ei pitäisi olla, onhan se moneenkin kertaan sanottu.

Ei myöskään kenellekään kuulu, mitä muiden nimimerkillä esiintyvien todelliset taustatiedot ovat. Näitäkin kuitenkin yritetään kaivaa esiin koko ajan.

Usein ollaan myös tyytymättömiä moderaattorien päätöksistä. Niitä varten on kerrottu julkiset osoitteet valituksen tekemiseksi, ne eivät kuulu tänne yleiseen saivarteluun.

Jos joku haluaa olla tekemässä parempia päätöksiä, voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi, se olisi jopa suotavaa.

Hyvää ja mielenkiintoista, sekä asiallista keskustelua jatkossa, toisia kunnioittaen.

15 vastausta artikkeliin “Ikävää ja asiatonta kehitystä”

  1. Täytttä asiaa joka pitää myös paikkansa siksi en kommentoi enää kovinkaan usein muita kun omia blogi avauksiani . terv tepivaari

  2. Täyttä asiaa Pentiltä, ottakaamme onkeemme sillä muuten tämä blogi kuivuu olemattomiin, kukaan viitsi loputtomasti toinen toistemme haukkuja lukea.

    Ja riittäähän solvattavaa ja ojennettavaa blogistien piirin ulkopuolisessa maailmmassa, purkakaamme pahaa oloamme Trumppiin, Putiniin, hallitukseen, oppositioon, liian kuumiin ilmoihin, kommunisteihin, ökyporvareihin, huonoihin kalansaaliisiin, kyllä näitä riittää

    1. Mielipiteiden vaihtohan tässä blogaamisessa on se olennainen asia.
      Eri mieltä olevien asiallistenkin kommenttien poistaminen ei sitä ole.

  3. Juu, olisihan se hienoa jos esim minua ei haukuttaisi täällä ihan nimeltä. Varsinkin kun tällä eräällä joka haukkuu tuntuu olevan kaikki oikeudet sanoa mitä vaan.

  4. Marko
    Tiedän kyllä ketä ja keitä tarkoitat, eikä kukaan ole antanut mitään oikeuksia. Se on valitettavaa, että itsekritiikki puuttuu täysin. Ei meidänkään velvollisuutemme, eikä mahdollisuudet ole rajattomia.

    Kallelle vielä, kyllähän niitä asiattomuuksia ja huumoriakin voi päästellä, kunhan loppuisi toistemme solvaaminen. Varmasti meistä jokainen tietää sen sopivuuden rajan.

  5. Vapaudella on myös vastuunsa kuin tahalliset solvaukset kuin minäänsä pönkittäen ” on eräänlaista hiekkalaatikkoleikkiä ” kuka sanoo ns.viimeisen sanan – sitä ei taida ollakaan riitapukareille …yleistasolla.

    Peilin katsomista sen toiselta puolelta !

  6. Täällä on itsensä suojelijoita ja jatkuvaa sotapropagandaa levittäviä, joita ei pitäisi olla, koska ovat saaneet bannit jo muualtakin.

    Täällä ei ole valvomassa journalisteja katsomaan asiaa myös kritiikin puolelta. Siksi tämä elää vielä vain hetken, jos ei mitään tapahdu.

    Minä kritisoin asioita pitkän lehdistö kokemukseni vuoksi , mutta todella kevyesti vrt . miten voisi olla.

    Olen sentään vetänyt kriittistä ja vapaata valtakunnallisia ja Suomen suurimpia lehtiä vuosikymmenet.

  7. Naurattaa tämän Karjalaisen ajojahti tiettyjä henkilöitä kohtaan. Turhan länkyttäjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *