Pahoin hapantunut sotesoppa ei maistu hallituksellekaan

Sotesopan keitto on siirtynyt taka-alalle, kun mm. potkulaista tuli itseään suurempi hulabaloo. Sotesoppaa hämmennetään nyt salassa sosiaali -ja terveysvaliokunnassa ja silloin tällöin joku valiokunnasta antaa jonkun tyhjänpäiväisen lausunnon julkisuuteen. Kansalaisilla ei ole mitään tietoa missä nyt mennään. Eläköön avoin ja demokraattinen Suomi!

Mediakin on ihmeen hiljaa sotesta, vaikka juuri median pitäisi olla nyt valppaana, kun kansalaisille ollaan syöttämässä pahoin hapantunutta sotesoppaa.

Vai onko  Sipilän jengikin tullut siihen tulokseen, että sotesopan keittäminen pitää aloittaa kerran vielä alusta ja uusin voimin vaalien jälkeen? Tiettävästi ja hevosmiesten tietotoimiston kautta on sen verran tietoa tämän hetkisestä vaiheesta, että Kokoomus pelkää valinnanvapauden murentuvan loppupeleissä. Jos niin käy Kokoomus ei hyväksy myöskään Kepun hellimää maakunauudistusta, jolloin koko helvetin kalliiksi tullut lehmänkauppaan perustuva hanke menee jätepaperina polttouuniin.

Nyt on enää ilmeisesti kysymys siitä kenestä saadaan syyllinen?  Ehdotukseni on, että syytetään mahoa lehmää.

3 vastausta artikkeliin “Pahoin hapantunut sotesoppa ei maistu hallituksellekaan”

  1. Soppatykki on kaatunut jo ajat sitten, sieltä se köyhä saa etsiä herneitä pitkin kankaita, kallista leikkiä, enemmän tässä on arvovallasta ja ” minä poika näytän että olen johtaja” leikistä ollut kyse. Sote ei onnistu ikinä, ei näiden ”johtajien” voimilla ainakaan.

  2. Taisipa Sipilän sotesoppa palaa pohjaan eikä sitä voi edes myydä miljoonavoitolla?
    Ei se alokkaan asento korjaamalla parane vaan paras tehdä kokonaan uusi.

  3. Alun perin sipilä lähti riitelyn tielle ja sellasena se on ollut koko hallitus kauden ja on ilmeisesti loppuun asti keitä siihen on ollut syyllisenä nekin kyllä on pitänyt vaalikampaanjaa koko ajan .
    mutteipa sillä helle tule ääniä vaan laskua se heille tietää . terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *