Demareiden salainen vaaliase on ”parastaminen”

Satiirinen juttu tosielämästä

Mitä sitten on ”parastaminen? Se on sitä,  kun joku demari jossain päin Suomea keksii hyvän idean, millä vaalit voitetaan , niin muualla Suomessa otetaan idea vastaan demareiden toimesta ja parannetaan sitä. Sitten parannaetun idean matka jatkuu, kunnes taas joku demari jossain päin Suomea ryhtyy parantaan sitä jo kertaalleen parannettua ideaa ja sitä rataa. Perusideaa siis ”parastetaan”  niin kauan, kunnes taas keksitään jokin uusi idea jossain demarileirissä.

Demareiden nokkamieas Antti Rinne tuntuu olevan kovin innoissaa tästä ”parastamisesta”.  Ja niinhän se on, että mielummin, kuin lähdetään tekemään töitä kentälle keksitään vain ideoita, Nyt siis vain ”parastetaan” ideoita ja lähdetään kentälle töihin toteuttamaan ideoita. Näin uskoo Rinne. mutta mutta. Ihmisten käyttäytyminen voi olla joskus yllättävää uusien asioiden tullessa vastaa. Jos käykin niin, että demarien kenttäväki pysyy vain tuvissaan ”parastamassa” jonkun keksimää ideaa eikä ehdi lainkaan kentälle vaalityöhön voi vaalien tulos yllättää.

Jaa käyttäen:


3 Replies to “Demareiden salainen vaaliase on ”parastaminen””

  1. Parastaminen voi jäädä luuppiin, sitäpaitsi paras on hyvän pahin vihollinen.

  2. Oletteko huomanneet miten Demarit pitää matalaa profiilia, samaan aikaan kokkelit, kepulit, viherrykset jne on aina otsikoissa, milloin annetaan laittomille maassaoleville passeja, milloin ollaan riistetään työväkeä, milloin läiskitään homoja persiille baarissa… Demarit välttää näitä. Ne tulee saamaan ääniä. Antavat sitten Rinteen johdolla kattettomia lupauksia.

Kommentoi