Ranska vaatii yhteisvastuuta talouteen, mitä tekee Suomi?

”Ei saa toistua se, mitä Kreikassa tapahtui” – EU:n ei pidä pelastaa ylivelkaantuneita maita, sanoo VM:n Tuomas Saarenheimo

EU:ssa on nyt käynnissä muutosprosessi, joka johtaa ehkä liittovaltioon, jos Ranskan toivoma suunta valitaan. Saksa empii, miksi?  Monet pienet EU-maat ovat kielteisellä kannalla yhteisvastuusta. Myös Suomi, mutta loppupelien aika ei vielä ole vaan mtä vaan voi tapahtua.

Tässä linkki, josta voi lukea lisää Saarenheimon kirjoittamasta jutusta Talouselämä-lehdessä.

https://www.talouselama.fi/uutiset/te/a5ded630-3703-38e5-8aa5-a05c46f3cb1d?ref=ampparit:ca4d

4 vastausta artikkeliin “Ranska vaatii yhteisvastuuta talouteen, mitä tekee Suomi?”

  1. Ranskahan on pahimpia EU:n pettäjiä. Joten vaatikoon vastuun kantoa rajojensa sisäpuolelle. Ei pitäisi huudella vieraisiin pöytiin. Niinistön pitäisi mennä opettamaan sikäläisille käytöstapoja.

  2. Ranska on kova vaatimaan sitä sun tätä, mutta samalla Ranska ei ole koskaan, eikä tule koskaan noudattamaan esim. yhteisiä talouskurisopimuksia, kuten eivät myöskään tee Italia, Espanja, Portugali, Kreikka, Saksa, Italia jne.jne.

    No näistähän ei kannata odottaa uutisointia ”vastuulliselta medialta”, mutta totuus ei edes niiden voimin miksikään muutu.

  3. Joskus tulee mieleen, että pienille maille kuten Suomi, on EU:ssa annettu vain ja ainoastaan se rooli, että niiden avulla näytetään kuinka EU:ssa ollaan jämäköitä esim. talouden suhteen.

    Suomellekin pukkasi taannoin sanktioita ja uhkailtiin vaikka millä, ellei taloutta saada kuriin. Samaan aikaan esim. Ranska rikkoi kaikkia sopimuksia budjettikurista jne. huomattavasti enemmän kuin Suomi ilman mitään sanktiouhkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *