Persukansanedustajia yritetään jo vaientaa eduskunnassakin

Viime viikolla oli eduskunnassa erikoinen näytelmä. Kansanedustaja Ville Tavio (ps) kritisoi eduskunnan täysiistunnosa EU suuntaa. Hän kertoi kannattavasa Suomen itsenäisyyttä ja sanoi santarkasti näin ” EU-myönteisten federalistien luovan uudenlaista Neuvostoliittoa tai natsi-Saksaa.

Tästäkös EU-myönteiset eduskunnassa pillastuivat ja Demaripomo Antti Rinne jopa teki valituksen puhemiesneuvostoon Tavion puheesta.

Jälkeen päin mm. eräät professorit sanoivat, että ei ollut ensimmäistä kertaa kun natsi-Saksaa käytettiin eduskunnassa.

Nyt on Tavio kirjoittanut blogissaan asiasta.

Tässä ote Tavion blogista.

”Mainitsen nyt tarkasteltaviksi seuraavia kriteereitä, joiden kautta EU:n vertailu Neuvostoliittoon ja natsi-Saksaan on perusteltua: Yhden näkemyksen esittäminen totuutena opetuksessa ja valtio-omisteisessa mediassa. Nimellinen sananvapaus, todellisuudessa kasvava sensuuri. Tuotetaan propagandaa keksityin termein kuten ”vihapuhe” tai ”populismi”, jotka todellisuudessa tarkoittavat lähinnä järjestelmän vastustamista. Pyrkimys estää ja mustamaalata järjestelmän vastustajat. Keskuskomitean harvainvalta, jossa yhdestä maasta johdetaan järjestelmälle suosiollisten hallitusten vetämiä vasallivaltioita. Järjestelmän suuruudenhulluja visioita ja laajentumispyrkimyksiä. Sokea usko omaan byrokratiaan ja säätelyyn. Massiiviset väestönsiirrot. Näennäisesti menestyvä mutta velkarahaan perustuva valtiontalous. Johtohenkilöitä ei valita vaaleilla, vaan heidät nimitetään eliitin keskuudesta.”

Perussuomalaiset halutaan ja aiotaan nyt eristää täysin, jopa eduskunnassa. Taustalla on EU:n komissio, joka näin yrittää hillitä ns. popuolismin nousua, koska se uhkaa jo vakavasti EU:ta.

Tulemme näkemään ennen vaaleja vielä paljon vastaavia yrityksiä vaientaa persut ja ylimpänä vaientajana toimii kansan omistama Yle.

Mutta Perussuomalaiset eivät anna periksi. Kun  lyödään, niin on lyötävä takaisin ja entistä kovemmin.

Federalistit eli liitovaltion ihannoijat ovat nyt keksineet uusia leimakirveitä ja lyömäaseita, kuten vihapuhe ja valeuutiset. Mutta ne kääntyvät ajan oloon heitä itseään vastaan

Antti Rinteen toiminta eduskunnassa Tavion puheen jälkeen kertoo Antti Rinteestä kaiken. Hän on federalisti, joka siis kannattaa liittovaltiota. Samaa mieltä on myös ex puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja monet muut demarikellokkaat, jotka ovat saaneet bilderberg-rokotuksen.

Jos äänestätte demareita tulevissa vaaleissa äänestätte liittovaltion puolesta ja siis Suomen itsenäisyyden menettämisen puolesta.

Jaa käyttäen:


27 Replies to “Persukansanedustajia yritetään jo vaientaa eduskunnassakin”

 1. On se kauheeta jos joku Tavis sanoo eriävän mielipiteen nykymenosta.
  Jos sanomisessa ei ole perää niin häkki heilahtaa?
  – No kauhistelijat/tyrmääjät eivät ole ehkä edes paneutuneet sanojan sanoman sisältöön sillä tärkeintä on tyrmätä?

  1. Liittovaltiopastaa ja pohjatonta persukammoa Karjalainen.
   Kommenttisi osoittaa pelkästään ahdasmielityytesi ja suurista itsekehuistasi huolimatta kyvyttömyytesi käsitellä asioita asioina.

    1. Unilukkarin toiminta on useinkin huomiota herättävää, jotta herättäisiin. Prinsessa Ruusunen herätettiin suutelemalla, mutta se oli poikkeustapaus.

  2. Jopa Pekka Haavisto on rinnastanut EU:n toimintaa Hitleriin, oliko se asiallista?

   Tosi asia kuitenkin on, että Tavio kuvaa EU:ta juuri niin kuin EU toimii, siitä ei nyt vaan pääse mihinkään.

   Jos siitä joku loukkaantuu niin se on sitten ihan hänen murheensa.

 2. Lipposen tapaisia liittovaltiofanaatikkoja ei hyväksynyt Vanha-Erkkikään ainakaan vuonna 2000:

  ”Sanelu vie kriisiin

  Tuomioja toisti taas, ettei tämän polven eurooppalaisilla ole mitään oikeutta määrätä millaiseksi EU muodostuu vuosikymmenien päästä. Hän luonnehti ”vastenmieliseksi ja syvällisesti epädemokraattiseksi” ajatusta, että nyt pitäisi ikuistaa visio EU:sta ja sitoa tulevat päättäjät siihen.

  -Tällainen ”Me tiedämme muita paremmin mihin historian tulee päätyä” -ajattelu on sukua juuri hävinneelle marxismi-leninismille emmekä tällaista etujoukkoajattelua enää tarvitse, Tuomioja sanoi.

  Visioilla oli ehkä paikkansa EU:n alkuvaiheessa, mutta nyt tällaiseen menettelyyn turvautuminen ei ole enää hyväksyttävää. Pahimmillaan se kriisiyttää koko Eurooppa-projektin, ulkoministeri varoitti.”

  —————————————

  Rinteen tapaiset liittovaltiofanaatikot vaarantavat koko EU:n olemassaolon. Perussuomalaiset ovat käytännössä elinkelpoisen EU:n kannalla, muut ovat mielipuolia, joiden politiikka tulee johtaman EU:n tuhoon, kapinoihin ja sotiin.

 3. https://www.iltalehti.fi/talous/a/2014050718275425

  ”Sekä Tuomioja että Wahlroos muistuttivat molemmat suhtautuneensa alun perinkin epäilevästi euroon.

  Tuomiojan mukaan ensimmäinen virhe oli euroon liittyminen. Toinen virhe taas oli, ettei Kreikkaa pantu velkasaneeraukseen.

  – Olen häkellyttävän samaa mieltä, Wahlroos päivitteli.

  Ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin (kok) antamille optimistisille lausunnoille parivaljakko naurahteli.

  – Alex voi olla puoliksi oikeassa siinä, että akuutti velkakriisi on jossain puolivälissä, mutta se ei kerro mitään alla olevasta todellisesta sairaudesta, Wahlroos latasi.

  Pankkiirin mukaan todellinen ongelma on valuuttakurssi. Kun enää ei voi devalvoida, eivätkä palkat jousta, työttömyys nousee.
  EKP on syvältä

  Wahlroos ja Tuomioja arvostelivat kuorossa Euroopan keskuspankkia.

  – Olen Erkin kanssa samaa mieltä siitä, EKP:n toiminta viime vuosien aikana on ollut syvältä, Wahlroos sanoi.

  Molemmat pitivät myös ajatusta Euroopan liittovaltiosta täysin mahdottomana. Wahlroosin mukaan eurooppalaiset eivät vahvaa liittovaltiota tule hyväksymään.

  – Ja yritykset synnyttää sitä vain kalvavat eurooppalaista demokratiaa ja luovat poliittista kriisiä, joka ylläpitää taloudellista kriisiä.

  – Just näin. Tää on karmee debatti. Mä oon Erkin kanssa kaikesta samaa mieltä, Wahlroos parahti ja yleisö repesi nauruun.

  PEKKA TIINANEN
  pekka.tiinanen@ilmedia.fi

 4. PS ja kksi Suomen pitkäaikaisinta pääministeriä, Väyrynen ja Tuomioja, ovat kestävän EU:n kannalla. Kaikki muut ovat vähän hömelöitä ja ovat ovat valmiit seikkailupolitiikallaan vaarantamaan eurooppalaisen demokratian ja koko EU:n olemassaolon.

 5. EU-fanaatikot ovat lausuilleet, että EU on todistanut turvanneensa rauhaa Euroopassa. Mutta vitsi onkin siinä, että EU-fanaatikkojen pyrkimykset veisivät rauhan Euroopasta, mutta fanaatikot ovat itse niin tyhmiä, etteivät tätä asiaa pysty honaamaan.

 6. Euroopasa soditaan parhaillaankin ja sodat uhkaavat eskaloitua, Eu ei ole kyennyt tekemään mitään. EU:n piti olla rauhan prjoekti, mutta se oli vain sanahelinää. Tärkein syys EU:n muodostamiseen oli vallan keskittäminen tiettyihin rikkaiden käsiin ja demokratian hylkääminen. Tähän ei parlamentarismin emämaa Englanti suostunut. Eikä meidänkään pitisi suostua. Meillä on edelleen Efta vapaakaulppaliitto, joka riittää meille.

  1. ”Meillä on edelleen Efta vapaakaulppaliitto, joka riittää meille.”

   No EFTA siten, jos liittovaltiofanaatikot eivät pidä maltillista Euroopan Unionia säilyttämisen arvoisena.

 7. Ehkä tässä ei tuo Tavio ole kuin hyttysen paska, nykyhallituksessa ja vanhoissa kansanedustajissa on sen verran kieroutunutta porukkaa että tuommoinen hyttysen paska ei merkkaa mitään näiden rinnalla… nythän keskustelusta tehdään tarkoituksella ”tärkeä” koska ”natsi kortti” heilahti jälleen.

  Minusta koko natsi sanan käyttö on ihan naurettavaa kun oikeaa natsia ei ole ollut oikeasa toimessaan sitten vuoden 1945 jälkeen …… piste.

 8. Tosiasia kuitenkin on se, että kansallisvaltiovihamieliset kansallisvaltiovihamieliset ryhmät ovat yhdistymässä ja muodostamassa unionin sisällä totalitaristista systeemiä, mutta tässä tapauksessa kyse on enemmän internatseilusta kuin natseilusta.

  Neuvostoliiton INTERKOMin internatsi Otto-Ville Kuusinen oli aikoinaan melkoinen murheenkryyni suomalaisille. Etteivät vaan Sipilä, Orpo ja Soinin reppana olisi eksyneet internatseilun tielle?

  1. ” jos suomalaiset ovat edelleen kutakuinkin järjissään tai edes vähänkin”
   Jos vähänkin arvioi virheitä, vasureita ja rantaruotsalaisia, on siltä osin tuo väite jossain määrin melkoisen utopistinen…

  2. ”… sitä ei tarvitse pelätä mitenkään, jos suomalaiset ovat edelleen kutakuinkin järjissään tai edes vähänkin. Vähäjärkiset erikseen.”

   Järkevät eivät pelkää, mutta vähäjärkiset pelkäävät. Siksi levittävät valepropakandaa perussuomalaisista, kun nämä yrittävät pelastaa Suomen sellaisena kuin se nyt parhaimmillaan on.

Kommentoi