Halla-aholla nyt tuhannen taalan paikka

Ruotsidemokraattien siivittämänä on Halla-ahon Perussuomalaisilla nyt  tilaus saavuttaa ensi kevään vaaleissa oma jytkynsä.

Valtamedia on jo asialla torpedoidakseen sen jytkyn. Maassa kiertää kiertoartikkeleita, joissa Perussuomalaisista tehdään Vennamon puolueiden jatke. Vennamohan kohdisti kaiken huomionsa ns. pienen ihmisen asialle ja sai vastakaikua myös. Halla-ahon Perussuomalaisista yritetään tehdä vain yhden asian liikettä eli maahanmuuttovastaista liikettä.

Mutta näinhän ei ole. Halla-ahon johtamilla Perusuomalaisilla on myös selkeät yhteiskunnalliset tavoitteet ja puoluekokouspäätökset niiden ajamiseksi. Kyllä pienen ihmisen asia on edelleenkin mukana Perussuomalaisten agendalla. Maahanmuutto-ongelmat ovat vain saaneet niin suuren huomion Perussuomalaisten poliittisessa toiminnassa, kun sillä on vaikutuksensa myös pienen ihmisen elämään. Muistettakoon vain Sipilän hallituksen leikkaukset esim. sosiaaliturvasta.

Nyt on Halla-ahon esikunnan tehtävä viestittää kansalle kansanomaisesti ja selkokielellä myös muut tavoitteensa politiikassa, kuin maahanmuuttopolitiikan muutokset. Se kuinka hyvin Perussuomalaiset onnistuvat saamaan viestinsä perille on suuri merkitys ensi kevään vaalituloksiin. Vastustajat tekevät kaikkensa häiritäkseen Perussuomalaisten pyrkimyksiä ja valtamedia on myös vastustaja.

Laadukas ja voimakas kenttätyö on jälleen se, joka viitoittaa tien jytkyyn.

Nyt on Halla-ahon Perussuomalaisten osoitettava, että puolue on uudistunut ja Soinilainen helppoheikki-politiikka on takanapäin.

31 vastausta artikkeliin “Halla-aholla nyt tuhannen taalan paikka”

  1. Olemme lähellä Ruotsia, mutta kaukana ruotsalaisesta ruotsidemarien vihapolitiikasta, paitsi Suomen persut. Halla-Aholla ei ole mitään mahdollisuuksia nousta merkittäväksi poliittiseksi tekijäksi Suomessa. Niinkuin Ruotsissa kukaan ei halua vihaliikettä hallituskumppanikseen myöskään Suomessa.

    1. Jokainen joka nyt vähänkään politiikkaa kykenee seuraamaan muutoinkin kuin oman vihansa kautta ymmärtää, että Halla-aho on ja on jo pitkään ollut merkittävä poliittinen tekijä Suomessa.

      Mitä taasen tulee ”vihaliikkeisiin” niin niitä on monenlaisia, toisten viha vaan on parempaa kuin toisten.

  2. Annetaan sen verran periksi, että H-A sai hajotettua persut, mutta pettyi entisten persujen, sinisten jatkoa hallituksessa. Siihen se hänen merkityksensä on jäänyt.

    1. Ei halla-aho hajottanut persuja, sen teki Soini&kumppanit, jotka eivät kyenneet sietämään demokratiaa, eikä itse luomiaan sääntöjä, mutta se on ollutta ja mennyttä.

  3. Eräs mielenkiintoinen kommentti suomalaispoliitikoilta koskien eilisiä vaaleja.

    ”Sipilä yllättyi maahanmuuttokeskustelun suuresta roolista vaalikeskusteluissa.”

    Millaisessa rinnakkaistodellisuudessa pääministeri Sipilä elää?
    Miten kukaan voi yllättyä siitä, että Ruotsin vaaleissa maahanmuutto nousi merkittävään rooliin?

    1. Se kertoo vain siitä, että Sipilä on erittäin kokematon poliitikko ja häneltä puuttuu täysin politiikan ymmärtäminen. Politiikka ei ole matematiikkaa, sanoi aikanaan valtioneuvos Johannes Virolainen, joka teki pitkän päivätyön parlamentaarikkona ja ministerinä.

    1. Juuri siksi, miten kukaan voi vakavalla naamalla ihmetellä sen roolia vaaleissa.

  4. Halla-Aho on monin verroin edellistä parempi. Muutama siivottava puolueesta ja hyvä kenttätyö nostaa puolueen ja petturit loikkasivat vapaaehtoisesti.

  5. Suomessa halutaan tieten tahtoen ulkopuolisten, lue: muut puolueet, media, toimesta luoda kuvaa, että maahanmuuto on ainoa asia perussuomalaisten agendalla. Näinhän ei ole ja asia selviäisi helposti, kun tutustuisi PS:n ohjelmaan ja kannanottoihin.

    Mutta miksi vaivautua, koska on niin kovin helppoa mustamaalata puoluetta yksipuolisella informaatiolla. Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikkakin ylksinkerstaistetaan ”rajat kiinni” -politiikaksi, vaikka se pitää sisällään paljon kaikkea muuta. ”Rajat kiinni” -hokeman käyttö on vain muiden puolueiden keino pyrkiä vääristämään totuutta.

    Toinen on tuo tässäkin ketjussa jo esiintyvä ”vihaliike” tai muu vastaava viha etuliitteen omaava ilmaisu.

  6. Halla-aholla ei ole mitään tuhannen taalan paikkaa ja voi hyvin kysyä mitä se mahdollisella vaalivoitollansa tekee. Ei mitään.

  7. Jos Halla-Aho pelaa hommat ok ja nämä puolueen hörhöt saadaan kuriin on heidän puolue kova sana ensi keväänä.

    Suomi ensin.

  8. Onko pääministerimme siirtynyt ’vihapuhujien’ joukkoon?

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809012201175395_pi.shtml
    1.9.2018

    Pääministeri Sipilä väitti Ylellä: Suurin osa maahanmuuttajista liikkeellä taloudellisten syiden takia – ”Se on tämän epäjärjestyksen aiheuttanut Euroopassa”

    Pääministeri Juha Sipilän mukaan Saksan mielenosoitukset ovat kummunneet ”hallitsemattomasta maahanmuutosta”
    *

    1. Sipilä: Annan kotini turvapaikanhakijalle
      Pääministeri Juha Sipilän mukaan hän on valmis antamaan vähällä käytöllä olevan kotinsa turvapaikanhakijoille. Oulun seudulla majoituspaikat ovat vähissä.

      Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) antaa oman kotinsa vuoden vaihteesta turvapaikanhakijoille. Hän haluaa rohkaista jokaista suomalaista avaamaan kotinsa turvapaikanhakijoille.

      Hän matkustaa tänään vaikean turvapaikkakysymyksen kanssa painivaan Ouluun ja keskustelee vähällä käytöllä olevan Kempeleen kotinsa luovuttamisesta turvapaikanhakijoiden sijoitukseen.

      Pääministerin kotikunnassa Kempeleessä on etsitty tuloksetta lähinnä irakilaisille turvapaikanhakijoille tiloja. Sipilän perheessä mietittiin, miten tilanteessa voisi auttaa ja heillä oli tiedossa, että Kempeleen koti vapautuu vuodenvaihteessa.

      Sipilän perhe asuu Sipoossa ja heillä on valtion virka-asunto Helsingissä Kesärannassa.

      Pääministeri vetoaa myös seurakuntiin ja vapaaehtoisjärjestöihin, jotta turvapaikanhakijoille löytyy uusia sijoituspaikkoja.

      Hän on huolestuneena seurannut keskustelua Euroopan unionissa turvapaikanhakijoiden taakanjaosta. Kyse on hänen mukaansa solidaarisuuden puutteesta, joka on tässä tilanteessa hänelle vierasta.

      – Toivottavasti tästä tulee jonkinlainen kansanliike, joka vapaaehtoisesti kantaa taakan turvapaikanhakijoiden sijoituksissa, pääministeri Sipilä jatkaa Ylen Ykkösaamun haastattelussa.

      Hän haluaa omalla toimellaan osoittaa vastuunkantoa ja sitä, että Suomi on monikulttuurinen maa.

      Pääministeri Sipilä ei halua nähdä vastaanottokeskusten lippusalkoihin vedettyjä hakaristilippuja.

      – Vetoan, että nyt tarvitaan välittämistä. (YLE 5.9.2015 klo 10:16 )

      Ensimmäiseksi, pitikö lupauksensa,,,,,,EI

      Toiseksi, valehteliko,,,,KYLLÄ

      Tämä toimitusjohtaja osaa puhua pazkaa niin paljon ettei itsekään enää muista mitä puhuu, mies voi unohtaa 3 vuotta sitten sanomansa ja tekemänsä asiat, luottaisitko tälläiseen….?

      1. Se, että sipilä perui lupauksensa talonsa luovuttamisesta bilepaikanhakijoiden käyttöön, oli alusta alkaen täysin varma. Oikein näki, miten sipilä nuoleskeli siinä hyväuskoisten äänestäjien perseitä, kun kertoi antavansa talonsa discoläpsyttelijöiden käyttöön. Ja ylläripylläri, pitihän se sitten perua – muka sandaalihemmojen turvallisuuden vuoksi. sipilä on ISO vitsi, naurettava oman edun tavoittelija, joka valitettavasti ajaa omaa etuaan Suomen ja suomalaistem kustannuksella.

        1. ”- Vuonna 2015, juuri ennen eduskuntavaaleja, Juha Sipilä sanoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että “opiskelijoiden, lapsiperheiden, eläkeläisten ja muiden tuensaajien toimeentulosta ei leikata senttiäkään”. Tämä lupaus ei pitänyt, vaan kaikilta näiltä ihmisiltä ja ryhmiltä on leikattu suuria summia ” Lähde : https://www.iltalehti.fi/politiikka/201804082200863331_pi.shtml

          Sipilä ei ole poliitikko vaan toimitusjohtan vakanssissa ollut. Tälläinen tyyppi pettää lupaukset heti kun voi, oman edun tavoittelu ja tavoitteisiin pääseminen vaikka toisten persnahalla on tälle tärkeää. Samalla oma klaani saa töitä ja vaurastuvat, uskovainen uskoo vain omiaan ei muita, se on kylmä totuus.

        2. Eihän se noin mennyt, paskapuhetta, vaan naapurusto ja lähialueen maahanmuuttoa vastustavat fanaatikot tulivat uhaksi asukkaille. Siksi homma ei edistynyt alkua pidempään.

          1. Vai oliko perumisen syy tässä:

            https://yle.fi/uutiset/3-8478553
            24.11.2018

            Pääministeri Sipilä järjesti kriisikokouksen Kempeleen raiskauksesta
            Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) tuomitsee Kempeleen raiskauksen ja haluaa selvittää mahdollisimman pian, pitääkö lakeja muuttaa. Sipilä kutsui tiistaina koolle hätäkokouksen, jossa ovat mukana oikeusministeri ja sisäministeri.

            Sipilä aikoo selvittää mahdollisimman pian, aiheuttaako Kempeleessä tapahtunut teinitytön raiskaus muutoksia lainsäädäntöön. Hän muistuttaa, että turvapaikanhakijoille on vastaanottokeskuksissa on yritetty kertoa, miten naisiin Suomessa suhtaudutaan.

            Tietoa on jaettu myös siitä, millainen on oikeusvaltio. Sipilä on järkyttynyt Kempeleen tapauksesta.

          2. Onko sattumaa että Sipilän koti kunnassa maahanmuuttajat raiskasi nuoren tytön, jonkun tiedon mukaan jotain kautta Sipilän sukulainen. Siihen loppui muuten hänen asunnon tarjoaminen sandaali äijille… Sattumaa, minä en usko sattumiin…

  9. Pääministerillä on monta tointa ja askaretta. Hallituksensa alkuaikoina ei hänellä kai ollut aikaa kansainvaellusasioille. Mutta näyttää nyt huomanneen sen, mitä uhkia Suomelle sitäkin kautta ilmenee.

    1. Se vain on valitettavaa, että persujen sisältä ei näe edes metsää saati edes yhtä puuta. Savikivihän oli persujen kunnallisvaaliehdokas Tampereella, mutta äänestäjiä ei riittänyt – onneksi.

  10. Maahanmuutto jatkuu oli hallituksessa kuka oli. Ehkä vähän hillitymmin. Samoin köyhä pysyy köyhänä. Ja velkaa otetaan niin kuin ennenkin.

  11. 1940 29
    1950 228
    1960 271
    1970 707
    1980 3 022
    1990 9 593
    1995 60 121
    2000 63 435
    2001 61 760
    2002 59 253
    2003 63 320
    2004 63 788
    2005 60 044
    2006 58 900
    2007 56 068
    2008 54 382
    2009 64 281
    2010 75 152
    2011 79 661
    2012 83 910
    2013 89 738
    2014 95 129
    2015 99 807
    2016 102 352
    2017 105 773
    2018 Taas nousee….

    Siinä velkaa,,,vuodet ja miljoonaa euroa,,,

    Tällä pidetään keinotekoisesti valtio kasassa, velka nousee, rikkaat jatkaa rikastumistaan köyhät köyhtyy, työpaikat käy epävarmoiksi, pätkätyöt ja pilkottu työhistoria ei tuo jatkumoa eli lapsia ei kannata tehdä epävarmaan maailmaan.
    Sandaali jätkien maahanmuutto ei tuo yhtään oikeaa työpaikkaa tänne.

  12. Vartiaisen mielestä työpaikkoja syntyy solkenaan maahanmuuton myötä. Liekö pantu mies liian vaativaan työhön vartijaksi. Vartijankoulutuksen saanut Immonen olisi varmaankin pätevämpi.

    1. Jaa no, Vartiainenkin näyttää tarkentaneen kantojaan viime vuonna:

      https://www.suomenuutiset.fi/kokoomuksen-juhana-vartiainen-myontaa-tyoperainenkaan-maahanmuutto-tee-autuaaksi/

      ”Turvapaikanhakijoiden vaikutus julkiseen talouteen ei yleensä ryhmänä ole positiivinen, sanoo Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen entinen johtaja, kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok.). Kaikki työperäinenkään maahanmuutto ei ole hyväksi vastaanottavan maan taloudelle, Vartiainen myöntää.”

      —————————–
      Niin kauan Suomella on toivoa, kun ihmiset myöntävät erehtyneensä.

      1. Kaikki työperäinenkään maahanmuutto ei ole hyväksi vastaanottavan maan taloudelle, Vartiainen myöntää.” Eli sandaaliäijät ei sitten ollutkaan hyvä juttu, nyt niitä viedään tuhansia euroja maksavilla lennoilla kotiin, mukanaan tulisiasia ja kasa selfie kuvia pohjoisen vaaleiden neitojen kanssa,,,,on tämä sirkus

  13. Se on yksi ja se sama pärjääkö Halla-aho. Ja pääseekö hallitukseen. Entinen meno jatkuu. Kuten persujen ollessa hallituksessa. Se on se rautainen markkinavoimien laki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *