Suomi suomalaisille!

 

Paras itsenäisyyspäivän puhe ja ajankohtainen juuri nyt, kun maassa riehuu maahanmuuttajien rikollisjengit.

Jussi Halla-aho: Suomea ei luotu Lähi-idän sosiaalitoimistoksi

PS:n puheenjohtaja korostaa Suomen perustetun ’suomalaisten turvasatamaksi’.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho julkaisi Facebookissa itsenäisyyspäivän toivotuksen. Hän osoitti terveisensä Helsingin Sanomille mutta jätti kertomatta, mihin tarkalleen viittasi.

– Linjalleen uskollisena HS ampuu muutaman täyslaidallisen nationalismia eli kansallismielisyyttä kohti. Siis sitä aatetta, joka synnytti päivän juhlakalun eli itsenäisen Suomen.

Puoluejohtaja myös ilmaisi näkemyksensä siitä, mitä varten Suomen tasavalta perustettiin 101 vuotta sitten.

Itsenäinen Suomi luotiin suomalaisten turvasatamaksi pahassa maailmassa. Sitä ei luotu feodaaliherrojen veroläänitykseksi, globaalin kapitalismin työvoimareserviksi eikä Lähi-Idän sosiaalitoimistoksi. Se luotiin suomalaisten omaksi maaksi, jossa suomalaiset voivat elää omansanäköistä elämää omilla ehdoillaan. Verkkouutiset 7.12.2018 Tekstin vahvennus allekirjoittaneen.

Jaa käyttäen:


17 Replies to “Suomi suomalaisille!”

  1. Siksi lopetin Hesarin tilaamisen. Olen myös lopettanut katsomasta Ylen uutis -ja ajankohtaisia ohjelmia samasta syystä. Suomen valtamedia on sitoutunut bilderbergiläiseen politiikkaan, joka pyrkii mm. EU:n liittovaltioon. Siksi heille kansallismielisyys on kirosana.

  2. Halla-Aho oli 100% oikeassa vuonna 2015 siitä kuinka tulee käymään kun maa täytetään laittomilla maahanmuuttajilla, raiskauksia ja rikoksia, valitovalta on kädetön ja poliittinen tahto nolla luokkaa, näinhän siinä kävi.

    1. Hallitus ja media on hiljentänyt monta vuotta kansan ääntä, olemme eläneet itsesensuurissa, nyt tulee ihmisille mitta täyteen. Eikä se ole ihme. Kaikki nämä tapahtumat menee perussuomalaisten laariin, he oli oikeassa ja kansa huomaa nyt sen.

  3. Jussi Halla-aho, Donald Trump, Alex Jones ja Nigel Farage on meidän ajan sankareita.

  4. Niin mitä pahaa Halla-aho on päässyt tekemään ”tai tekemässä” …ehkä tiettyjen asenteissa on ns.lappia ja nyt en viittaa maamme Lappiin,vaan omiin luutuneisiin käsitteisiin olla edes ymmärtämättä ettei kaikki maailmallinenkaan globaalius ole maallemme hyväksi – ellei se ole hallitussa muodossaan.

    Kukas suomalaista väestöä puolustaisi kuin suomalaiset itse … vähälukuinen jopa uupuva kansakunta mitä väkilukuumme tulee.

  5. Halla-aho ei ole väärässä, mutta toisaalta väärin ei ole myöskään olla aktiivisessa yhteistyössä maailmassa. Suomi ei ole saari, vaan osa maailmaa. Sopivin ehdoin, sopivin pelisäännöin pitää pelata yhteispeliä.

  6. Totta – se yhteispelin tärkeys, sillä yksin ei pärjätä että demokratiaan kuuluu tietyt kompromissit _ puolin kuin toisinkin.

Kommentoi