#MeToo-aloittajan aviomies maksoi ”sankari”tädin ahdisteleman alaikäisen hiljaiseksi

Asia Argento Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa 2018. (KUVA: Valery Hache / AFP)

PATA KATTILAA SOIMAA – MUSTA KYLKI KUMMALLAKIN!

Poika oli alaikäinen…

 

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005796893.html?share=edc08d0fbf19ec4676c500e0b6f5f148

New York Times: #metoo-johto­hahmo Asia Argento maksoi satoja­tuhansia dollareita häntä seksuaalisesta ahdistelusta syyttäneelle miehelle

Argento kertoi viime lokakuussa, että elokuvatuottaja Harvey Weinstein raiskasi häne

Jussi Salmela HS

Julkaistu: 20.8. 8:59 , Päivitetty: 20.8. 10:07

Italialainen näyttelijä ja ohjaaja Asia Argento maksoi viime syksynä sa-nomalehti The New York Timesin (NYT) mukaan 380 000 dollaria eli noin 330000 euroa nuorelle näyttelijä-muusikolle Jimmy Bennettille, jotta tämä ei haastaisi näyttelijää oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta.

Lehden tietojen mukaan hyväksikäyttö tapahtui vuonna 2013. Argen- ton kerrotaan käyttäneen Bennettiä seksuaalisesti hyväkseen hotelli- huoneessa Kaliforniassa, kun Bennett oli 17-vuotias. Argento oli tuolloin 37-vuotias. Kalifornian suojaikäraja on 18 vuotta.

New York Times sai sähköpostitse haltuunsa dokumentteja, joiden mukana on valokuva, jossa kaksikko näkyy makaamassa sängyllä. Argenton ja Bennettin tekemän sopimuksen mukaan Bennett luovutti kuvan ja sen tekijänoikeudet Argentolle.

Lehden mukaan kolme tapauksen tuntevaa henkilöä on vahvistanut dokumentit aidoiksi.

Sen mukaan maksusopimus saatiin valmiiksi viime keväänä. Argenton asianajaja Carrie Goldberg luonnehti rahoja ”avuksi Bennettille”.

Bennettin asianajajien mukaan tapaus on aiheuttanut hänelle traumoja ja haitannut hänen uraansa. New York Times ei tavoittanut kumpaakaan osapuolta kommentoimaan tapausta ennen juttunsa julkaisua.

Argento oli ensimmäisiä, jotka syyttivät tuottaja Harvey Weinsteinia seksuaalisesta ahdistelusta. Sen myötä Argentosta on tullut yksi #metoo-liikkeen näkyvimmistä hahmoista. Hän kertoi viime lokakuussa, että Harvey Weinstein raiskasi hänet vuonna 1997.

Myös Argenton puoliso, kesäkuussa kuollut huippukokki Anthony Bourdain, on ollut näkyvä #metoo-kampanjan puolestapuhuja. Hän otti asiaan kantaa useaan otteeseen Weinsteinin tapausten tultua julki.

”Tämä Weinstein-juttu on minulle erittäin henkilökohtainen – ja erittäin erittäin erittäin paljon henkilökohtaisempi ja tuskallisempi ihmisille joita rakastan ja joista välitän”, Bourdain twiittasi viime lokakuussa.

Sen jälkeen hän on muun muassa tuonut julki väitettyjä hyväksikäyttö- tapauksia ravintola-alalta.

Oikaisu 20.8. kello 10.00: Jutussa kirjoitettiin aiemmin virheellisesti, että sopimus estäisi Bennetiä puhumasta tapahtuneesta. Todellisuu- dessa sopimus estää Bennetiä haastamasta Argentoa oikeuteen ja julkaisemasta yhteiskuvaa.  ”

Näyttelijä Jimmy Bennett

 

Mies kokki, TV-toimittaja Anthony Bourdain veti leukakeuinuun 18.6. 2018.

 

Perhe oli aika uusi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Anthony_Bourdain

 

Anthony Bourdain vuonna 2014.

Anthony Michael Bourdain (25. kesäkuuta 1956 New York City, New York, Yhdysvallat – 8. kesäkuuta 2018 Kaysersberg-Vignoble, Haut-Rhin, Alsace, Ranska) oli yhdysvaltalainen kirjailija ja kokki. Hän tuli tunnetuksi kirjoitettuaan kirjan Kitchen Confidential: mestarikokin tunnustuksia, joka julkaistiin vuonna 2000.[1] Bourdain oli myös Travel Channel -kanavalla esitettävän ruoka- ja matkustusohjelman Anthony Bourdain maailmalla juontaja.

Bourdain oli naimisissa kahdesti. [1] Hänen ensimmäinen puolisonsa vuosina 1985 – 2005 oli Nancy Putkoski. Vuosina 2007–2016 hän oli naimisissa Ottavia Busian kanssa, ja heillä on vuonna 2007 syntynyt tytär Ariane. [1] Vuodesta 2016 lähtien Bourdain seurusteli italialaisen näyttelijän Asia Argenton kanssa. [2]

Bourdain oli kiinnostunut alakulttuureista ja kaikista maailman keitti- öistä. [3] Tammikuussa 2012 Bourdain vieraili Suomessa kuvaamassa jakson Anthony Bourdain maailmalla -televisiosarjaansa varten. [1][4]

Bourdain löydettiin kylpytakin vyöhön hirttäytyneenä 8. kesäkuuta 2018 hotellihuoneestaan Ranskassa. [5] Hän oli Ranskassa kuvaamassa sarjansa uutta jaksoa. [1] ”

 

Kampanjassa on alun perin ollut kummallisia piirteitä:

 

https://www.tiede.fi/keskustelu/74965/metoo-onkin-natoo

 

METOO onkin NATOO!

 

 

http://people.com/movies/angelina-jolie-urges-nato-to-target-sexual-violence-in-conflict-zones/

Angelina Jolie Urges NATO to Target Sexual Violence in Conflict Zones

Angelina Jolie is joining forces with the North Atlantic Treaty Organization (NATO) to target sexual violence against women.

The actress and human rights campaigner,42,visited NATO headquar- ters in Brussels, Belgium on Wednesday to discuss how the alliance can step up its efforts to prevent sexual violence in conflict zones, during a meeting with NATO Secretary General, Jens Stoltenberg.

“There can be no lasting peace and security without equal rights and participation for women in all societies,” Jolie told reporters in a press conference after her discussions with Stoltenburg — who penned a joint op-ed with Jolie for The Guardian, titled “Why NATO Must Defend Women’s Rights.” “Those rights cannot be achieved in an environment where there is impunity for mass crimes against women and girls.”

https://imagesvc.timeincapp.com/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fpeopledotcom.files.wordpress.com%2F2018%2F01%2Fvisit-to-nato-by-angelina-jolie-special-envoy-for-the-united-nations-high-commissioner-for-refugees_25130218207_o.jpg&w=1100&q=85

… ja EU:TA /EN:A…!

 

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/aaliomainen-halonperkelistinen-ahdisteluskandaaliko-kaatoi-englannin-puolustusministerin/

 

” Ääliömäinen, halonperkelistinen ”ahdisteluskandaaliko” kaatoi Englannin puolustusministerin?

Tämähän on suomalaisille lopulta kovin tuttua, kun esimerkiksi Halon- perkeleen pressakauden alkajaisiksi Suomen Akatemian taantumus- puheenjohtaja vaihdettiin Halosen juoppohulluun haistapaskantieteili- jään – ja ahdistelijaan – NATO-haukka Raikka Väyryseen, ja ”Akatemian” lopullinen (?) alasajo tieteellisen instituution ominaisuudessa alkoi.

 

…Sosiaalisessa mediassa toimittaja Hartley-Brever (polvet eivät näytä olevan kauhean pattiset) kertoo, että Fallon oli useaan kertaan laittanut kätensä hänen polvelleen.

Hän on itse ollut nyt sitä mieltä, että kohu on täysin järjetön ja turha ja ja ministerin ero sen takia mieletöntä (abdurdia).

Julia Hartley-Brewer is a journalist and radio presenter

Julia Hartley-Brewer is a journalist and radio presenter

 

https://yle.fi/uutiset/3-9914348

” Ahdisteluskandaalin paisuminen olisi viimeinen niitti Britannian heikolle hallitukselle

Theresa Mayllä ei ole varaa menettää kansanedustajiaan, jos hän ha- luaa saada tahtomalleen brexit-lainsäädännölle parlamentin hyväksynnän, kirjoittaa Ylen Lontoon-toimittaja Pasi Myöhänen.

2.11.2017 klo 22:04

Michael Fallon.

Michael Fallon ilmoitti eroavansa puolustusministerin paikalta keskiviikkona.

LONTOO Pääministeri Theresa May menetti myöhään eilen yhden tär- keistä tukipilareistaan. Syytökset seksuaalisesta ahdistelusta saivat Mayn luottomiehen Michael Fallonin jättämään puolustusministerin paikkansa.

Erot eivät välttämättä jää tähän.

Konservatiivipuoluetta viime päivänä ravistellut häirintäskandaali on jatkanut paisumistaan. Sen taustalla on puolueen omien tutkijoiden kokoama lista väitetyistä ahdistelutapauksista.

Lista koottiin todennäköisesti poliitikkojen lojaaliuden varmistami- seksi, eli suomeksi sanottuna kiristystarkoituksiin. Nyt se on julkisuudessa poliittisten vastustajienkin käsissä.

[RJK: Tämä tarkoittaa, että se EI OLE NIMENOMAISESTI KONSERVA- TIIVIEN, vaan erityisesti NATON JA EU:N LISTA!]

Jos häirintäsyytökset johtavat kansanedustajien eroihin, Theresa Mayn hallitus on pahassa pulassa. May roikkuu kesän katastrofivaalien jälkeen vallankahvassa vain hiuskarvan varassa ilman omaa parlamenttienemmistöä.

Konservatiiveillä ei olisi varaa menettää mahdollisissa täydennysvaa- leissa yhtäkään edustajapaikkaa. Puolue tarvitsee joka ikisen äänen esimerkiksi brexit-lainsäädännön läpiviemiseksi parlamentissa.

Lista herättää vakavia kysymyksiä

Vielä ei ole tarkkaa selvyyttä siitä, kuinka vakavia syytökset ovat ja onko häirinnästä todisteita. Konservatiivien kokoamalla listalla on selkeiden ahdistelusyytösten lisäksi myös silkkaa toimistojuoruilua.

Siinä mainitaan muun muassa konservatiivikansanedustajan toimistoromanssi, joka nyt on jo johtanut vakiintuneeseen julkiseen parisuhteeseen. ”

”Tyyne” ennusti:

 

http://tyynekuusela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/100932-tarja-halosen-uudesta-yk-seksiteht%C3%A4v%C3%A4st%C3%A4-ei-tule-seuraamaan-suomelle-ainakaan-mit%C3%A4%C3%A4n-hyv%C3%A4%C3%A4

 

Tarja Halosen ”YK-seksitehtävästä” ei seuraa Suomelle ainakaan mitään hyvää!

20.3.2012 09:48 R. Tyyne Kuusela

 

Halonen on nimitetty toiseksi puheenjohtajaksi Mosambikin (thabo mbekilaisen?) entisen presidentin kanssa YK:n työryhmään, jonka teh- täväksi on mainittu ”kriisit ja seksulaalinen vakivalta”. Työryhmä on varmaan ihan aiheellinen, mutta ainakin Halonen, jonka kaikki touhu on lopulta aina pyörinyt skitsofreenisen ja väärän ”paholaisgeeniraiskaaja- murhaajamiesteorian” sepittämisen ja propagoimisen ym- pärillä,on yhtä väärä valinta sellaiseen tehtävään kuin parantumaton pedofiili lastentarhanopettajaksi.

www.uusisuomi.fi/kotimaa/120977-halonen-sai-yk-homman

Halonen sai YK-homman

Presidentti Tarja Halonen otti torstaina vastaan työn YK:n seksuaali- terveyttä edistävän työryhmän rinnakkaispuheenjohtajana.

Korkean tason työryhmän päätehtävä on seksuaali- ja lisääntymister- veyteen ja -oikeuksiin liittyvien kysymysten edistäminen poliittisella tasolla maailman laajuisesti.

Tarja Halonen jätti taakseen tasavallan presidentin tehtävät helmikuun lopussa. Tuolloin hän lupasi jatkossa keskittyä kansainvälisiin tehtäviin YK:ssa.”

Täällä ensinnäkin sitä läpikotaisin falskia ”teoriataustaa”:

https://www.tiede.fi/keskustelu/44622/ketju/koulukiusaaminen_ja_evoluutio

Halonen maksaa ”alan tutkimusta MEIDÄN RAHOISTAMME mm. nimittämällä järjettömän skitsohölynpölytoimittajan ”Suomen ulkomaiseksi akateemikoksi”!

https://www.tiede.fi/keskustelu/22652/ketju/halosen_linjalla_tuposta_papoon_ja_tipoon

Hän valtasi Suomen ”Akatemian” hölynpölytieteelle, mm. JUURI TÄLLE ”TEORIALLE”!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/11/yle-toraytti-taas-tuutin-taydelta-paskaa-muka-vauvoilla-moraalivaisto

Kommentoi