Ex kokoomusministeri Suvi Linden on k—-sa, eikä ekaa kertaa

Suvi Linden joutui eroamaan aikanaan hallituksesta, myönnettyään omalle oululaiselle golfglubille huomattavan avustuksen valtion varoista. Linden oli tuolloin mm. urheiluministeri.

Suvi Linden on myös ollut  näkyvästi esillä. kun hän on  kupannut verovaroja pudottuan eduskunnasta. Linden on käyttänyt kaikki  mahdollisuudet saada soputumiseläkettä ja muita tukia maksimaalisesti.

Suvi Lindenin nimi on myös vahvasti esillä Ugandassa tapahtuneessa suomalaisen miehen murhassa. Ugandan poliisin mukaan Linden oli ainoa suomalainen, joka oli murhatun seurassa. Murhattu suomalaismies oli myymässä suomalaisia sotarvikkeita, joista myös Suomessa on noussut kohu.

Suvi Lindenillä näyttää olevan joko huono tuuri tai jonkin sortin taipumus joutua ongelmiin.

 

13 vastausta artikkeliin “Ex kokoomusministeri Suvi Linden on k—-sa, eikä ekaa kertaa”

  1. Pakko tunnustaa, että nauroin uutisille makeasti ja pitkään. Suvi Lindén YK:n laajakaistakomission erityislähettiläänä on kuin suoraan edesmenneen Pahkasian höyrypäisimmistä tarinoista.

    Lindén kunnostautui Vanhasen kakkoshallituksen viestintäministerinä lukuisilla lausunnoilla, jotka kertoivat lähes täydellisestä nollaymmärryksestä koko sähköisen viestinnän alueella. Tällaisen ”ammattilaisen” nimittäminen alan erityislähettilääksi on vähän kuin… no, en edes keksi vertausta, kun naurattaa vieläkin…

  2. Tuo on vain selvitettävä, mikä hänen roolinsa on suhteessa Patriaan. Ei riitä, että Patria hankkii ex-ministerin kyseenalaisten tittelien ja maineen aseiden vientiprojektiin.
    Nyt joku puhuu täyttä potaskaa peittääkseen jäljet laittomalle aseviennille.

  3. Harri- miten ne sattuvat sopivasti siihen yhteyteen- en tiedä ? Ja, mikä rooli Lindenillä oli tähän Patrian bulvaanina toimivaan tapettuun kaveriin hotellihuoneessa ?

    Tekeekö Patria asekauppaa pimeästi bulvaanien kautta ?

    Kerrottiin, että Uganda läpi korruptoitunut maa, joka tarvitsee jonkun ns. korkean tason (ministeri- entinenkin kelpaa ) että ovet avautuvat .

    Kovin sekava vyyhti.

  4. Ei sinänsä yllätä Lindenin sotkeutuminen tällaiseen puuhasteluun.
    Osoittihan hän ministerinä kykynsä bisneksen tekoon ja ”puoluettomuuteen”.

  5. niin, tämä Suvi osaa tehdä töitä Afrikassa muttei voi tehdä töitä mm Helsingissä koska on Oulusta, työmatka ,,, se niinkuin on pitkä

  6. Pahalta näyttää mutta kyllä tämä Lindeenikin tapaus ensin pitää tutkia ja sitten vasta hutkia.
    Että osaa ketkutella omat sopeutumisensa hyvin kertoo myös siitä että älliä on hänellä. Eikös juuri tällaiset avut palvelisi hyvin vaikka suomalaisten tuotteiden viennin edistämisessä ynnä muissa lobbauksissa.

  7. Muistan kyllä kun Lindeniä haastateltiin tietotekniikka-asioissa.

    Isäni vihaa tietokoneita eikä suostu kun verkkopankkia hoitamaan sillä. Mutta hänkään ei puhuisi niin pehmoisia aiheesta.

    Linden ei tiennyt tietotekniikasta tai tietoverkoista yhtään mitään – mutta esitti tietävänsä kaikesta kaiken.

    1. Kuten eräs urallaan epäonnistunut sopraanolaulajatar, joka nyt esiintyy kaikessa mediassa _robotiikan_ asiantuntijana. Hän myy puhe-esiintymisiään lisäpiirteellä, että voi lopuksi laulaa luikauttaa jonkun ooppera-aarian.

  8. Asekauppaa ihmettelen,kun aseita valmistetaan niin miksei niitä saisi myydä?
    Salamyyntiä sitten ja pulvaanit asialle – huonoa oli valita pulvaaniksi kääpiöitä.
    Firma ryhdistäytyy laittamalla pari alaista loparijonoon kenties hyvien eläke-etujen kera.

    1. Vakavasti puhuen, Suomen puolustukselle on tärkeää, että meillä on omaa asekehitystä ja -tuotantoa.

      Jos vientikaupalla saadaan muita valtioita jakamaan sen kustannuksia, niin se on suomalaisten eduksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *