Hauskaa tuntuu olevan herroilla, kun saa kyykyttää köyhiä

HALLITUS EI AIO PUUTTUA KÖYHYYTEEN – INDEKSIJÄÄDYTYSTEN PURKAMISELLE TÄYSTYRMÄYS SIPILÄLTÄ JA ORPOLTA

Tässä on kaksi iloista vekkulia, jotka kyykyttää köyhiä, mutta palkitsee rikkaita. Yritystukia ei saanut leikata, mutta köyhien indeksijäädytys jäädyttää köyhien ja meidän muidenkin sydämet hallitukselle. Vaaleissa ta vataan.

Suunnitellaanko siinä uusia lehmäkauppoja?

Lehmät Laitumella, Maito, Lihakarjan

14 vastausta artikkeliin “Hauskaa tuntuu olevan herroilla, kun saa kyykyttää köyhiä”

    1. Jos tuo on sitä äärioikeistolaisuutta ja aina sitä ääntä kuin tekstiä mahtuu kulloisiinkin mielipiteisiin. Ajatukset ovat vain äänettömiä.

  1. Köyhyyden torjumiseksi:
    Kikytystä
    Aktiivia
    Leikkauksia niihin pienimpiin avustuksiin
    – Asian korjaamiseksi lisättänee 100 pyrokraattia köyhyysanomusten tutkimiseen.

    1. Sipilä toteuttaa Lipposen ja Niinistön pakkoeurotuspolitiikkaa, jolle demarit antoivat hyväksymisensä aikoinaan. Keskusta ja perussuomalaiset vastustivat eduskunnassa.

      Demarit ja kokoomus pakottivat keskustan poliitikot pakkoeurotukseen, josta Lipponen rehellisesti aikoinaan julisti, että sopeutuksessa yhteisvaluuttaan tarvitaan sekä työelämään joustoja että valtion rahapolitiikkaan muutoksia. Demarit hurrasivat ja pakkoeurottaja Liisa Jaakonsaarikin näyttää yhä nauttivan ikuista luottamusta.
      Demarit harrastavat nykyään epärehellistä pölhöpopulismia RKP:n ja vihreitten kanssa, jonka tarkoituksena lienee kerätä dementiasta kärsivien äänet.

      1. Hiljattain eduskunnan kyselytunnilla paikallinen pölhöpopulisti Viitanen oli kovasti äänessä, vaikka oli ymmärtääkseni aikoinaan innokkaana painamassa nappia pakkoeurotuksen puolesta.

        1. Viitanen ei muutenkaan ole luottamuksen arvoinen. Kulttuuriministerinä ollessaan hän syrji kansallismielisen puolueen nuorisoa ja myönsi rahaa rutkasti finnejä etnisesti syrjivän isoruotsalaisen äärinationalistipuolueen nuorisojärjestöille.

          Eli Viitasta voi luonnehtia kansallisvaltiovihamielisten ryhmään kuuluvaksi.

        2. Pakkoeurottajat ovat viemässä meitä tilanteeseen, jossa maksamme etelän vetelien, kuten Ranskan ja Italian velkoja, omien velkojemme lisäksi.
          Eli säästäkää sukan varteen, älkääkä ainakaan ostako kiinalaista paskaa kaatopaikkojen täytteeksi!

  2. Hallitus toisiaan kyykyttää köyhiä.
    Tämä ei ole mitään uutta. Kataisen hallitus leikkasi lapsilisiä, mitä ei muistaakseni ole Suomen historiassa tehty kuin kerran ennen. Tämän lisäksi Kataisen hallitus kiskoi valtiolle velkaa enemmän kuin laki sallii.
    1990-luvulla Paavo Lipponen keksi taitetun indeksin ja yhdessä Sauli Niinistön kanssa Lipponen töylyytti Suomen EU:n rahaliittoon ja jyrisi, että Suomi menee EU:n kovaan ytimeen. No, siellä ollaan nyt.
    Mutta kuka oli pääministerinä kun kansanedustajien sopeutumiseläkkeet sorvattiin? Tietoni mukaan Kalevi Sorsa, ja tämä tapahtui 1980-luvun puolivälissä. Korjatkaa toki jos olen väärässä.
    Tämmöistä se on tämä edustuksellinen demokratia, mutta parempaakaan en tiedä, paitsi Sveitsin malli.
    Milloin itsenäisenäisessä Suomessa on ollut hallitus, jota ei olisi haukuttu? – Ei tämä edustuksellinen demokratia vaikuta hääppöiseltä, mutta aina se totalitarismin voittaa.

  3. Jatkuva kuin kasvava velkavuori ei liene pitkässä juoksussa kenenkään etu mutta miten sitä puretaan – voidaan olla hyvinkin eri mieltä !

    Valtiontaskussa seilailu ei liene varustettu nostobuumilla !

  4. Saavutetut edut, jne.
    Ensiksi annetaan vastikkeetta ja sitten annetaan hiukka vähemmän. Jo kohta avunsaaja huomaa, että häneltä on varastettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *