Demareiden maahanmuuttopolitiikka on hukassa

Perussuomalaiset puuhaavat välikysymystä hallitukselle  maan heikentyneestä  turvallisuudesta, joka on heikentynyt hallituksen turvapaikkapolitiikan seurauksena. Demarit ovat ilmoittaneet, että he eivät aio olla mukana välikysymyksessä.

Demarien maahanmuuttopolitiikka on pimeillä lyhdyillä ajamista. Ollaan tänään tätä mieltä ja huomenna toista mieltä. Miten äänestäjät voivat luottaa demareihin muissakaan asioissa, kun heidän politiikkansa on niin tempoilevaa ja epäluotettavaa.

Näyttää siltä, että demareiden tempoileva politiikka on seurausta siitä, että ennen vaaleja ei demarit halua sitoutua mihinkään, mikä voisi vaikeuttaa yhteistyötä Kokoomuksen ja/tai Kepun kanssa vaalien jälkeen muodostettavassa hallituksessa. Ja niin on, miltä näyttää.

Hallituskipeys on paha tauti.

Demarit ovat jo nyt niin varmoja vaalivoitostaan ja suurimman puolueen asemasta, että se sokaisee heidät. Vielä ei ole kirkossa kuulujtettu, että demarit voittaa vaalit. Ei varsinkaan nyt, kun maata ravistelee maahanmuuttajien rikosaalto ja demarit eivät halua puuttua siihen olemalla mukana välikysymyksessä.

On se varmaankin vaikea demareille nyt  ennen vaaleja, kun eivät tiedä syödäkö vai pitääkö kakku.

Demarit eivät ole tällä politiikallaan uskottavia ja siksi äänestäjät saattavat kaikota ja gallupkannatus on ollut vain kupla.

Jaa käyttäen:


10 Replies to “Demareiden maahanmuuttopolitiikka on hukassa”

  1. Tai sitten SDP ihan ymmärtämättään tekee juuri sen mitä eivät haluaisi tehdä.

  1. Ylen kannatusmittaukset on per—stä ja tarkoitushakuisia. Tulosten uutisointi kertoo kaiken. Yle on jo pitkään yrittänyt sysätä persut syrjään ja nyt se vain kiihtyy vaalien lähestyessä. Sitäpaitsi Ylen tehtävä ei ole politikointi ja sitähän se tekee keitenkin.

 1. Parhaana vipuvartena, jos niin halutaan sanoa, perussuomalaisille toimii osa turvapaikanhakijoista. Hedän tekonsa antaa pontta perussuomalaisten järkeville linjauksille maahanmuuton suhteen.

 2. Näin puolueista riippumattoman mielenkiintoista seurata asenteellistakin keskustelua.
  Moni ei taida hiffata mitä kaikkea maahanmuuttto tuo tullessaan:
  – Halpatyövoimaa haluaa oikeistotyönantajat
  – Työttömät vastustaa työpaikkojensa vientiä-
  – Yhteiskunnan piikkiin jää valtavat kulut.

 3. Halla-aho on siinä oikeassa, että kriisitilanteen yllättäessä pitää toimia ja jättää pohdiskelut sopimuksista myöhemmäksi. Pohdiskelut sopimuksista voivat viedä vuosien ajan, jolloin tilanne on saattanut kärjistyä hyvinkin pahaksi.

  ***
  Tanskalaiset toimit ripeästi vuonna1984 – saattavat toimia nytkin
  ***
  https://politiken.dk/indland/art6894215/S%C3%A5dan-boede-flygtninge-p%C3%A5-Liv%C3%B8-og-Middelgrundsfortet
  5.12.2018

  Se billederne fra 80’ernes øer: Sådan boede flygtninge på Livø og Middelgrundsfortet
  Det fik også stor mediebevågenhed i 1984, da flygtninge skulle huses på Livø og Middelgrundsfortet.

  [ Katso kuvia 80-luvun saarista: Miten elää pakolaisia Livø ja Middelgrunds Fort
  Se sai myös suurta huomiota tiedotusvälineissä vuonna 1984, jolloin pakolaisia pidettiin Livøssä ja Middelgrunds Fortissa. ]

  Regeringen og Dansk Folkepartis plan om at placere udlændinge på tålt ophold på den isolerede ø, Lindholm, har været særdeles omdiskuteret, siden den blev præsenteret i forbindelse med, at Finansloven for 2019 faldt på plads i fredags.

  [ Hallitus ja Tanskan kansanpuolueen suunnitelma ulkomaalaisten sijoittamisesta siedettävään oleskeluun eristyneelle saarelle Lindholm on ollut erittäin kiistanalainen, koska se esitettiin, kun vuoden 2019 talouslaki tuli voimaan perjantaina. ]

  Men idéen om at placere udlændinge på en ø i Danmark er slet ikke ny.

  [ Mutta ajatus ulkomaalaisten sijoittamisesta Tanskan saariin ei ole ollenkaan uusi.]

  Faktisk skete det allerede for 34 år siden, da man i 1984 havde så store problemer med at finde plads til asylansøgere, at man tog Middelgrundsfortet uden for Københavns Havn og Livø midt i Limfjorden i brug.

  [ Itse asiassa se tapahtui 34 vuotta sitten, kun vuonna 1984 oli niin paljon ongelmia löytää paikka turvapaikanhakijoille, että Middelgrundin linnoitus Kööpenhaminan sataman edustalla ja Livøn keskellä Limfjordia otettiin käyttöön ]

  Vi har været en tur i arkivet og fundet billederne frem.

  [ Olemme olleet arkistossa ja löysimme kuvia.]

Kommentoi