A vot Kai Mykkänen

Kokoomusministeri Kai Mykkänen on nimestään huolimatta erittäin puhelias mies. Se kävi tänä iltanakin selväksi Ylen A-studiossa missä Mykkänen ja Jussi Halla-aho (ps) olivat keskustelemassa työperäisestä maahanmuutosta. Mykkänen puhui paljon ja nopeasti ja välillä tuli jopa venäjän kieltäkin. Toimittaja antoi hänen puhua, joka kertoo toimittajan aatemaailmasta. Jussi Halla-aho fiksuna ja älykkäänä sai vähemmän puheaikaa, mutta käytti sen hyvin perustellen kantojaan, kun taas Mykkänen vain puhui ja puhui.

Mykkäsessä virtaa venäläistä verta puoliksi, sillä hänen äitinsä on venäläläinen sukujuuriltaan. Ehkä juuri siksi Mykkänen on venäjänkielen taitoinen ja häntä pidetään Suomessa Venäjän asiantuntijana. On kuulunut ääniä, että Mykkäsellä olisi jonkinlainen yhteys myös itse Putiniin, mutta tieto on vahvistamaton. Puhelias Mykkänen saattaa puhetulvassaan hölöttää vahingossa mitä tahansa.

Onhan meillä entinen pääministerikin venäläisten kanssa jatkuvasti tekemisissä rahasta, miksi sitten ei myös Mykkänen. Kun on imenyt äidinmaidossa rakkauden Venäjään, niin se säilyy läpi koko elämän.

Kysymys onkin vain siitä, että onko se hyvä asia, että meillä on Suomessa päättäjiä korkealta tasolta, jotka veljeilevät venäläisten kanssa työkseen? Kuten tiedetään venäläiset ovat ovelia rekrytoidessaan tietolähteitä muista maista. Ja sekin tiedetään, että itse Putin oli aiemmin venäläinen vakoojaupseeri, joten hänellä on osaamista niissä asioissa.

Ei liene sattumaa, että venäläiset oligarkit, joilla on myös Suomen kaksoiskansalaisuus ovat myös hyviä kavereita Putinin kanssa. Ko. oligarkit ovat hyvin soluttautuneet suomalaiseen urheilu -ja liike-elämään ja ovat siten arvokkaita kavereita Putinille.

4 vastausta artikkeliin “A vot Kai Mykkänen”

  1. Hyvä kirjoitus Okaruusulta, varsinkin kun on sitä ikääkin kertynyt, josta itse aiemmin meille kerroit.
    Niin on kaikki pilkut ja pisteet paikallaan ja sivistyssanat hohtavat puhtauttaan. Hyvä suoritus Okaruusulta, en tiedä ketään muuta senioria joka pystyisi alkuukaan tuohon.
    Eikö jo kannattaisi tavoitella jotakin poliittista luottamustointa?

  2. Vähäisen ymmärrykseni mukaan oligarkian synty Venäjällä perustui siihen, että valtion tuotantolaitosten omaisuus jaettiin kansalaisosakkeina tasan venäläisten kesken. yhteiskuntajärjestyksen muuttuessa monet joutuivat ankaraan pulaan ja myivät osakkeensa pois. Ne, jotka pystyivät ostamaan osakkeita suuria määriä esimerkiksi ulkomaisella lainarahalla pystyivät nimittämään yhtiöiden hallitukset, vaikka heidän prosentuaalinen omistuksensa olikin vähäinen, koska omistus oli hajallaan pienosakkailla, jotka eivät osallistuneet yhtiökokouksiin. Oligarkia eteni tällaisten nurkanvaltausten avulla.

    Oligarkia Venäjällä on jakautunut jossakin määrin isänmaallisille ja toisaalta epäisänmaallisille eli kansallisomaisuudella loisiville vaikuttajille. Putinin lähipiirissä vaikuttavat oligarkit lienevät saaneet kansan hyväksymisen.

  3. Mykkänen voi hyvinkin olla osa 5. Kolonnaa…jokin tässä tyypissä mättää…

    Ajaa pakolaisten asiaa (Venäjä mm haluaa murtaa EU alueita hallitsemattomalla pakolaistulvalla)

    Ajaa Suomeen reserviläisaseiden ja pitkien lippaiden kielto (Venäjän etu…)

    En luota tuohon Pietarissa oppinsa saaneeseen kokoomus poliitikkoon pätkääkään. Mikä on tämän herran sotilastausta…siitä ei kerrota missään mitään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *