Elämä olisi tylsää, jos ei olisi Trumppia

Trump on viisaa tai hullu tai puoliviisas tai puolihullu tai ainakin varttiviisas tai varttihullu. Siitä saa itsekukin valita, miksi kokee Trumpin. Meillä on valinnanvapaus.

Trump on taitava manipuloija, hän ihastuttaa ja vihastuttaa sekä naurattaa, että suututtaa moniaita.

Yksi asia on varmaa, Trump ei jätä ketään kylmäksi. Jotkut jopa kuumenee, kun Trump avaa sanaisen arkkunsa joko palavereissa tai twiittaamalla netissä.

Tärkeätä on huomata, että Trump  on USA:n presidentti. Hän ei ole maailman parantaja, kuten monet muut valtion päämiehet Suomen presidentti mukaan lukien. Trump yrittää vain parantaa USA:n ja sen kansan elinolosuhteita. Tätä eivät kaikki tajua, kun USA:n presidentit ovat aina ennen olleet koko maailman presidenttejä. Trumpin tunnuslause on ”America first”. Onko siinä mitään väärää, kun maan pressa ajattelee ja toimii oman maansa parhaaksi?

Siis pysähtykäämme hetkeksi miettimään Trumpin motiiveja, kun hän käyttäytyy siten kun hän käyttäytyy.

Trump noudattaa vain viestinnän ohjetta, jossa sanotaan, että kärjistämällä menee sanoma parhaiten perille.

 

Jaa käyttäen:


4 vastausta artikkeliin “Elämä olisi tylsää, jos ei olisi Trumppia”

  1. No voi tuo olla mitä itse haluaa mutta ei tää mikään diili hänellä ole, vaan hänen pitäisi olla kunnioitusta saava valtion päämies .
    No kielen käyttö on hiukan outo terv tepivaari

  2. Juu, onhan tuo vouhottaminen ymmärrettävää ihan itsekkäistä syistä.
    Kuitenkin pitää muistaa, että usalaiset käyttävät maailman resursseista henkeä kohden moninkertaisen osan keskimääräiseen kulutukseen verrattuna ja pitävät sitä oikeutettuna., kuten osa arabimaista, Kiina ja Intia mm.
    Meitä taas koko ajan haukutaan ylikulutuksesta kaikenlaisten vihervasureiden ja maailmanparantajien puolelta, vaikka käytämme paljon vähemmän per naama kuin usalaiset ja Suomen kulutus pinta-alaa kohden on alle puolet maan kantokyvystä.

Kommentoi