Takinkääntäjä

Marko sai meikän funtsaamaan maahanmuuttoasioita aivan uudesta näkökulmasta ja tuloksena oli täydellinen ja tyylipuhdas takinkäännös.

Aiemmin olen ollut erittäin kriittinen maahanmuuton suhteen ja toivonut, pyytänyt, vaatinut ja rukoillut että Suomi panisi rajat kiinni. Ei enää yhtään elintasopakolaista maahan.

Mutta nyt takinkäännön jälkeen olen valmis toivottamaan kaikki , jotka ovat kiinnostuneet naisistamme ja sosiaaliturvastamme tervetulleeksi Suomeen. Mulla ei ole tarjota omakotitaloa käyttöön, kuten pääministeri Sipilällä, mutta löytyyhän täältä paljon vapaita naisia, jotka mielellään majoittavat nuoren ja salkean miehen kämppäänsä.

Erikoisesti haluan korostaa, että täällä on nyt hyvä temmeltää ja vaikka raiskata nuoria naisia, kun poliiseja ei näy mailla eikä halmeilla. Media ei myöskään ole kiinnostunut maahanmuuttajien tekemisistä, kun medialla on  tärkeämpiäkin asioita uutisoitavana, kuten esim. puolueiden kannatusmittaukset, joissa muutokset sopivat aina virhemarginaaliin.

Siis kaikki muslimit ja muut, jotka haluatte parempaa elintasoa ja vitivalkoista naista tervetuloa Suomeen.

Sainkohan nyt karistettua rasistin leiman päältäni?

Jaa käyttäen:


7 Replies to “Takinkääntäjä”

 1. Tässähän voisi perustaa jonkun ”kaikki tänne Liike”, mikä on mun, on sun. Raiskaa ja vie tuo mopedikin pihasta, tankkaanko vielä täyden tankin.

  Lähtee se rasistin leima, prrrkle.

 2. En ole rasisti eli rotunisti freudentalistitapaan, olen kulttuurinisti.

  Teoriani mukaan Telluksella esiintyy erilaisia kulttuureja, joilla on erilaiset arvot ja toimintatavat. Tämä on aika rohkea olettamus ja yritänkin tarkistuttaa mielenterveyteni ensi tilassa.
  Tuosta perusteoriastani seuraa erinäisiä johdannaisia, joista yksi on, että eri arvot omaavia kulttuureja on vaikea liittää toiminnallisesti yhteen toistensa kanssa. Siksi voisi olla hyvä, että eri kulttuurien ympärillä olisi rajat niiden kulttuurien häiriöttömän toiminnan suojaamiseksi.
  Rajoja ylittävä kansakäyminen pitäisi toteuttaa siten, että rajan ylittävä henkilö mukautuisi siihen kulttuuriin, johon on saapunut ja pyrkisi näin välttämään ristiriitatilanteiden muodostumista.
  Jos kulttuurialue edustaa hälläväliä-kulttuuria, niin niissä tapauksissa toleranssit ovat suuret ja ihmiset voivat toimia siten, miten sattuu kulloinkin päähän juolahtamaan. Tällainen kulttuurialue voi tietenkin vastaanottaa millaista väkeä tahansa. Hälläväliä -kulttuurissa ristiriitatilanteet ovat jokapäiväisiä, mutta ne eivät haittaa kulttuurin olemusta, koska hälläväliä -kulttuurissa ei kulttuurilla ole olemusta eli hahmoa.

  Esimerkiksi Tarja Halonen seurueineen, on ansiokkaasti suomettanut Suomea hälläväliä -kulttuurin suuntaan, mutta valitettavasti suomalaisen kulttuurin hahmon tappioksi.

 3. Yle yllättää. Aamun verkkouutisten kotimaan osastossa on seuraavanlainen uutinen:

  ”Oulun poliisi kehottaa erityisesti nuoria tyttöjä ja nuorten vanhempia tarkkaavaisuuteen sosiaalisessa mediassa.

  Poliisista kerrotaan, että Oulun seudulla on tullut viime aikoina ilmi tapauksia, joissa ulkomaalaistaustaiset, usein suomen kieltä taitamattomat miehet ovat houkutelleet selvästi itseään nuorempia alaikäisiä tyttöjä kanssaan kontaktiin. Pahimmillaan kontaktit ovat johtaneet epäilyihin vakavista seksuaalirikoksista.

  Oulun poliisi tutkii tällä hetkellä kolmea erillistä tapausta, jossa ulkomaalaistaustaisia miehiä epäillään lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista.

  Seitsemän miestä on vangittu epäiltynä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ”

  Nyt on tarkkaan seurattava tilannetta, jospa tuli käännettyä takkia liiaan hätäisesti?

  1. Tyypillistä. Oulun poliisi pistää tutkimuksen kuulijan vastuulle, eli uhrit ja uhrien vanhemmat kehoitetaan ”töihin”, varoitellaan lähinnä. Ja jos joutuu uhriksi, poliisi vetoaa siihen että varoitettiin…syy on uhrin.

   Veikkaan että tärkeämpää poliisille on kolehdin kerääminen tienvarsilla.

 4. Merkille pantavaa Ylen uutisoinnissa on se, että uutinen oli vain kotimaan osastossa ns. pikku-uutisena, ei pääsivulla.

  Valtamedia pelkää, että tämänlaiset uutiset pääsivuilla sataisivat suoraan persujen laariin, kun vaalit lähestyvät.

 5. Putinin Venäjällä ja Somalialallakin on parempi oikeuskäsitys kuin meillä. Ei auta muu kuin pitää kaikki omana tietona.

Kommentoi