Porvarihallitus hätäkokouksissa kriisitunnelmissa.

Kun kukaan ei pysty tarkoin määrittelelemään, onko kyseessä hätätila vai kriisi, niin varmuuden vuoksi käytetään kumpaakin ilmaisua.

Mistä hätä tai kriisi sai alkunsa? Se sai alkunsa Timo Soinista tarkemmin sanottuna Soinin luottamusäänestyksestä. Osa kokoomuseudustajista äänesti toisin, kuin puoluejohto oli pättänyt ja siitä veti pääministeri (kepu) herneet nenäänsä. Kun lisäksi eräs kokoomusdustaja väitti, että Sipilä oli vaatinut kokoomusedustajia pysymään ruodussa, oli Sipilän mitta täysi.

Tämä kaikki lupaa hyvää meille soten vastustajille, kun näin riitaisat hallituskumppanit yrittävät saada aikaa Suomen historian suurimman rakenneuudistuksen näissä tunnelmissa.

Kun yksi Soini jo keikuttaa hallitusta tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi, niin mitä tapahtuu, kun Kokoomus kaataa soten, kun se ei de fakto saakaan valinnanvapautta, joka oli lehmänkaupan hintana.

Kepu jää ilman maakuntauudistusta ja Sipilä repii todennäköisesti pelihousunsa, mutta me kansalaiset olemme tyytyväisiä.

6 vastausta artikkeliin “Porvarihallitus hätäkokouksissa kriisitunnelmissa.”

  1. Maakuntauudistuksen kaatuminen olisi kansan etu.
    Emme tarvitse yhtä ylimääräistä hallintohimmeliä kustannuksineen sotkemaan asioita.
    Sote taas on nykymuodossaan on sekava ja todennäköisesti kelvoton säästämään kustannuksia – ennemminkin se lisää niitä holtittomasti.

  2. Kun on tullut politiikkaa seurattua ja politiikan historiaan jonkin verran tutustuttua niin ei voi välttyä pitämästä tätä teatteria tahattomana komiikkana.

    Kepulaiset ”kriisiytyvät”, vaikka ovat hyvin perillä siitä, että asiat ovat jo housuissa, eikä sitä enää mikään muuta.

    Sininen ”tulevaisuus”, heh…kriisikokous!

    Kaikki tietävät, ettei tällä ryhmällä ole sanansijaa mihinkään kuin myös sen, ettei ole asiaa, joka saisi heidät hallituksen hylkäämään.

  3. Lohela pääsi eduskuntaan vuonna 2011 Halla-ahon suosituksin ja voisi päästä nytkin.
    Joensuun puoluekokouksessa Jussin ehdottama Slunga-Poutsalo valittiin aikoinaan puoluesihteriksi ja pyrkii nyt vaihteeksi eduskuntaan.

  4. Tästä 4vuodesta saisi oivan elokuvan että käänteitä ollut – alusta loppuun – mutta katsoisko kukaan uusintaa kun tämä ollaan jo nähty uutisfriikeissä ?

    No harmi eräiden kohdalla ”kun kidnappasivat itsensä” !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *