Laura Huhtasaari on vaarallinen nainen

Siitä päätellen, että Huhtasaareen kohdistuu nyt ennenkuulumaton ajojahti on otsikko aiheellinen. Kaikki kivet ja kannot on käännetty ympäri ja kun muuta mainittavaa ei löydy  tekaistaan niitä. Viimeisenä on Huhtasaaren gradun väitetyt plagioinnin. Ne on jo osoitettu tekaistuksi väitteeksi, mutta kuitenkin Jyväskylän yliopisto aikoo tutkia väitteet. Siis myös Jyväskylän yliopisto on mukana ajojahdissa.

Mikä sitten Laura Huhtasaaressa on niin vaarallista, että hänet halutaan vaientaa?

Laurahan on kaunis nainen, jolla on tyyliä ja lavasäteilyä, kun hän esiintyy julkisuudessa. Lähes aina myös hymy huulilla. Mutta Lauran mielipiteet eivät sovi nyky-Suomeen, jossa on vain yksi totuus. Laura haluaisi eroon EU:sta ja eurosta, kuten monet suomalaiset, mutta valtaeliitti ei halua. Valtaeliitti, jossa yhtenä hääri Sauli Niinistö, oli keskeisesti mukana, kun Suomi vietiin euroon ilman kansanäänestystä.

Jakolinja on kansa versus talous -ja poliittinen eliitti. Kansa pannaan kärsimään sisäisistä devalvoinneista, kuten kiky-sopimuksesta ja kaikesta, joka koskee tavallista kansaa leikataan. Se on kansan maksama hinta eurosta.

Laura Huhtasaari haluaisi palauttaa Suomen itsenäisyyden, josta jo iso pala on siirretty Brysselin byrokraateille.

Presideninvaaleissa saatta piillä iso yllätys, kun kansa äänestää Laura Huhtasaarta, vaikka viime hetken tekaistut väitteet on tarkoitettu juuri siksi, että Huhtasaaren äänisaalis jää pieneksi. Mutta kyllä kansa tietää ja kaikki ajojahti on niin läpiäkyvää, että se työskentelee Lauran hyväksi.

22 vastausta artikkeliin “Laura Huhtasaari on vaarallinen nainen”

 1. Persu on aina vaarallinen – ainakin vihervasurien ja ”suvaitsevaisten” mielestä.

 2. Jyväskylän yliopistolta on lähetetty allekirjoittaneelle huomattava määrä henkeen ja terveyteen kohdistuvia uhkauksia. Sieltä on myös soitettu minulle pari uhkailupuhelua, laitoksen henkilökuntaan kuuluvan toimesta.

  MELKEIN luotan heidän kykyynsä toimia puolueettomasti. Siis melkein. Ihan melkein.

 3. Kai se on kiinni Lauran uskonnosta.
  Joillekkin ateisteille se on raivon paikka,
  jos joku tunnustaa julkisesti …..

 4. Voi olla että moni äänestäjä piirtää numero viitosen äänestyslipukkeeseen ihan piruuttaan.

 5. Aion piirtää numero viitosen äänestyslipukkeeseen ihan vaan vittuilakseni Euroopan paremmistolle.

 6. Huhtasaaren vastustajat tekevät Huhtasaaren kannalta hyvää työtä. Kana on aina altis asettumaan sen puolelle, joka koetaan sorretuksi. Ei Huhtasaari suurta pottia tule saamaan, mutta jonkun prosentin voi tuo loanheitto kannatusta nostaa. Jos vastustajat luulivat kampittavansa Huhtasaarta niin erehtyvät. Huhtasaaren äänestäjäkuntaan ei kuulu sellaisia, jotka noista gradu ym väitteista tai toimittajien hyökkäävyydestä johtuen jättäisivät häntä äänestämättä, mutta muutama sisuuntunut tai Väyrysen ja Huhtasaaren välillä arponut kallistuu Huhtasaareen.

  Olisi eri asia, jos kamppailu olisi tiukkaa, mutta todennäköisesti silloinkin hyökkäävyys toimisi päinvastoin kuin luullaan. Huhtasaari ja muutkin ehdokkaat ovat liikkeellä pitääkseen oman puolueensa tavoitteet näkyvillä, Huhtasaari on onnistunut siinä hyvin juuri vihollistensa takia.

 7. Avauksen ”kansan” määrittely on ehkä pahin moka mitä voi tehdä.
  On muka olemassa jokin yhtenäinen ”kansa” jota ”eliitti” sortaa?

  Olisi mukava tietää mistä kansasta avaaja kirjoittaa. Muutenkin teksti on hieman outoa, yritetään kirjoittaa kuten vanhat kirjoittavat mutta nuorten käyttämät ilmaisut lipsahtavat väkisin mukaan…

 8. Tai. ehkä Haaviston kannattajat tahallaan nostattavat Huhtasaaren kannatusta uskoen sen vievän toiselle kierrokselle ja Haaviston olevan siellä toisena ehdokkaana? Tällä hetkellä kaikki Niinistöltä pois olevat äänet lisäävät toisen kierroksen mahdollisuutta ja Haavisto on ollut selvä kakkonen.

 9. Minkähän verran Timo Soinin hallinnoima PS:n tukisäätiö on antanut tukea Laurin kampanjaan?
  Presidenttihän on puolueiden yläpuolella, mutta kai Soini aatteen miehenä jonkin verran laittaa säätiön rahoja hyvään asiaan.

 10. Pekka Haaviston asiakirjakepponen toi hänelle ehkäpä puolen miljoonan euron tienestit.

  ”Pekka Haavisto kertoo yllä olevassa vuonna 2009 otetussa valokuvassa Liittokansleri Angela Merkelille luovutettavassa kirjassa olevansa ”useiden kansainvälisten instituutioiden vieraileva tutkija ja professori”. Kuvassa Muttille luovutetaan Saksan kestävän kehityksen politiikan vertaisarviointiraportti (linkki).
  Pekka Haavistolla ei ole akateemisia opintoja eikä yhtään tieteellistä julkaisua.
  Pekka Haavisto ei mainitse enää tänä päivänä virallisessa CV:ssään olleensa tuon kuvassa näkyvän ryhmän jäsen (linkki).
  Darfur nimityksen rahallinen arvo Pekka Haavistolle lienee ollut noin puoli miljoonaa euroa. Hän sai hoitaessaan po. työtehtäväänsä EU:n korkeinta virkapalkkaa ja hankalan aseman lisät.
  Jos jonkun muun puolueen ja aivan erityisesti pertsujen politiikko olisi koskaan tehnyt mitään näin arveluttavaa, olisi valtamedia tuominnut hänet ikuiseen kadotukseen tai niinkuin eräs fb-kaverini luonnehti äärimmäistä rangaistusta, viideksi vuodeksi sähkötuoliin.
  Edellisten presidentin vaalien alla Pekka Haavisto luonnehti itseään julkisesti köyhäksi.”
  Lainaus: Oikea Media 28.6.2017 Mikko Paunion blogi, jonka otsikko sama kuin tässä.
  Jk. Samat tiedot kuin tässä blogissa löytyvät lääkintöneuvos Mikko Paunion kirjasta vuodelta 2015 ”Vihreä valhe”.

 11. Hei me plagioidaan!

  ” – – Mutta palataanpa vielä Huhtasaareen. Jos näitä lähdeviittausjuttuja (tai jopa pagiointia) ruvetaan ruotimaan, niin kohtuullista olisi, että ne tehtäisiin samalla tavalla kaikkien julkisuuden henkilöiden osalta – jos siihen nyt suurta tarvetta on. Vaalikampanjan alusviikko ei varmaankaan ole oikea aika siihen työhön. Otetaan nyt esimerkkki vertailun vuoksi. Jossain välissä katselin Alexander Stubbin väitöskirjaa ja ihmettelin suuresti hieman hänen viittaustekniikkaansa. Turnitin ohjelma kertoi, että kirjan sisällöstä 38 prosenttia löytyy muista julkaisuista (osa toki aiemmista omista töistä). Outoa että esimerkiksi hänen työtään ei ole julkisuudessa ruodittu muistaakseni kertaakaan. Jos tiedeyhteisö rupeaa todenteolla ruotimaan aiempia meriittijulkaisuja, pitää ruotijoiden olla vähintään värisokeita eikä missään tapauksessa vainukoiran vaiston varassa eteneviä politiikkoja.”
  Lainaus: Uusi Suomi Puheenvuoro, Matti Virenin blogi otsikolla ” Plagiointi”. Henkilötiedot: Matti Viren (sitoutumaton), taloustieteen professori, Turun yliopisto.

 12. Jäi edellisestä pois. Matti Virenin blogi on julkaistu 19.1.2018.

 13. Onko presidenttiehdokiaalle eduksi sepitetyt opinnot vai akateeminen loppututkinto?

  ”Kaikkien kulttuurien lopunaikoja on leimannut elittin viehtymys mässäilyyn. Lehdet juorusivat juuri, että Helsingin piispa Teemu Laajasalo on maksanut kirkon kortilla samppanjaa, flow-lippuja ja vierailuja kuningassviiteissä. – –
  Lehdet tiesivät myös, että vihreiden biohajoava presidenttiehdokas Pekka Haavisto osti Kulosaaren talonsa USA:lta. Tämä ei ole paha, sillä USA on hyvä. Mutta onko se tarpeeksi hyvä tehdäkseen Pekasta hyveellisen.
  Hyve polttaaa taskun pohjilla, sillä dosentti Mikko Painio paljasti viimekesäisissään kirjoituksissaan laajasti sen, miten Pekka Haavisto on hankkinut suuret tulonsa ja varallisuutensa valehtelemalla akateemisen asemansa ja ansionsa sekä koettamalla väitellä tohtoriksi ilman perustutkintoja ja muita opintoja. – -”
  Lainaus: Jukka Hankamäen blogisivusto, kirjoitus otsikolla ”Eliitti rappeutunut – Rappio elititisoitunut” 12.1.2018.

 14. On näitä sotkuja ollut muillakin poliitikoilla. Paavo Väyrysen väitöskirjakaan ei saanut aikana suoralta kädeltä ihan puhtaita papereita. Entä muut ?

  Jyrki Katainen taas huiputti muulla tavalla Siilinjärven Kokoomuksen pöytäkirjoissa jopa omiaan.

 15. Se on se puuttuva mittasuhde nykypäivän ongelma. Kolmen lauseen viallinen lähdeviittaus on joissain mielipiteissä pahempi rikos kuin koko kirjan kopiointi. Someoikeutta käydessä käy näin. Vähän sama kun vääränlainen katse väärää sukupuolta kohtaan on pahempi kuin raiskaus.

  Epäilemättä Laura Huhtasaari teki virheen tässä, mutta sen mittasuhde on kaikki kaikessa. Odotan mielenkiinnolla näkeväni virheettömän presidenttiehdokkaan.

 16. Huhtasaaren gradun plagiointisyytös on ankka.

  Tämmöinen otsikko Suomen Uutisissa 16.1.2017.
  Luin kyseisen artikkelin ja osan artikkelin alla olevista 379 kommentista.
  Osa kommentoijista oli sitä mieltä, että kyseessä on plagiointi, osa taas sitä mieltä, että kyseessä ei ole plagiointi vaan ajojahti.
  Minulla ei ole kompetenssia eikä juurikaan halua ruveta kinaamaan asiasta. Joten keskityn pohtimaan vain sitä, kumpi on presidenttiehdokkaalle (nykyisissä pressavaaleissa) edullisempi tapa tehdä itseään kansalle tykö: sepitetyt opinnot vai akateeminen loppututkinto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *