Unnikka ja Sakkola

Nuo kaksi tyhjäntoimittajaa turhuuden markkinoilla. Keksivät juttuja, jotka menee viistoon, aiheuttavat mielipahaa puluillekin, jotka kaatuu, kun piha on liukas.

Eikö Ylellä ole muuta ohjelmaa tarjolla, kuin kahden häiriintyneen äämän luonnevikaisia oksennuksia? Liekö syynä vuoden vaihde vai tuloillaan olevat vaihdevuodet, kun vain pahaa verta ruiskivat ympärilleen.

Luoja meitä varjelkoon heistä.

8 vastausta artikkeliin “Unnikka ja Sakkola”

  1. Valitettavasti yle:n poliittisen linjan mukaisesti vain tietynlaisen asenteen omaavat toimittajat ja ”asiantuntijat” kelpaavat toitottamaan ainoaa oikeata totuutta ja nimenomaan härskiin tyyliin niin, että vastaajan ei sallita sanoa sanottavaansa loppuun, mikäli se ei miellytä noita ideologiavammaisia.

  2. Katsoin tänään ensimmäisen kerran tuon naisparin ohjelman.(Kyseessä oli uusinta.) Siinä oli piinapenkissä Laura Huhtasaari ja Kauheus minkä hän oli tehnyt puolustautessaan murhaajan maineelta. Sannikka, vai oliko se Ksantippa, revolverihaastatteli Huhtasaarta. Haastattelu oli sekin. Konekiväärin nopeudella puhuva toimittaja ei antanut haastateltavan sanoa sanottavaansa loppuun, katkaisi toisen puheen ja puhua pälätti päälle. Haastattelu tai pikemminkin haastattelun irvikuva oli melko nopeasti ohi.
    Sitten oli vuorossa toinen toimittaja, hänkin konekiväärin nopeudella puhuva nainen. Studioon oli haalittu raati, kolme miestä, joista yksi vihreiden kansanedustaja. He saivat sanoa sanottavansa loppuun arvostellessaan Huhtasaarta, ainakin vihreiden kansanedustaja.
    Sekin osio oli melko nopeasti käsitelty ja naiskaksikko syöksyi seuraavan uhrin kimppuun. Kylläpä sitä riitti, mietin ja vaihdoin kanavaa.
    Jäin miettimään: Enää minun ei tarvitse pohtia onko Ylestä tullut suojatyöpaikka toimittajille, joiden esiintyminen ja ohjelmat ovat typeryyden riemuvoitto järjestä.

  3. Taitaa nuot olla enempi perusuomalaisia demareita he tusknpa ovat ja eikös toisen avopuoliso ole perussuomalainen .
    No nimitellä voi puolueita millä nimellä tahansa eihän se ole kiellettyä eikä lailla saneltuakaan terv tepivaari

  4. On se muuten luojan kiitos, ettei tv:tä tarvitse katsella, säästyy monelta mielipahalta. Areenasta katselen kaiken tarvitsemani ja se riittää.

  5. Mikä oli Ylen kohutun keskustelu¬ohjelman 5.10.2018 ongelman ydin?

    Marja Sannikka oli ohjelman valmistuessaan luonut mielikuvistaan kaksi ongelmaa. Keskustelun johtajana hän ei sallinut puheen irtautuvan näistä kahdesta aiheesta. Jos Laura Huhtasaari pyrki esittämään oman näkemyksensä tapauksesta, sai hän vastaan fanaattisella äänellä lausutut sanat: ”Nyt ei ole siitä puhe..”

    Marja Sannikan mielestä ongelmina oli: 1. Lauran twiitti aiheutti vihaa lapsia kohtaan . 2. Koulun henkilökunta, rehtori, joutui kärsimään ihmisten yhteyden otoista tapauksen johdosta.

    Kohta 1. Kukaan järkevä ihminen ei kuvan eikä Lauran twiitin vuoksi alkanut vihaamaan lapsia.( Kuvan koulu itse julkaisi somessa jo tammikuussa. Muuten, ei ole edes varmuutta onko kuva lapsien vai jonkun opettajan tekemä.)

    Kohta 2. Kouluilla on valtava valta-asema yhteiskunnassa. Jos mediassa alkaa liikkua epäilyjä, että tietyssä Tampereen koulussa tätä valta-asemaa käytetäisin väärin, niin on selvää, että oppilaiden vanhemmat ottavat huolestuneina yhteyttä tähän kouluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *