Vaalikuume nousee ja lokaa alkaa lentää

Suomessakin on alettu käydä vaalikamppailuja kansainväliseen malliin. Esim. USA:ssa ja Englannissa vaalitaistelu on tositaistelua, jossa vastustajia loataan surutta murutta.

Nyt jo on alkanut esiintyä mediassa keksittyjä juttuja vastustajista ja suoranaisia valheitakin. Erikoisesti ns. populistipuolueet ovat nyt tulilinjalla. Suomessahan on vain yksi ns. populistipuolue PerusSuomalaiset, jota kaikki muut puolueet nokkivat kuka enemmän, kuka vähemmän.

Jakolinja PerusSuomalaisten ja muiden välillä on suhtautuminen EU:hun ja maahanmuuttoon. Varsinkin vanhat puolueet (SDP, Kokoomus, Kepu ja RKP) ottaisivat maahan lisää maahanmujuttajia sillä verukkeella, että Suomessa tarvitaan työvoimaa, kun oman maan syntyvyys vain pienenee. Kysymys on vain siitä, että mistä niitä koulutettuja ja kielitaitoisia osaajia löytyy Suomeen. Tulijoita kyllä on, mutta he ovat kouluttamattomia, ammattitaidottomia, kielitaidottomia ja kaiken lisäksi laiskoja, joita meidän muiden pitäisi täällä elättää.

Suomen kansantalous ei kestä enää yhtään lisää loisivia maahanmuuttajia. Ei myöskään siinä tapauksessa, että heidät pitäisi täällä kouluttaa ja opettaa kielitaito, sillä se vie monta vuotta ja maksaa paljon.

Oikealla yhteiskunta -ja perhepolitiikalla meiltä kyllä löytyy työvoimaa jatkuvasti automatisoituville työmarkkinoille.

EU -ja maahanmuuttovastaisuus lisääntyy kaiken aikaa Euroopassa mm. Saksasa, Itävallassa ja Hollannissa. On varmaa, että myös Suomessa se lisääntyy jos PerusSuomalaiset saavat oikeudenmukaisen ja tasapuolisen kohtelun vaalitenteissä ja vaalipaneleissa.

Media on sitten oma lukunsa. Yle liputtaa selvästi hallituksen puolesta, on jo liputtanut pitkään. Ja syykin on selvä. Se on se Ylen pakkovero, jonka jokaisen on maksettava ja se tulee, kuin Manulle illalinen se noin puoli miljardia euroa vuodessa. Kun valtamedia on EU  -ja maahanmuuttomyönteistä, niin se tullenee näkymään ainakin siten, että PerusSuomalaisia mollataan, vähätellään, vääristellää heidän puheitaan ja/tai vaietaan kokonaan.

Kunhan on vietetty joulu, niin sitten se alkaa, sano suutari nälkää.

11 vastausta artikkeliin “Vaalikuume nousee ja lokaa alkaa lentää”

 1. On jotenkin hassua se miten populismista on huudettu vuosikausia, ilman, että oltaisiin ymmärretty sen olevan osa jokaisen puolueen toimintaa.

 2. Kyllä Rinne demujoukkoineen on jo aloittanut populismin omalta osaltaan lupailemalla kuuta taivaalta ilman alkeellisintakaan käsitystä siitä,mistä raha otetaan muuten kuin kiristämällä verotusta.
  Samaa populitista mesoamista tulee vasureilta ja Li Anderssonilta yhtä holtittomasti.
  Joulun jälkeen vauhti vain kasvaa ja nämä populistisen vaalikampanjan aloittaneet alkavat syyttelemään muita populismista.

  1. Jokainen puolue sitä harrastaa. On lähinnä surkuhupaisaa kun ihmiset näiden satuja uskoo.

 3. Perusporukalla ainoa oikea kanta ja tulijoita riittää eivätkä vähene.
  Miksi mollaajapuolueet eivät ota kantaa väestön liikakasvuun?

 4. Vihakampanjointia tehdään, koska media tekee siitä aina lööpit ja facebook-kansa rakastaa sitä.

  Eivät puolueet mollaisi toisiaan aivan näin ala-arvoisella tasalla ellei se kannattaisi. Se kannattaa.

 5. Jaa ja milläs tapaa se ilmenee Ayyn osalta kepu kyllä koittaa peitellä omia sotkujaan no käräjille ne menee kavallukset omasta pussista terv tepivaari

 6. Yrittäjät ovat kautta aikain olleet sekä helppo maalitaulu, että helppo PR-temppu. Puolet puolueista näkevät yrittäjät syynä kaikkeen aina Venäjän aggressioista liikavarpaisiin. Toinen puoli taas näkee yrittäjät ratkaisuna kaikkiin hätiin.

  Vaalien jälkeen kumpikaan puoli ei ole edes huomaavinaan että Suomessa on yrittäjiä.

 7. On vaikeaa löytää puoluetta, joka on samaa mieltä kanssani.
  Minä en halua, että Suomi liittyy Natoon. SE tarkoittaisi sitä, jos
  Venäjä ja Nato joutuvat sotaan. Sota käydään Suomen alueella.
  Suomalaiset tapettaisiin viimeiseen mieheen:

  Kansa toistaiseksi Vastustaa Natoon liittymistä.

  Mutta m,m. PerusSuomalaisten p.j. kannataa liittymistä Natoon

 8. Kun tämä jo pian ”nöyhtääntynyt” vaalikausi Sipilän johdolla astui remmiin että laittamaan hiukka taloudelliseen nousukiitoon velkaisen maan saldotilanne nousevalle uralle_ välttääkseen kreikkalaisuuden ahdingon :

  Sipilällä oli kuin pieni sädekehä johon tavallaan paneuduttiin insinöörin laskutikun voimalla jopa kansanomaisesti uskotellen jostain inhimillisyydestä & alkiolaisuudesta tapaan.

  No,nyt jo purevat omatkin vihdoin ja viimein heränneet siihen että meniköhän niin kuin piti _ uhittelulla jatkoon ja tekaistuksella jatko hallituskiimalla pakolla ns.maaliin.

  Mentiin liiaksi aisan alitse liian matalalta kuin paikatakseen jotain sellaista pikkurovoilla joka taas toisaalta – otetaan pois kun flaksi käy valtion pikakonttoriin saamapuolelle.

  Ei välttämättä vaalitulos eri puolueineen,vaan hallitusneuvottelut eri painopisteineen – ilman populismia vaalitäkyistä – jotka ovat osaltaan ostamista ale hintaan :
  Vaan hallituksen kokonaisuus yhtenäisyydella jossa on suurimman kansanväestön tuki takana,jossa on huomioitu väestön inhimillinen tasa-arvoisuus,etenkin niille väestöryhmille jotka ovat jääneet ilman antojakopöydän antimia.

  Itse yhdyn Mikan kommenttiin… varokaa irtonaisia populismiheittoja näin Joulunkin alla ja saati niiden jälkeen !

Kommentoi