Suomessa politiikka on rikki

Lähestyvät vaalit on aiheuttanut sen, että politiikka ei enää toimi Suomessa niin, kuin pitäisi. EU:n komissio hämmentää taustalla ja aina kun on jonkun jäsenmaan vaalit tulon päällä, niin komissi aktivoituu. EU siis sekaantuu Suomenkin sisäisiin asioihin ja sitä jopa toivotaan eräissä puolueissa. Kokoomus ja Demarit ovat pahimpia änänestäjien kannalta. He eivät kerro selkeästi minkälaista EU -ja maahanmuuttopolitiikkaa he aikovat noudatta päästyään  valtaan. Mutta se kuitenkin tidetään, että Kokoomus ja Demarit ovat erittäin EU -ja maahanmuuttomyönteisiä.

Poliittista rikkinäisyyttä kuvaa parhaiten se, että kaikki muut puolueet ovat ilmoittaneet jo nyt, että eivät aio olla mukana hallituksessa, jossa myös olisi Perussuomalaiset.

Perussuomalaiset ovat aivan samoja suomalaisia, kuin muutkin. He ovat isänmaanrakkaita, ja haluavat kaikkea hyvää kansalle mahdollisuuksien mukaan. Miksi heidät pitäisi eristää yhteisten asioitten hoidosta vain heidän mielipiteittensä vuoksi. Vai onko Suomesta tulossa maa, jossa saa olla vai yksi mielipide? Silloinhan olisimme kuin Pohjois-Korea.

On vain hyvä, että on useita eriäviä mielipiteitä, kun etsitään yhdessä ratkaisuja. Monipuoluesysteemissä on aina tehtävä kompromisseja ja siinä punnitaan yhteistyökyky ja sivistyneet käytöstavat.

Kun viimeksi eilen Vihreät ilmoittivat selvästi, että eivät aio olla samassa hallituksessa Perussuomalaisten kanssa he samalla ilmoittivat, että he ovat suvaitsemattomia, yhteistyökyvyttömiä ja hölmöjä.

Kun politiikka on rikki eli se ei toimi kuten sen pitäisi, niin koko kansa saa kärsiä tavalla tai toisella. Jos ja kun Perussuomalaisia äänestää ensi kevään vaaleissa 400-500 tuhatta suomalaista, niin sellaista joukkoa ei voin noin vain syrjäyttää vain siksi, että ei tykätä. Siinä on niin iso joukko, että jos sellainen määrä lähtee tekemään politiikka kaduille ja toreille, niin tulos on samanlainen, kuin nyt on Ranskassa.

 

Jaa käyttäen:


10 Replies to “Suomessa politiikka on rikki”

  1. Vasureita vielä vähemmän eikä virheitäkään juuri enempää.
   Demareita juuri ja juuri tuplamäärä, kokkareita alle tupla ja kepuleita runsas puolitoistakertainen määrä.
   Koita nyt edes jossain suhteuttaa tuo persukammosi todellisuuteen ja mene hoitoon.

  2. Niin ja kehumiasi rantaruotsalaisia kannattaa alle puolet persujen kannattajamäärästä………….

   1. Freudentalistinationalisteja äänestänee 60-70 prosenttia äänensä antavista ruotsinkielisistä. Tällä perusteella voisi olettaa, että patrioottipuolue PS:n kannatus nousisi merkittävästi EU:n integrointipyrkimyksissä.

    PS voisi käyttää toki Euroopan Unonia myös hyväkseen RKP:n äärinationalisteja vastaan ja valittaa siitä pilkanteosta, mitä RKP (ja maamme laki) harrastaa perustuslakimme tasa-arvopykälää, kuudetta pykälää, vastaan.

    1. Takin kääntäjät ja peränsä myyjät saa n 12 % äänistä ei niillä nousta hallitukseen vaikka jotkut hullu haluaisikin terv tepivaari

 1. Voi jos edes yrittäisivät kertoa ts.avittaa linjaansa : Kaikille,eikä salajuonikkaasti omilleen,ehkäpä tiettyä vaalitaktiikkaakin – osaksi ainakin.

  No,sitten hallitusneuvotteluissa junaillaan_ lisää tai oppositiossa räksytetään !

  Viitteitä jo lienee …kin.

  Että vaalien alla tiettävästi isoimmat kiistakapulat ovat ; maahanmuutto
  ( pakolaisuus ),globaalisuus.
  Tai yleisesti globaalisuus,sillä siihen mahtuu lähes kaikki poliittiset seikatkin.

 2. EU:n kansalaisten on kannettava vastuuta, toitotti Angela Merkel aikansa. Entäs Afrikan kansalaisten – mikä on heidän vastuunsa?
  *
  Varmaa on, että vaalistudiossa maahanmuutto on keskustelun aiheena. Tässä ministeri Mykkäsen avaus (kok).

  ****
  *
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005931738.html?ref=rss
  14.12.2018

  Kaksi kuvaa kertoo, miksi Afrikan väestönkehitys on yksi Euroopan suurimmista haasteista – Mykkänen luvuista: ”Dramaattisia”

  Afrikan väestönkehitys on iso kysymys maanosien välisen siirtolaispaineen kannalta, sanoo sisäministeri Kai Mykkänen.

  Afrikassa asuu tänään noin 1,2 miljardia ihmistä, eli noin kaksi kertaa enemmän kuin Euroopassa.
  [Euroopan unionin 27 jäsenmaan väkiluku : 502 422 614 vuonna 2012. On perusteetonta ottaa tässä yhteydessä Venäjää mukaan vertailussa. Venäjään ei pakolaiset hamua.]

  YK:n ennusteen mukaan luku nousee vuoteen 2050 mennessä 2,4 miljardiin, eli nelinkertaiseksi Euroopan väkilukuun verrattuna.

  Vuoden 2100 ennusteen mukaan maanosassa asuisi jo 4,2 miljardia ihmistä, ja samalla yli kolmannes koko maailman väestöstä.
  *
  https://is.mediadelivery.fi/img/658/a8335e2528e84c17b59097c645c2d0bc.jpg.webp
  *

  Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) kuvailee lukuja Afrikan väestönkehityksestä ”dramaattisiksi”.

  – Kun sen yhdistää siihen, että valitettavasti mitään ennustetta elintasokuilun poistumisesta ei ole ja Afrikassa eniten tulee lisääntymään heidän määränsä, jotka ovat eurooppalaisittain erittäin köyhiä.

  Nopea väestönkehitys haastaa valtiot, sillä niiden pitäisi kyetä tarjoamaan kansalaisilleen mielekkäitä työtehtäviä ja toimeentuloa.

  Pew Research Centerin mukaan jopa puolet useamman Saharan eteläpuoleisen Afrikan maan asukkaista muuttaisi jo tällä hetkellä ulkomaille, jos saisi siihen mahdollisuuden.

  – Totta kai se on iso kysymys myös maanosien välisen siirtolaispaineen kannalta, Mykkänen myöntää.

Kommentoi