Sipilän SS-joukko

Adolf Hitlerilläkin oli aikanaan Saksassa SS-joukot. Miksei sitten Sipilälläkin, joka on alkanut määräillä jopa eduskuntaa sen työskentelyssä saadakseen toteutettua omat päähänpistonsa. Perustuslain mukaan hallitus on eduskunnalle alisteinen.

Sipilän SS-joukko eli salaseura muodostuu Sipilän uskonveljistä, vanhoillislaestadiolaisista. Näitä uskonveljiä on sekä korkeassa virkamieskunnassa, että  yritysmaailmassa . Laestadiolaiset ovat paljolti yrittäjiä etupäässä Pohjois-Suomessa. Suomen Yrittäjien toimitusjohtajakin on yksi Sipilän uskonveljistä. Siksi Sipilä olikin ehdottamassa, että yrityksiin, joissa on alle 20 työntekijää ei sovelleta lainkaan työehtosopimusten yleissitovuutta. SAK nosti äläkän ja asia jäi sillä kertaa siihen. Mutta kaikkea tällaista uskonveljet suunnittelevat keskenään, kun ovat saaneet vallan kahvasta kiinni.

Nyt Sipilä on alkanut liehitellä Saksan Merkeliä, kuten teki aikanaan pääministerinä Jyrki Katainenkin. Katainen palkittiin EU:n komission varapuheenjohtajuudella.

Onko Sipilällä menossa soidinleikki Merkelin kanssa maahantunkeutujien asiassa siinä tarkoituksessa, että Sipilääkin kiinnostaa komissaarin virka EU:ssa tai jotain vieläkin suurempaa?

13 vastausta artikkeliin “Sipilän SS-joukko”

  1. Uskonveljet taitavat kohtapuoliin kokoontua nelostie varrella Konginkankaan seutuvilla kun aitaa ja telttoja on pystytelty – eivät mahdu sinne eduskuntaan?

  2. Jospa heillä on suviseurat aihena ”miten saadaan parhaiten kupattua valtiolta verovaroja?”

  3. Juu, nämä on sellaisia iloisia veikkoja kun näkyy jotain kiiltävää niin ovat kuin korpit paikalla , sulle mulle, mulle sulle

  4. Sinänsä alkavat nuo vertailut Hitleriin mennä asiattomiksi, joten jotain suhteellisuudentajua suosittelisin, vaikka kuinka ette Sipilästä pidä.

  5. Onhan se eräänlainen kunnian loukkaus Hitlerille, sipilästä ei voi pitää oma hyväisyytensä vuoksi .
    Ei ota oikeasti ketään huomioon eikä hänen puheisiin voi luottaa missään asiassa terv tepivaari

  6. Heikille sanon etten oe demari ja kepulaisesi en tule koskaan Ayyn puolella toimin ja puolueettomasti .
    On parermpi lypsävä lehmä kun kuollut lehmä johon sipilän touhu tähtää terv tepivaari

  7. Minäkin muka parempikin sanoja mutta en malta ihan henkilökohtaisena mielipiteenä olla sanomatta että tämän keskustelun taso ei nyt ainakaan parempi ole kun on hallituksen tekemiset.

  8. Kun kirjoittaa, niin pitää miettiä, mitä kommentointi saattaa olla niinkuin tässäkin. Eihän tämä blogin taso parane, ellei löydy uutta ja räväkkää rähinöintiä.

  9. No tuskinpa se paranee laatu sanoilla kyllä Suomessa ihmisten pitää keskustella muulla kielellä somessa kun katu jätkien kieltä .
    Eikä se oikeasti nosta edes katu uskottavuutta vaan laskee sen terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *