Kepu pettää aina ja nyt myös itseään

Pääministeri, monimiljonääri, laestadiolainen, veropakolainen J. Sipilä on lähtenyt ”vaalilaukalle” jo nyt, vaikka vaaleihin on aikaa n. puoli vuotta. Vaalilaukan syykin on selvä, matalalla viihtyvät kannatusluvut uhkaavat jättää Kepun kolmanneksi tai jopa neljänneksi puolueeksi ensi kevään vaaleissa.

Uho voi koitua tuhoksi. Ei suomalaiset hyväksy ja siedä tuollaista uhoa ja pullistelua, mitä Kepun nokkamies ja hänen aseenkantajansa edustavat.

Kyllä kansa muistaa, että Kepu ja Kokoomus sekä hallituksen tukijoukko loikkarit leikkasivat tavallisen kansan palkkoja ja sosiaaliturvaa, saivat aikaan työttömien rankaisulait sekä kuinka rikkaat rikastuivat ja köyhät köyhtyivät porvarihallituksen pihdeissä.

Kansa muistaa myös kuinka pääministeri Sipilä uhkaili ja pelotteli, kun piti saada aikaan kiky, jolla matalapalkkaisten naisten ansiotasoa alennettiin sisäisenä devalvaationa. Muutenkin Sipiän johtamistyyli muistutta hyvin paljon laestadiolaisjohtajien johtamistapoja, jotka ovat uhkailu ja pelottelu.

Kannattaisi olla vähän nöyrempi näin vaalien alla, eikä uhota ja melskata, kuin pahaiset kollit kiima-aikana.

6 vastausta artikkeliin “Kepu pettää aina ja nyt myös itseään”

  1. Demarit Rinne etunenässä vouhottavat rahajakolupauksia syydellen yli hilseen

  2. Ns.suurimpiin lupauksiin ei usko/luota kukaan että oma poliittinen suodatin pitää olla kunnossa realismi arjessa !

    Kuin ei tietenkään pahantahtoinen asenteellinen rienauskaan jatkuvana syöttinä lapaan.

  3. Ei, kun vika onkin siellä toisella puolella. Kun demarit olivat valtiovaraimistereinä Suomi joutui kuseen. Turhaa syytää pääministeriä oman tonttinsa kelvottomasta hoidosta. Kallioniemi, Urpilainen, Rinne …ml. Lipponen ja päälimmäisenä Manu valuuttapolitiikansa kanssa. Syntejä maksetaan edelleen.

  4. Ooksää, Väinö, joku äärivasemmistolainen ??
    Ainaki sää toistat heitin juttuja.
    Vasemmiston vaaliase on valehtelu.
    Vasemmisto ottaa todellisuudesta murusia ja keksii niihin sopivan sadun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *