Miksi ilmastopolitiikka on hallitukselle niin tärkeä?

Ilmastopolitiika on Kokoomukselle ja ennenmuuta Kepulle tärkeä asia nyt juuri, kun vaaleihin on aikaa vain muutama kuukausi. Pääministeri onnistui huiputtamaan kaikki muutkin puoleet mukaan ilmastohössötykseen, lukuunottamatta Perussuomalaisia. Näin asiasta tehtiin kansakunnan tärkein projekti, joka vie kaiken huomion puoleensa.

Kaikki muut, paitsi Perusuomalaiset haluavat nyt olla vihreämpiä, kuin vihreät.

Mutta on toinenkin syy, joka on vielä painavampi. Ja se syy on se, että tällä ilmastohössötyksellä yritetään viedä huomio pois vaalitaistelussa  kaikista muista ikävistä asioista, kuten suurista tuloeroista, maahanmuutosta, sisäisestä turvallisuudesta, sosiaaliturvan romuttumisesta ja sotesta.

Demareiden rooli ympäristöhössötyksessä herättää  erikoista  huomiota. Demarit ovat innolla mukana Sipilän polkaisemassa ilmastohössötyksessa silläkin uhalla, että se tulee viemään paljon teollisia työpaikkoja Suomesta. Se taas iskee pahiten demareiden omiin kannattajiin duunareihin. Jos duunarit ymmärtävät tämän on demareiden vaalivoitto valumassa heidän omaan kaivamaansa kuoppaan ja Rinteen pääministeriys saamoin.

Kansaa siis yritetään nyt kusta silmään nostamalla ympäristöhössötys tärkeimmäksi asiaksi Suomessa, jota se ei ole. Suomi on niin pieni maa ja pieni tekijä koko maapallon ilmastosuojelussa, että sitä voi  verrata hyttysen paskaan Itämeressä.

Sen sijaan, että Suomi aikoo itse ryhtyä tekoihin, jotka aiheuttavat paljon kustannuksia ja menetettyjä työpaikkoja Suomen pitäisi vaatia ympäristötekoja todella suurilta ilmaston pilaajilta Kiinalta ja Intialta.

2 vastausta artikkeliin “Miksi ilmastopolitiikka on hallitukselle niin tärkeä?”

  1. En todella ymmärrä sillä vain perussuomalaiset käyttävät järkeä.
    Haluaako nykyhallitus tällä kerätä pisteita kun hintaa ei mainita`?
    Suomi on EU velkalyhentäjä tosin vain omaisuutta myymällä
    niinettä millä sitä ilmastoa kun ei ole enää omaisuutta myytäväksi.?

  2. Noilla turhilla höpinöillä voi saada vaaleissa muutaman irtopisteen joita kepu näyttää eniten vonkaavan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *