Black friday ja blackout

Tänään vietetään Suomessakin ”täyshullujen päivää”, joka on saanut alkunsa tietty amerikoista. Tänään syntyy taas paljon lisää hiilijalanjälkiä vaikka niitä pitäisi vähentää. Mutta paskat ilmastomuutoksesta, kun saadaan muka halvalla kamaa, jota ei tarvita.  Mullakin yksi kaveri kertoi kirjoittavansa oikein muistilistan tavaroista, joita hän ei tarvitse, että sitten muistaa ostaa kaiken black friday-kaupasta.

Mutta black fridaytä seuraa blackout eli tajunnan menetys, kun tajuaa, mitä kaikkia taas tuli ostetuksi ja ihan turhaan ja monilla vielä velaksi.

Mutta ykshailee, tänään on kauppiaiden markkinat, kassakoneet kilisee iloisesti ja Visa-kortit vinkuu ja kauppiaiden naamat on kuin Naantalin aurinko.

Huomenna sitten alkaa joulumyynti todenteolla ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin joulualennusmyynnit alkaa myös varsin pian. On siinä meidän kuluttajien kukkarot kovalla koetuksella muutaman seuraavan viikon.

6 vastausta artikkeliin “Black friday ja blackout”

  1. Voi olla, että ilmastovouhotuskin on keksitty ihan vaan myynnin lisäämiseksi. Maailman lukuisat hölmöläiskansat pakotetaan ostamaan uutta roinaa maailman pelastamiseksi.

  2. Katsoin ihan hullun uteliaisuutta muutamaa Gigantin black friday -tarjousta. Ei sillä että veroa kiertävältä, työntekijöitä pahoinpitelevältä firmalta koskaan mitään ostaisin, mutta uteliaisuutta.

    Sitten pistin saman tuotteen Googleen, ja kas kummaa, parikin kotimaista firmaa myi samaa tuotetta normaalihintaan huomattavasti edullisemmin.

    Laitontahan tuo on mutta eipä se laki koske kuin suomalaisia.

  3. Sanotaan että tosi tarpeeseen,ei shoppailuun kun on niin kivaa että hei me tienataan tällä ;

    Hyvä päivä ostajan _ tositarpeille,joka on käytännössä tarpeellinen arkirealismilla.

  4. Minä se kaiketi oikea ”himoshoppailija” olen. Tänäkään vuonna en ensimmäistäkään vaatekappaletta ole ostanut. Alennusmyynnit ovat minulle paikka, joista pysyn pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *