Piispan hiippa

Kirkollista menoa sviitissä kokista ja kuitit osin hukassa?
Laajaa menoa.
Olen aina ajatellut että pappiin ja piispaan voi luottaa ja he omalla esimerkillään
näyttävät kaitsettavilleen mallia?
Toki en osaa arvostaa nuoria pappeja, mutta eikö piispaa valitessa katsota ikää ja valittavan taustoja?
– Nyt menee harkintaan kirkosta eroaminen.

11 vastausta artikkeliin “Piispan hiippa”

 1. Mä erosin kirkosta kesällä. Liityn ehkä takaisin , jos arkkipiispa Mäkinen eroaa tehtävästään.

 2. Minulla on hyllyssä semmoinen kirja kun Raamattu. Siellä puhutaan ensimmäisten seurakuntien taloudenpidon haasteista.

  Maailma muuttuu, mutta rahan valta ei.

 3. Noh, huolimatonta rahankäyttöä kyllä, mutta kantelun tekijä kannatti piispanvaaleissa toista ehdokasta. Laajasalo ei varmaan ollut tarpeeksi liberaali ja oli vielä mieskin. Kirkko ja kaupunki -lehtikin taitaa olla aika liberaali. Pölhösti silti on Laajasalo toiminut, ei ihme jos tuollaisella rahankäytöllä omakin firma on mennyt vararikkoon.

 4. Hepulta voivat muutkin taloudelliset asiat olla hukassa. Saattaa huomenissa esittää, että Suomella on varaa vastaanottaa miljoona maahanmuuttajaa.

 5. ”Noh, huolimatonta rahankäyttöä kyllä, mutta kantelun tekijä kannatti piispanvaaleissa toista ehdokasta. ”
  Kumma juttu, kun kantelija ei katsonut aiheelliseksi puuttua naispiispa-Askolan viinittelypuuhiin luottokortilla vaan vasta oman ehdokkaansa hävittyä vaalin alkoi penkoa valitun miehen korttiostoksia.
  Olisikohan ihan puhtaat jauhot pussissa…

 6. Olen jonkin verran joutunut tutustumaan seurakuntien rahankäyttöön. Toki seassa on näitä hurvittelijoita, mutta pääosa rahankäytön surkeudesta on vain osaamisen ja viitsimisen puutetta. Seurakunta tekee todella paljon todella huonoja sopimuksia ja surkeaa asianhoitoa. Raha-asioiden osaamiseen hoitoon ei vain yksinkertaisesti oikein ole riittävästi osaamista, jonka sitten pyhä henki paikkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *