Miksi persuja sorsitaan ja syrjitään?

Siksi, että persut ”sairastavat” poliittista spitaalia. Spitaalihan on tunnetusti erittäin tarttuva tauti, jota onkin syytä pelätä.

Miten persujen poliittinen spitaali oireilee? Se oireilee mm. siten, että persut ovat erittäin kriittisiä maahanmuuton suhteen  ja myös Suomen EU-poliikkaa vaatii persujen mielestä täydellisen remontin. Nämä oireet ovat helposti tarttuvia ja siksi kaikki muut puolueet Suomessa syrjii persuja, eivätkä halua olla missään tekemisissä persujen kanssa, Ymmärrettäväähän se on, jos pelkää saavansa tarttuvan taudin.

Nyt kuitenkin on ilmaantunut yksi puoluejohtaja maastamme, joka seurustelee yhden persun  (Teuvo ”naisten naurattaja” Hakkaraisen) kanssa ja ilmoittaa olevan mahdollista myös osallistua samaan hallitukseen persujen kanssa. Kuka on tämä rohkea henkilö, joka uhmaa kaikkien muiden hylkimää porukkaa? Hän on vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto. Tiedossa ei ole, onko poliittinen spitaali tarttunut homo-Pekkaan vai onko hänellä rokotus sitä vastaan, kun samaan aikaa tuli tieto, että vihreät vastustavat kansalaisuuden pois ottamista seksirikollisilta maahanmuuttajilta.

Nyt jäämme mielenkiinnolla odottamaan ilmaantuuko lisää ja kuinka pian niitä, jotka ovat saaneet poliittisen spitaalitartunnan persuilta.

Jaa käyttäen:


17 Replies to “Miksi persuja sorsitaan ja syrjitään?”

 1. Josko Pekka yrittää paikata paheksumistaan, kun muistutettiin hänen itsensä käyttäneen Hitler vertausta EU:sta eduskunnassa 😉

 2. Soini tykkäsi niin paljon hillosta, että unohti mitä lupasi äänestäjille eli käytti valheita päästäkseen hillotolpalle.

  1. Siinäpä se kai pääsyy persujen sorsimiseen, siis Soini.
   Mielestäni EU- ja maahanmuuttajakriittisyys eivät riittäisi perusteeksi jyrkälle leimaamiselle. Haavisto osoitti avaarakaatseisuutta ja uskoa siihen että asiat voivat muuttua kun ei rajannut persuja automaattisesti ulos hallitukuvioista.

 3. Välillä toivoisi että Venäjä tulisi ja potkisi kaikkia näitä munille jotka on ryvettyneitä.

  1. Mitähän hyötyä olisi diktaattori maan väliintulolla, ei oikein ymmärrä..? Se maahan on itsekin sekaisin poliittisesti.

 4. Myös RKP voisi kypsyä henkisesti alastoman apinan tasoltaan ja tunnustaa, että suomalaisten kansallismielisyys on yhtä arvokas asia kuin ”Suomessa asuvien ruotsalaisten”, finländareitten, kansallismielisyys.
  Älyllisen tasapainon saavuttanut RKP voisi olla yhtä aikaa hallituksessa PS:n kanssa vaalimassa Suomen kansallisuuden omaavien parasta.

 5. Pekka Haaviston lausunto asiasta on valtiomiesluokkaa. Hän sanoi, että seuraava hallitus muodostetaan asioiden pohjalta ei puolueiden nimien pohjalta, Lattamattomasti haasteltu.

 6. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005932196.html
  14.12.2018

  Pekka Haavisto yritti puhua perus¬suomalaisten demonisoinnista yhtä viisaasti kuin Li Andersson, mutta vihreät eivät kestäneet kuulla

  Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto sanoi perjantaina Maaseudun Tulevaisuudessa, ettei hän sulkisi pois perussuomalaisia hallitusyhteistyöstä.

 7. Kokonaisuudessan:
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8f5eaf8d-2ca6-4a9f-b314-40ecf3a1b895

  Haavisto kommentoi asiaa Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa.
  Vihreiden edellinen puheenjohtaja Touko Aalto ei olisi ollut valmis samaan hallitukseen perussuomalaisten kanssa. Monet vihreät näkevät mieluisimpana hallituskumppaneina SDP:n ja vasemmistoliiton.
  Haavisto ei kuitenkaan halua lukkiutua ainoastaan poliittisen vasemmiston yhteistyökumppaniksi.

  Haavisto painottaa asioiden ratkaisevan hallitusyhteistyön. Lisäksi hän sanoo, ettei pidä perussuomalaisten demonisoinnista.

  Tällä hetkellä Haavisto ja perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ovat täysin vastakkaisilla linjoilla suuressa osassa asioista, mutta molemmat kannattavat esimerkiksi ilmasto¬tulleja.

  MT:n haastattelussa Haavisto muistuttaa, että eduskuntavaaleihin on vielä aikaa. Hänen mukaansa puolueiden linjaukset saattavat vielä muuttua.
  Viikko sitten julkaistussa Ylen tuoreimmassa kannatusmittauksessa vihreiden kannatus kääntyi Haaviston johdolla jyrkkään nousuun. Gallupin mukaan vihreiden kannatus on nyt 13,9 prosenttia.
  – Olen tyytyväinen, jos vihreät on kevään eduskuntavaaleissa kolmen suurimman puolueen joukossa, Haavisto sanoo MT:n haastattelussa.
  Haavisto uskoo vihreiden voivan kalastaa ääniä keskustan, kokoomuksen ja perussuomalaisten kannattajilta.

 8. https://yle.fi/uutiset/3-10554222

  Haaviston mukaan perussuomalaisten nykyinen linja ei anna mahdollisuutta vihreille olla samassa hallituksessa.

  Kansanedustaja, vihreiden puheenjohtajana vuosina 2011–2017 toiminut Ville Niinistö totesi, että vihreät eivät voisi sopia hallitusohjelmasta perussuomalaisten kanssa muun muassa liian erilaisten ihmisarvokäsityksen takia.
  *
  Entä suomalaisten ihmisarvo? – Onko merkitystä Ville Niinistölle?

  1. Ei todellakaan ole, koska elintasoturistien oikeudet ohittavat Ville Niinistön mielestä suomalaisten oikeudet mennen tullen.

 9. Tätä en sano kehuakseni Vihreitä vaan epäillen että näissä Vihreiden hallituskumppanuudesta puoli vuotta eukäteen irtisanoutuijissa pesii hurskastelun synti.

Kommentoi